Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Bizimde morfoloji bozuklugu sayi da ve harekette sorunlu bende de adet duzensizligi 1 defa manisa merkezde grand medical de tup bebek yapildi ikizlerime hamile kaldim 5'5 aylik erken dogum kaybettim bebeklwrimi maddi durumum olmadigindan su an beklemedeyiz 13 yillik evliyim

benide eklermisin yaş 25 sebep azosperm zeynep kamil hast. ilk deneme olacak raporu çıkartmya çalışıyorum bi aya çıkacak inşlh aralık adetiyle başlamayı umuyorum

Beni de ekler misin lütfen? Yaşım 27. 3 senelik Evliyiz. 3. Deneme olacak İnş. Sebebimiz maalesef pco. Ocak Ayında yaptırmayı düşünüyoruz. Merkezim Konya'da novafertil tüp bebek merkezi olacak inş. Daha önce 2. Denemede hamile kaldım fakat 10 haftalıktan kaybettim:KK43:

E egunal

Yaş 28

Sebep bende pcos var kan pıhtılaşması var eşimde sperm morfolajisi düşük 3 dış gebelik 5 kimyasal normal oldu

Bursa art de tedavi görüyorum

Ilk transfer tutmadı
2. Dondurulmuş oldu oda kimyasal gebelik oldu

Şimdi 3. Dondurulmuş tedavi için histeroskopi olmayı bekliyorum sonrada transfer olacak kısmetse

Allah bu yolda emek sarfeden tüm kullarına tez vakitte anne olmayı nasip etsin inşallah

Güldenimm canım ciğerim editörüm 3. deneme Kadıköy florence nightingale-Ferticenter hamile kaldığım yaş 27 sorun çikolata kisti+sperm sayısı az morfoloji %3 seni de öperim muck!:KK68::KK68::KK68:

Merhaba canım hayırlı olsun listemiz

Yas 40 sebebsiz infertilite ama pko da var amerikan hastanesi 3.deneme cumartesi transfer var

beni de ekle canımmm
zaman: 2.5 yıldır olmuyor sebeb:yumurtalık tembelliği+morfoloji yaş:26 eşimin yaş:31 durum: 6 kere klomen hap tedavisi sonuç negatif ve şimdi anadolu sağlık merkezi aydın beyle ilk görüşme tarihi bekleniyor

29 yasindayim.sorun sebepsizdi.umut tüp bebek merkezi ulun ulug ilk denemede hamileyim.darisi tum bekleyenlerin basina insallahh tum kalbimlee diliyorum.

yaş 38
denme 7
adana seyhan başkent adana pof turan çetin tüp bebek
beklemede

Güvenç Bey, senin ki? Maşallah hamileliği yarılamışsın:)
saol canım,allah isteyen herkese nasip etsin. benimki aytun hanım...
hayırlısı olsun senin için güzel haberlerinide alırım inş. buradan çok var fulyada tedevi gören bu sitede herkese soruyorum doktorun kim diye :KK66: benim gibi gün sayanlarda çok var. umarım senden de güzel haberler gelir. zaten topike hastanenin başarısı gözükecekdir. bakalım ne olacak.

E egunal teşekkürler ve kolay gelsin... 40 yaş topiğindeki eski tabloyu bu formata sokmanın zor olduğunu bildiğimden bu yeni tablo oluşturulurken en azından kolaylık olmasını istedim. Pratiklik açısından tablo kodlarıyla aşağıda gönderdim. Sıra kaç olur bilmem, eklerken düzenlenir zaten. Sevgiler :KK24:

[TR][/TR][TR][/TR][TR]
[TD]?[/TD]
[TD] WishhDuygu WishhDuygu [/TD]
[TD]41[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı(ydı)[/TD]
[TD]Medicana İnternational[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]Dondurulmuş transferi için bekliyor[/TD]
[/TR]

canım ben de ctesi 35 yaşında olacağım 4 kere sıfırdan 1 kere donmuş tedavisi oldum ilk 3ü maslakacıbadem son ikisi eskişehir acıbadem 2. ve sonuncu sıfırdan tedavilerimde gebe kaldım şimdi hamileyim sorunumuz pco
ALLAHIM ARKADAŞLARIMIN VE SENİN YARDIMCIN OLSUNNNNNNN :)

Son düzenleme:
Yas 29, sorun: pko gorunumu ve sperm sayi azligi, morfoloji.
İlk deneme kimyasal gebelik, ikinci deneme donmus embriyo ile servikal gebelik ve 7. haftada kurtaj.
Merkez emsey hospital.
İns herkes saglikla hayirli evlat sahibi olur.

X