Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kaçıncı ayda başladnz cnm siz

Alemsin fuli yaaaa devir tasarruf devri tabi keşke benim bebem de biraz tasarrufu bilseydi, hep bezi değiştirdikten sonra yapıyor

3 mü numara o ne kız daha şimdiden. Bezin kalıpları mı çok küçük siz mi çok büyüksünüz
Aman evet ya kendi kendine yapabiliyor Allahtan o konu için çok mutluyum o yapınca ben rahatlıyorum ooohhhh çekiyorum resmen
Babası da karnını doyurunca çok mutlu oluyor nedense çok hoşuna gidiyor

Bizim kızda ne zaman altını değişmek için açsam yapıyor bazen eski beze bazen taktiğim beze
Valla canım sleepy 1 numara aldım kalıbı baya küçüktü zor kullandik sayılır yani 100 tane bezi 15 gün filan 2 numara da almak istemedim 1 küçük olunca Bizde ufak sayılmayız ama ben biraz büyük olsun istiyorum diğer türlü iz oluyor hoşuma gitmiyor o da

Canım burdayım, bakamıyorum bu ara uykusuzum, üstüne de bebek yoruyor, ağıtlar falan.. hiç halim yok..
Kıyamam sana cnm ya ek gıdaya geçtiğinizde belki daha iyi olur
Sen gibi olan bir arkadaşm var
O ek gıdaya geçince nefes aldığımı hissetim demişti

Belli değil mi gereksiz pimpirikleniyorum ondan çok akışına bırakabilen bi insan değilim.
O kdar değilsin sanki

Ayy masallahh Lena ya
Günde 1 defa mı vereceksin canım. Bende sabırsızlanıyorum başlamak için
Evet cnm günde 1 defa
Bugn 1 kaşk
Yarn 2
Öbür gn 3 kaşık
Snra başka bir sebze suyunda aynı uygulama.. 23ünde kontrol var.. O zamana kdar böyle..
İnanırmısın brokoli suyunu elma suyundan daha cok sevdi cok ilginç

Ay tam da o kadarım bazen yoruluyorum kendimden.
Sendemi yengeçtn?

Suan icin 3 saati gecirme canim mutlaka besle

1.5 ~ 2 aydan sonra uyandırmamaya başlamıştım canım. Sürekli 2 saatte bir besledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…