Allah gönlüne göre versin canimKeske canm insallah bende buraya yazarim şu korona bitince. Kizlar ilk tup bebegim tuttu hamileyim diye.. yada insallah o zamanlara gelmeden kendiligimden hamile kaldim diye yazarm bunu daha cok istiyorum :)
Biz bu ay karı - koca içiyoruz sabah akşam birer fincan aç karna tadı ağır gelen suyla karıştırabilir biz hızlıca içip üstüne su içiyoruz . Adetin ilk günü başladık şişe bitene kadar işte yaklaşık 15 gün sürüyor 1litresini 20 liraya aldım.İkinci tüp bebek denemesi öncesi son şansımı bu bitkiden yana kullandım :))tabi ki umudum yok ama belki mucize olur her duyduğumu yapıyorum yaaKızlarr.. çakşır otu diye bir bitki duydum. Simdide kafama cok takıldı. Aranızda deneyen içen var mı? Ben denesemmi diye dusunuyorum. Baya hamile kalan varmış. Kadinda icebiliyomus erkekte.
bugün -yarın ve olabilirse yarından sonra değerlendir canım "umut hep var"Kızlar bugün ovulasyon testinde gülücük oldu.. bir bilgisi olan var mı ne zaman ilişki olmalı ve ne zaman yumurtlama oluyor gülücük görünce.. umut işte ne bileyim.. 1 tüpüm var allahtan ümit kesilmez.. şuan başka bi sorunumuz yok..
bugün -yarın ve olabilirse yarından sonra değerlendir canım "umut hep var"
O testin markası ne acaba .tek kullanımlık mıKızlar bugün ovulasyon testinde gülücük oldu.. bir bilgisi olan var mı ne zaman ilişki olmalı ve ne zaman yumurtlama oluyor gülücük görünce.. umut işte ne bileyim.. 1 tüpüm var allahtan ümit kesilmez.. şuan başka bi sorunumuz yok..
Clearblue için de 10 tane test var adetin 11 günü başladım bugün 14. Gün çift çizgi ve gülücük cıktı.. yani yumurtlama günü..O testin markası ne acaba .tek kullanımlık mı
Ya bende denemek istiyorum belki oluurr. Benm esimde de bende de bi sorun yok diyolar ama belki fayda eder acaba bizde kullansakmi ki. Bide degerleri daha kotu yapmasinBiz bu ay karı - koca içiyoruz sabah akşam birer fincan aç karna tadı ağır gelen suyla karıştırabilir biz hızlıca içip üstüne su içiyoruz . Adetin ilk günü başladık şişe bitene kadar işte yaklaşık 15 gün sürüyor 1litresini 20 liraya aldım.İkinci tüp bebek denemesi öncesi son şansımı bu bitkiden yana kullandım :))tabi ki umudum yok ama belki mucize olur her duyduğumu yapıyorum yaa
Ay çok etkileyiciAnneler gününüz kutlu olsun arkadaşlarım..
Anneler gününüz kutlu olsun arkadaşlarım..
biz gerçek bir ANNE yiz en güzel anne biziz .. en güçlü en fedakar ANNE biziz.. biz daha doğurmadan acı çekiyoruz...
Anneler günümüz kutlu olsun
Ben göze aldım çaresizlikten hiç birşey yapmamak yerine bu ay bunu denemek istedim.Ay paylaştığın yazı çok etkiledi ağlamak için eşimden nereye kaçacağımı bilemedim psikolojimin bozulduğunu düşünsün istemedim çok etkilendimYa bende denemek istiyorum belki oluurr. Benm esimde de bende de bi sorun yok diyolar ama belki fayda eder acaba bizde kullansakmi ki. Bide degerleri daha kotu yapmasin
Insaalhhh çeken bilirAnne demek emek vermek.
Anne demek çaba vermek.
Anne demek acı çekmek.
Anne demek umut etmek.
Anne demek tüm zorluklara göğüs germek.
ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN ÖZELLIKLE GERÇEK, GÜÇLÜ ,AZIMLI ANNELERIN... TÜP BEBEKANNELERININ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM..
INŞALLAH SENEYE BIZDE ANNE OLURUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?