Iki farkli hastaneye verdigim icin ilkini acile vermistim. Buna pozitif carsamba tekrar kan verin dediBeta değeriniz hiç artmamış, doktorunuz ne dedi bu konuda?
Anladım, %60 artması gerekiyor en az. Aynı hastanede aynı saatlerde verirseniz daha güvenilir olur sonuçIki farkli hastaneye verdigim icin ilkini acile vermistim. Buna pozitif carsamba tekrar kan verin dedi
Benim merak ettigim rio harici yöntem ne oluyor biliyormusunuzAnladım, %60 artması gerekiyor en az. Aynı hastanede aynı saatlerde verirseniz daha güvenilir olur sonuç
Kimyasal olabilir değerin iki güne göre hiç atmamış aksine düşmüş. Ne kadar farklı yerlerde de versen iki güne bi iki katına kadar çıkıyor normalde. Çarşamba keseye bakcaklardirMerhaba ben 3 eylulde tup bebek transferi oldum 5 gun embriyosu. Transferin 6 gunu hafif lekenmelerim oldu. Kontrol günüm 15 eyluldu ama ben Transfer in 11 günü acilde beta hcg testi verdim 46 çıktı. Bugün 13 uncu gunu kendi doktoruma gittim kontrole BETA HCG RIA HARİCİ YONTEM yazıyordu 42 çıktı. Hala devam ediyor Lekenmem onada normal dedi ve Hayirli olsun dediler çarşamba günü tekrar kontrole çağırdı. Sizce ne demek bilen varmi birde bu düşüş mu yoksa her hastane farkli mi çıkarıyor?
Kimyasal olabilir değerin iki güne göre hiç atmamış aksine düşmüş. Ne kadar farklı yerlerde de versen iki güne bi iki katına kadar çıkıyor normalde.
Hiç duymadım ben deBenim merak ettigim rio harici yöntem ne oluyor biliyormusunuz
Bende aslinda soyledim 46 idi 42 düşmüş diye ama hoca israrla pozitif tekrar kanina bakilsin demis bende açıkçası şaşırdımKimyasal olabilir değerin iki güne göre hiç atmamış aksine düşmüş. Ne kadar farklı yerlerde de versen iki güne bi iki katına kadar çıkıyor normalde. Çarşamba keseye bakcaklardir
Başka yerin değerini dikkate almiyordur. Normalde zaten 2-3 kere kan kontrolü yapıyorlar. Bugün verdiysen dediği gibi çarşamba bakicak ona göre yorum yapar. Transferin kaçıncı günü 42 çıktı yani? Ben 12. Günü kan vermiştim baya yüksek cikmistiBende aslinda soyledim 46 idi 42 düşmüş diye ama hoca israrla pozitif tekrar kanina bakilsin demis bende açıkçası şaşırdım
Transferimin 13 üncü günüBaşka yerin değerini dikkate almiyordur. Normalde zaten 2-3 kere kan kontrolü yapıyorlar. Bugün verdiysen dediği gibi çarşamba bakicak ona göre yorum yapar. Transferin kaçıncı günü 42 çıktı yani? Ben 12. Günü kan vermiştim baya yüksek cikmisti
Kacincii gün embriyosu?Transferimin 13 üncü günü
5 inci gün embriyosu canimKacincii gün embriyosu?
Kimyasal gibi duruyor Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah5 inci gün embriyosu canim
5. Gün embriyosu olunca çok ümit vaad etmiyor üzgünüm. Yine de hakkında hayırlısı olsunTransferimin 13 üncü günü
Merhaba bugub kan verdim 61.42 çıktı daha onceki 42.71 di5. Gün embriyosu olunca çok ümit vaad etmiyor üzgünüm. Yine de hakkında hayırlısı olsun
Amin inşallah. Bugun kan verdim 61.42 çıktıKimyasal gibi duruyor Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
Sonucunuz ne oldu acaba?Merhaba bugub kan verdim 61.42 çıktı daha onceki 42.71 di