Afedersin Kuş boku iyi geliyor deseler onu yicek kıvamdayım çaresizlik işteKemeraltinda sülûk satıyorlar ya :)) ben yatıramam valla korkarim
Haklisin arkadaşım inşallah bu sefer olcakAfedersin Kuş boku iyi geliyor deseler onu yicek kıvamdayım çaresizlik işte
Kız öyle her önüne gelene de yaptırılmaz . Mazallah mikrop falan kaparsın . İstanbul’da olsaydın önerirdim sana klinik ama maalesef İzmir’de bilmiyorum canımBen İzmir’de yaşıyorum nerede bulacağız ki sülük hacamat yapacak biri çok zor keşke olsaydı denerdim valla :)
Ay valla bende cok korkarim oyle seyden yaptiramam :)Kemeraltinda sülûk satıyorlar ya :)) ben yatıramam valla korkarim
Hacamattan ne kadar sonra tedavi gördün canım ben de yaptırdım hacamat da ondan sordum
Ay suluk acimiyo mu o şeyler kanını emiyo ya :)Ben başlar başlamaz yaptırdım canım 2 defa hacamat 1 defa da sülük yaptırdım. Hacamatın birini 2 ay önce , 1 ini 1 ay önce , sülüğüde transfer yapılmadan 2 hafta önce yaptırdım canım . Benim embriyolar dondurulmuş embriyolardı
Valla hiç acımıyor ilk emmeye başladığında sanki sinek ısırığı gibi oluyor sonra zaten uyuşuyor birşey anlamıyorsunAy suluk acimiyo mu o şeyler kanını emiyo ya :)
Alla alla bilemedim ne diyim en azından onun etkisi olmasada sizinle gore var onun icin bile önemli biseyValla hiç acımıyor ilk emmeye başladığında sanki sinek ısırığı gibi oluyor sonra zaten uyuşuyor birşey anlamıyorsun
Iyi cesaret sizdeki helal olsun :) ben uzerimde karinca veya örümcek bile görsem ciglik atmaya basliyorum bile bile sülük yapiştirmakValla hiç acımıyor ilk emmeye başladığında sanki sinek ısırığı gibi oluyor sonra zaten uyuşuyor birşey anlamıyorsun
Şöyle söyleyeyim benim transferden önce yumurtalıklarımda kistim vardı muayene de doktorum gösterdi hatta, doktor transferi erteleyebiliriz yada ben kisti patlatırım demişti . Sülük yaptırdıktan sonra muayeneye gittiğimde kistim yok olmuştu bende buna bağlı olarak diyorum sülükte sülük diyeAlla alla bilemedim ne diyim en azından onun etkisi olmasada sizinle gore var onun icin bile önemli bisey
Iyi cesaret sizdeki helal olsun :) ben uzerimde karinca veya örümcek bile görsem ciglik atmaya basliyorum bile bile sülük yapiştirmak
Iyi cesaret sizdeki helal olsun :) ben uzerimde karinca veya örümcek bile görsem ciglik atmaya basliyorum bile bile sülük yapiştirmak
Olabilir ya neden olmasın. Peki ilk defa bu aşamada mi yaptrdin daha önce sülük tecrüben var mıydı:))Şöyle söyleyeyim benim transferden önce yumurtalıklarımda kistim vardı muayene de doktorum gösterdi hatta, doktor transferi erteleyebiliriz yada ben kisti patlatırım demişti . Sülük yaptırdıktan sonra muayeneye gittiğimde kistim yok olmuştu bende buna bağlı olarak diyorum sülükte sülük diye
Bu aşamada yaptırdım canım. Kız yok ne tecrübem olacak bilmem etmem bi arkadaşımın vesilesiyle yaptırdım o çok ısrar edince bende bi deneyeyim dedimOlabilir ya neden olmasın. Peki ilk defa bu aşamada mi yaptrdin daha önce sülük tecrüben var mıydı:))
Ben de aralıkta hacamat yaptırdım ama sanki bir faydasını göremedim sülüğe cesaretim yok ama :)Valla ailem yanımda değil herşeye de tek gidip yaptırdım
Yorumsuz :))) ben cok korkarim kızz fobim var boceklere karsiKızlar olacağını bilsek biz de korkumuzu yener yaptırırız bence
Hacamata korka korka gittim bilsem ki olacak o korkumu da yenerimKızlar olacağını bilsek biz de korkumuzu yener yaptırırız bence
Walla ıyi yapmışsın bak sülûk muluk bebegin olcak inşallah bak bize buralarda surunuyoz :))Bu aşamada yaptırdım canım. Kız yok ne tecrübem olacak bilmem etmem bi arkadaşımın vesilesiyle yaptırdım o çok ısrar edince bende bi deneyeyim dedim
Nasıl biliyormusun sülükler akıllı Varlıklar hemşire göbeğimin üzerine bıraktı hemen yumurtalıklarıma hücum ettiler . Onların birde noktaları var herkes bilmiyor işin ehline yaptırmak lazım cankmBen de aralıkta hacamat yaptırdım ama sanki bir faydasını göremedim sülüğe cesaretim yok ama :)
Hacamata korka korka gittim bilsem ki olacak o korkumu da yenerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?