Bencede siz abartiyosunuz suanda.. tabiki herkes cocuk sahibi olucak bunda kiskanilacak birsey yok ama bunu surekli göze sokmak diye birsey var o insani yaralayan. Ve bu davranislar insani bile sogutur. Ben issiiz in yerine koyuyorm kendimi bende kaldiramazdim.. tabiki sevinirim mutlu olurum yegenim olucak ama buldumcuk olunmaz bu kadar da. Sonucta bu bayanda birseyler yasamis istiyor her an her dk bunu paylasmann anlami yok ayrica paylasiyosan grupta paylasma kisisel gonder.. bence cok yanlis Empati kurmak lazim bu konuda.. ben ıssız a hak veriyorum kesinlikle bu bencillik değil canım.. ailenin dusuncesizligi.Bence biraz abartiyorsunuz, daha önce yazdıklarınızı okumustum. Kardeşinizin hamileligine,sırf sizin çocuğunuz olmuyor diye sevinmesinler mi? Sonuçta siz de ne kadar çok istiyorsunuz çocuk , olsa havalara uçmaz mısınız? Başkasının acısını anlamaktan bahsediyorsunuz ama ne yapsınlar bütün gün sizinle oturup ağlasinlar mi, benim de arkadaşım tedavi gördü 3 düşük yaptı ama şimdi 2. Yiğeni olacak diye çok mutlu. Nerdeyse kardeşinizin size inat hamile kaldığını düşüneceksiniz. Hem o sizin yigeniniz , sizin canınız, kanınız varlığına üzülür hale gelmişsiniz yazık . Biraz kendini toparlayin , bence yardım almanız lazim