- 21 Mart 2020
- 17
- 5
- 6
- 37
Evet yarın kan vercemHayır yapmadı sizdemi sonuç icin bekliyorsunuz
InsaAllah bebeginiz sizinledir ilk denememiEvet yarın kan vercem
Evet kasıklarımda agrı varInsaAllah bebeginiz sizinledir ilk denememi
InsaAllah sizinledir meleginizEvet kasıklarımda agrı var
Tuttu şükür keseyi gördüm nasip se kalp atsii için 4 güne gidceem am korkuyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahTup bebek sonucunuzu merak ettim tuttu mu acaba ?
Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsinTuttu şükür keseyi gördüm nasip se kalp atsii için 4 güne gidceem am korkuyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallah Allah olmayan herkese nasip etkin kimsenin kucağını boş bırakmasın İnsalalhHayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin
Amin inşallah Allah olmayan herkese nasip etkin kimsenin kucağını boş bırakmasın İnsalalh
Mide yanması bendede var bugün 3. GünümBişey soracam bugün benim 9.gunum transferden belki 3 gün sonra filan mide yanması başladı geçmiyor .bugünde sanki rahmimin içine iigne ucu degdiriyorlar gibi bı sancı oluyor sebebi nedir acaba
Merhaba inşallah pozitif sonuçlar almışsınızdır. Biraz geç bir cevap olacak ama benim hiç belirtim olmadı hatta tutmadı diye çok üzüldüm ama 6.günden itibaren sadece sabahları afedersiniz kalkınca böyle su gibi bi akıntı geliyordu o da anlıktı onu ilaçların etkisine yordum hep . İlk denememde pozitif sonuç aldım. Allah herkese nasip etsinKizlar merhaba tüp Bebek yaptıranlar kaçıncı denemenizde tuttu belirtilerinin nelerdi
Bende bunu merak ediyorum ama çok ilaç alıyoruz. Benimde kahve rengi lekelenmelerim oluyor . Normal mi acaba düşünüyorumIlkinde cok sukur kasik ve gogus agrisi oldu. Siz de Tup bebek mi yaptirdiniz?
Transfer sonrasi mi yerlesme olabilirBende bunu merak ediyorum ama çok ilaç alıyoruz. Benimde kahve rengi lekelenmelerim oluyor . Normal mi acaba düşünüyorum
Transferden sonra ara ara oluyor.Transfer sonrasi mi yerlesme olabilir
Insallah yerlesmedi sımsıkı tutunsunTransferden sonra ara ara oluyor.
Teşekkür ederimInsallah yerlesmedi sımsıkı tutunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?