Tüp bebek de tutmazsa...

Kızlarr.. çakşır otu diye bir bitki duydum. Simdide kafama cok takıldı. Aranızda deneyen içen var mı? Ben denesemmi diye dusunuyorum. Baya hamile kalan varmış. Kadinda icebiliyomus erkekte.

Kızlarr.. çakşır otu diye bir bitki duydum. Simdide kafama cok takıldı. Aranızda deneyen içen var mı? Ben denesemmi diye dusunuyorum. Baya hamile kalan varmış. Kadinda icebiliyomus erkekte.
Biz bu ay karı - koca içiyoruz sabah akşam birer fincan aç karna tadı ağır gelen suyla karıştırabilir biz hızlıca içip üstüne su içiyoruz . Adetin ilk günü başladık şişe bitene kadar işte yaklaşık 15 gün sürüyor 1litresini 20 liraya aldım.İkinci tüp bebek denemesi öncesi son şansımı bu bitkiden yana kullandım :))tabi ki umudum yok ama belki mucize olur her duyduğumu yapıyorum yaa

Kızlar bugün ovulasyon testinde gülücük oldu.. bir bilgisi olan var mı ne zaman ilişki olmalı ve ne zaman yumurtlama oluyor gülücük görünce.. umut işte ne bileyim.. 1 tüpüm var allahtan ümit kesilmez.. şuan başka bi sorunumuz yok..

Eklentiler

• 20200509_171315.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 46
bugün -yarın ve olabilirse yarından sonra değerlendir canım "umut hep var"

O testin markası ne acaba .tek kullanımlık mı

Ya bende denemek istiyorum belki oluurr. Benm esimde de bende de bi sorun yok diyolar ama belki fayda eder acaba bizde kullansakmi ki. Bide degerleri daha kotu yapmasin

Korkma cnm dua et bize tup bebeklede olmaz dediler eşim azospermiydi ama vaz gecmedim iyi bir dr buldum ki hayatta en buyuk sansim di doktorum 6 tup bebek denemesi yaptik 4 kurtaj 1 dis gebelik oldu ya kese boştu yada kalp atisi olmuyordu esim derdi Allah vermiycem diye iste sen israrla canini yaktiriyosun birak olmiycak gitme derdi bende derdimdi ya ne zaman bittim dersem o zama n birakirim derdim en son tedavide 3 emriyo konuldu 3 de tuttu ama 2 sini kaybettik hamileligim zordu kanaman oluyodu surekli ama bebegim iyiydi sonra erken dogum riskim basladi oylede oldu erken dogurdum ama dogum gunumde dogdu 36+2de dogdu gelişimi iyiydi simdi 4 yasinda neler cektim inan rabbim yoktan var ediyor sen ümidini hic kaybetme ben tup bebek yaptirip sonrada durmuyo diye aldirmak zorunda kaldim 4 kere cok üzüldüm belki canlanir derdim esime dış gebelikte cok agir gecirdim hastanede yattim tek basimiza debelendik geri dönüp bakıyorum simdi olsa yine cekmeye razıyım değmiş hepsine buldumcuk sonradan görme bir anne oldum kedi gibi tıs layip duruyodum çocuğu elleyene4 yasinda daha 1 gece ondan ayri yatmadım zor evet ama bunu kendin icin yap aksam o kapiyi kapattiginda evinde yasadigin hayat icin umidini kaybette ben hic kaybetmedim dene tup bebekte aşılamadan daha cok sansin var direk hazır cocuk konuluyo vucuduna vaz gecme

Anne demek emek vermek.
Anne demek çaba vermek.
Anne demek acı çekmek.
Anne demek umut etmek.
Anne demek tüm zorluklara göğüs germek.
ANNELER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN ÖZELLIKLE GERÇEK, GÜÇLÜ ,AZIMLI ANNELERIN... TÜP BEBEKANNELERININ ANNELER GÜNÜNÜ KUTLARIM..
INŞALLAH SENEYE BIZDE ANNE OLURUZ

Ya bende denemek istiyorum belki oluurr. Benm esimde de bende de bi sorun yok diyolar ama belki fayda eder acaba bizde kullansakmi ki. Bide degerleri daha kotu yapmasin
Ben göze aldım çaresizlikten hiç birşey yapmamak yerine bu ay bunu denemek istedim.Ay paylaştığın yazı çok etkiledi ağlamak için eşimden nereye kaçacağımı bilemedim psikolojimin bozulduğunu düşünsün istemedim çok etkilendim bizde mutlu olalım artık

Insaalhhh çeken bilir ben galip geldim Allah cefa ceken bizim gibi anneligi olmadan yasayan insanlara nasip etsin ilk once❤biz anne diyen olmadan anne olan insanlariz

Kızlar bi arkadaşım vardı 10 yıllık evli..
Iki tüpü de alındı ve tek şans tüp bebek ti..
3. Tüp bebek tedavisinde kızı olmuş allahım o kadar sevindim ki ağlamaktan bi hal oldum.. çok şükür yaradana.. umut kaybetmek yok biz en güzel en özel anneleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…