Merhabalar 8. Denemede gelen oğlum bizim mucizemiz okadar çok ağladım maddi manevi yıprandım ama Rabbime sonsuz şükürler bize oglumuzu nasip etti başımızdan geçenleri anlatayım sizlere de umut olur inşallah
1. Denemede tuttu ama maalesef keseyi görmeden düştü
2. Denemede dondurulmuştu cözülünce hasarlanmiş ama yinede transfer ettiler ama tutmadı
3. Tekrar taze transfer edildi kimyasal gebelik oldu
4.tekrar taze transfer edildi tutmadı
5. Dondurulmuş transfer yapıldı kimyasal gebelik oldu bundan sonra başka hastane doktor değişikliği yaptik
6. Denemede pgt li
tüp bebek yapıldı 13 embriyo üçüncü gün genetige gönderildi 3 tanesi temiz geldi ama ikisi 5. Güne geldigi için transfer edildi ama kimyasal gebelik oldu
7. Denemede tekrar baştan başladık iki yumurta döllendi ama gelişimini 2. Gün bıraktı iptal oldu
8. Denemede tekrar baştan tedaviye başladık 21 yumurta toplandı 5 tanesi döllendi 5. Güne 2 embiyo geldi pgt genetik taramaya gitti biri temiz geldi transfer edildi tuttu ve oğlumuz oldu çok şükür digecegim odurki kesinlikte umudunuzu kaybetmeyin bıkmadan usanmadan yola devam edin benim çok umudum kesildi olmiyacak dedim her seferinde bu son deneme dedim ama tekrar tekrar devam ettik sormak istediğiniz sorular varsa seve seve yardımcı olurum