- 17 Kasım 2015
- 1.082
- 657
- 73
- 35
- Konu Sahibi Bernaistanbul
-
Hayırlı olsun canım gayet güzel sayıda embriyoların inşallah sana güzel güzel evlatlar olurlarŞuan toplamda 15 embriyom var.
Dondurulcaklar.
Bugün öğlen arayacaklar bugün 5.gün olucak. Blastosist diye geçicek inş.
Hamile olmussun artık tebrik ederim canımHayırlı olsun tedavi canım umarım ilk denemede hamile kalırsın.. Ben de pkos var ve ilk transferim 3 gün önce negatifl sonuçlandı maalesef.. Ocak ayının sonunda tekrar transfer olacak
Teşekkür ederim canım sağolHamile olmussun artık tebrik ederim canım
Canım transfer oldumCanım hayırlı uğurlu olsun tedavin
Bir pkoslu olarak yaşadığın süreci çok iyi anlayabiliyorum,embriyo sayın çok iyi maşallah
Şeker ilacı ve kullandığın omega vitamin çok yerinde ayrıca doktoruna inofolic combiyi sorup kullanmanı tavsiye ederim.
Bende tüp bebekle kızıma hamileyim canım sormak istediğin birşeyler olursa yardımcı olurum
Bende transfer oldum dünTeşekkür ederim canım sağol
İnşallah olur senin de canım olumlu düşün hep Allah yardımcın olsunBende transfer oldum dünbakalım nolcak hayırlısı allahtan
Teşekkür ederim canım benimİnşallah olur senin de canım olumlu düşün hep Allah yardımcın olsun
1 embriyo transfer oldu. Ben crinone jel ve estrofem kullandım ama birini 10 diğerini 12. Haftada bırakırdı doktorum şu an birşey kullanmıyorumTeşekkür ederim canım benim
Bu ilaçlar beni yordu fakat bebişler tutunması için herşeyi yaparım
Sende kullanıyormusun ve kaç embriyo transfer oldı sana ?
Kaç günlük embriyo ve yaşınız kaç benimki 29 yaşım ve 5 günlük 2 adet dondurulmuş embriyo transferi oldu1 embriyo transfer oldu. Ben crinone jel ve estrofem kullandım ama birini 10 diğerini 12. Haftada bırakırdı doktorum şu an birşey kullanmıyorum
27 yaşındayım 5.gün embriyosuydu. Doktorum 2 tane transfer etmek istemedi risklerinden dolayıKaç günlük embriyo ve yaşınız kaç benimki 29 yaşım ve 5 günlük 2 adet dondurulmuş embriyo transferi oldu
bak bu topicde benim hakkımdaEvet 3 m
Evet benim 10 gün verdiler zaten
Hayırlısı olsun herşeyin27 yaşındayım 5.gün embriyosuydu. Doktorum 2 tane transfer etmek istemedi risklerinden dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?