• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek de 10.gün belirtileri

gueen

Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2021
13
6
6
23
Arkadaşlar merhaba
4 eylül de 5.gün embriyo transferi oldu gebeliğe dair sadece mide bulantısı yaşamadım diğer belirtiler vardı transfer sonrası 9.gün idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 10.gün ve ben hiç lekenme vs görmedim bu normalmi test günü 12. gün yapılacak ve benim 2 günüm var çok heycanlı ve gerginim de biraz da korkuyorum bana yardımcı olursanız sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var

Arkadaşlar merhaba
4 eylül de 5.gün embriyo transferi oldu gebeliğe dair sadece mide bulantısı yaşamadım diğer belirtiler vardı transfer sonrası 9.gün idrar testi yaptım negatif çıktı bugün 10.gün ve ben hiç lekenme vs görmedim bu normalmi test günü 12. gün yapılacak ve benim 2 günüm var çok heycanlı ve gerginim de biraz da korkuyorum bana yardımcı olursanız sevinirim fikirlerinize ihtiyacım var
5.gün embriyosu 10.günde çıkar canım hassas test yap predictor express dogru sonuc veriyor

Arkadaşlar merhaba
Merhaba kan tahlilinde net sonuc cikiyor ben 6. Gun dayanamayip kan tahliliyle ogrendim yalniz dondurulmus embriyoydu taze transferde kullanilan ilactan kaynakli sonicta sapmalar olabilir .
Her sey gonlunuzce olsun 🌸

Merhaba kan tahlilinde net sonuc cikiyor ben 6. Gun dayanamayip kan tahliliyle ogrendim yalniz dondurulmus embriyoydu taze transferde kullanilan ilactan kaynakli sonicta sapmalar olabilir .
Her sey gonlunuzce olsun 🌸
merhaba kan tahlili yapacağız doktorun verdiği gün yarın benimde 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldu bende dayanamıyorum ama işte bi aksilik olmaması için bekliyorum doktorum gebelik beklediğim hastasın demişti embriyo kalitesi güzel olduğunu söylemişti 2 defa 9 ve 10 gün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı yada beceremedim bilemiyorum

merhaba kan tahlili yapacağız doktorun verdiği gün yarın benimde 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldu bende dayanamıyorum ama işte bi aksilik olmaması için bekliyorum doktorum gebelik beklediğim hastasın demişti embriyo kalitesi güzel olduğunu söylemişti 2 defa 9 ve 10 gün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı yada beceremedim bilemiyorum
Ben de once erken gebelik testi yaptim 6. Gunde 2tane yaptim ne olur ne olmaz diye hemen cikmisti ikisinde de eger silmediysem fotograf atayim

farklı bir marka ile yaptım ama silik bile çıkmadı ya geçersiz yada negatif oldu yarını bekliyorum ama inşallah güzel sonuçlar alırım
20220915_181601.jpg

Herkesin aynı değil ki benim 6da hiç bişey yoktu 7. Gün 36 çıktı herkesim değişiyor bence

Arkadaşlar merhaba
Ama belirti olması pek mümkün değil ki zaten. Bi sürü hormon alıyoruz ve bence onları belirti sanıyoruz. Embriyolar gözle bile görülemeyecek boyuttalar. Umarım sunucunuz pozitif olmuştur.

Back