- 16 Mayıs 2022
- 1.655
- 1.135
- 63
- 36
- Konu Sahibi bebekozlemii
-
Bazı bankalar ilaçlara da sağlık hizmeti kapsamında 4,5 taksite bölüyor haberiniz olsun.Allah yardımcınız olsun bu arada. Cidden çok zor. Maddi manevi zor. Ben tedavi sürecime 2023 Nisan gibi başladım bir yılda 3. Denemem oluyor bukez 180 bin filan gitti galiba git gel yemek hariç. Çünkü bizim bulunduğumuz yerde hastane yok 2 saatlik uzaklıkta. Takılarımi filan sattık kredi kartina girdik 70 bin kadar ama sanırım ödeme kısmını da zor yapicaz çünkü ilaçlar hep tek çekim oluyor. İnsan maddi manevi tükeniyor. Allah yardımcımiz olsun inşallah. En kısa zamanda hepimize nasip olurda bu günleri hiç yaşamamış gibi oluruz insallab
yaş kriterine göre koyuyorlar. benim ilk deneme 2 olacaktı. ama tedavim yarıda kaldı
yaşınız
Sonuç belli oldu muBana da donmus çift embriyo konuldu . Pazartesi günü test günüm . Hiç bir belirti yda hissiyatım yok . Büyük ihtimal tutmayacak gibi geliyor .
Şimdik nasilsiniz ve kacşnci haftadasiniz? Ben korkuyorumBen 38 yaşındayım ve ilk denemem 3.gun embriyo 2 adet transfer oldum ve ikisi de tuttu şuan 10 haftalık hamileyim ikisi de sorun yok gayet iyi durumdalar ikisinde kalp atışı var
Çok şükür iyiyiz 26+2 günlük hamileyim ikizlerime ikisi de kız hiç bir sorunum yok onların da öyle neden korkuyorsunuzŞimdik nasilsiniz ve kacşnci haftadasiniz? Ben korkuyorum
Sağlıcakla kucağınıza alin.3. Transferim çift embriyo oldu ilkinde düşük yaptım 2. Kimyasal oldu şimdi sanırım gebeyim betam daha çok düşük ilk 27 2 gün sonra 44 çıktı sonraki 2 gün de 110 çıktı pazartesi tekrar baktıracağız inşallah sağlıklı ilerler tek olmuş çift olmuş hiç umrumda değil yeter ki birinden biri tutsun da sağlıklı ilerlesin kucağıma alayım Rabbim ele özendirmesin isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet 6 embriyo elde etmiştikSağlıcakla kucağınıza alin.
Aynı opudan alınan embriyolar mi ?
Benimde aynı opudan 2 kimyasalim var. Şimdi o opudan kalan yumurtalari transsfer edeceğiz.Evet 6 embriyo elde etmiştik
İnşallah olumlu sonuç alırsınız kucağımıza alırız bebeklerimiziBenimde aynı opudan 2 kimyasalim var. Şimdi o opudan kalan yumurtalari transsfer edeceğiz.
Merakla bekliyorumBenimde aynı opudan 2 kimyasalim var. Şimdi o opudan kalan yumurtalari transsfer edeceğiz.
Cift embryo ikiz hamilelik gecirmek tehlikeli diyorlar erken dogum gibi vs. Şeker hastasi vesaire olma ihtimalleri yüksekÇok şükür iyiyiz 26+2 günlük hamileyim ikizlerime ikisi de kız hiç bir sorunum yok onların da öyle neden korkuyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?