Aynen emiyor hala emmek istiyor. Ama emiyor kafayı geri çekiyor çünkü süt yokbak seninki emdiği halde olmadı
mesela bana emseydi böyle olmazdı diyen oluyor
demek öyle değilmiş
3 gün kuralını uygula lütfen dedi...Aynen emiyor hala emmek istiyor. Ama emiyor kafayı geri çekiyor çünkü süt yokevet emse sütun artardi düşüncesi ile sana öyle deniyor ama emse de emmese de anne sütü alam süreleri bu kadar olacakmış.
Doktor sana şunları tattır falan dedi mi.
Yoğurt verecek misin. Bana da yoğurtla başla demişti3 gün kuralını uygula lütfen dedi...
1 çay kaşığı şeklinde başla dedi
1-2-3 şeklinde
sebze suyu ver dedi cnm kontrol gününe kadar
kontrol gününde konuşup pürelere geçecez
açıkçası elma suyuda yoğurtta verdimYoğurt verecek misin. Bana da yoğurtla başla demişti
Sen başla senden taktikler alırım o zamnaçıkçası elma suyuda yoğurtta verdimama dr öyle diyince düzene girecem
Canım ben Polarlı bi dış kıyafet almıştım onu giydiriyorum tank gibi oluyor vallahi soğuk işlemiyor rahatça çıkarıyorum. Biz 14 günlükken gezmeye hava almaya çıktık ana oğulKızlar bebeğinizi dışarı çıkarırken nasıl giydiriyorsunuz ev çok sıcak bizim kalin şeylere hiç ihtiyaç duymadık biz şimdi diyorum çıkarsam ne giydiririm evde giydikleri çok ince
Ben 1 numarayı uzun süre kullanmıştım canım. Tam olarak zamanını hatırlamıyorum benim kızin küçük doğması da buna sebep tabiGünaydın kızlar
Biz şimdilik iyiyiz çok şükür bazen acemiliklerle yaptığımız hatalar oluyor insan nasıl düşünemediğine hayret ediyor cidden
Geçen gün mesela ,akşam naptıysak durmadı altını da yeni aldığımız için aklımıza tekrar gelmedi. Ben sanıyorum gaz sancısı çekiyor omdan böyle ,ama daha başlamadı bizde sanırım o rahatça yapıyor inşallah hep böyle gider..
Neyse Çocuk ağlayıp bağırıp duruyor. Dedik dur bi daha bakalım hele şuna yatırdık altını açtığımız yerine daha yatırır yatırmaz sesini kesivermedi mi yavrucakAllahımmmm nasıl üzüntü duydum meğer tekrar yapmış. Bir de pişiğimizi tam geçiyoruz derken hoooop tekrar oluyor. Çok sık kaka yapıyor sanırım ondan böyle artık başka yorum bulamadım
Bizim bezlere de haliyle market dayanmıyor vallahievdeki hesap çarşıya uymuyor. Tekrar sipariş vereceğim ama elimde de kalsın istemiyorum .
Şimdi sorum şu:
1 numara bezi ne kadar süre kullandınız ortalama?
Üstünde 2-5 kilo yazıyor ama 5 e kadar kullanmayız sanıyorum. Geçen hafta 3750 idi zaten haftada 250 alıyor gibi görünüyor bu hesapla ne dersiniz kaç kiloya kadar kullanırız 1 numerayı
Maşallah canım siznbsys erken başlamasınız bende cikaricam ya hem onun hem benim ihtiyacım var bunaCanım ben Polarlı bi dış kıyafet almıştım onu giydiriyorum tank gibi oluyor vallahi soğuk işlemiyor rahatça çıkarıyorum. Biz 14 günlükken gezmeye hava almaya çıktık ana oğulçok iyi geldi temiz hava almak. Ondan önce de 3 kez çıkmıştık.
Bence mutlaka çıkar alışsın bağışıklığı güçlenir.
Tulum yoksa da güzelce giydir, penye battaniyeyle kundak gibi sar üstüne kalın bir battaniye at. Kafasını sar. Bebek arabasının içinde olursa zaten hiçbir şey olmuyor korkma. Sakınan göze çöp batarmış
Evet büyük gibi önden mesafesi var sıkmıyor rahat oluyor ama yanlardan olur mu bilemiyorum. 2 numaradan stokladım biraz, 1 den alayım daha ya su gibi gidiyor valla bez anlamadım bizimki mi çok kakalı ne zaman azalacak bu kaka sıklığı yaBen 1 numarayı uzun süre kullanmıştım canım. Tam olarak zamanını hatırlamıyorum benim kızin küçük doğması da buna sebep tabiprima kullanıyorsan primanin kalıbıda büyük diğer bezlere göre o yüzden 5kiloya kadar rahat kullanırsın.
Benim kızım saolsun tasarruflu. Kaka yapmıyordu doğduğu zman. Şimdi bile haftada 2 ya da 3 defa yapıyorEvet büyük gibi önden mesafesi var sıkmıyor rahat oluyor ama yanlardan olur mu bilemiyorum. 2 numaradan stokladım biraz, 1 den alayım daha ya su gibi gidiyor valla bez anlamadım bizimki mi çok kakalı ne zaman azalacak bu kaka sıklığı ya
Bezi her açışımızda istisnasız üstümüze yapmasına ne demeli pekipek terbiyrsiz dötü var bizimkinin
Bende bez konusunda danisacaktkm kızlara ,Günaydın kızlar
Biz şimdilik iyiyiz çok şükür bazen acemiliklerle yaptığımız hatalar oluyor insan nasıl düşünemediğine hayret ediyor cidden
Geçen gün mesela ,akşam naptıysak durmadı altını da yeni aldığımız için aklımıza tekrar gelmedi. Ben sanıyorum gaz sancısı çekiyor omdan böyle ,ama daha başlamadı bizde sanırım o rahatça yapıyor inşallah hep böyle gider..
Neyse Çocuk ağlayıp bağırıp duruyor. Dedik dur bi daha bakalım hele şuna yatırdık altını açtığımız yerine daha yatırır yatırmaz sesini kesivermedi mi yavrucakAllahımmmm nasıl üzüntü duydum meğer tekrar yapmış. Bir de pişiğimizi tam geçiyoruz derken hoooop tekrar oluyor. Çok sık kaka yapıyor sanırım ondan böyle artık başka yorum bulamadım
Bizim bezlere de haliyle market dayanmıyor vallahievdeki hesap çarşıya uymuyor. Tekrar sipariş vereceğim ama elimde de kalsın istemiyorum .
Şimdi sorum şu:
Üstünde 2-5 kilo yazıyor ama 5 e kadar kullanmayız sanıyorum. Geçen hafta 3750 idi zaten haftada 250 alıyor gibi görünüyor bu hesapla ne dersiniz kaç kiloya kadar kullanırız 1 numerayı
Bebeğin kaç kilo canım. Sleepy nin kalıbı küçük ama ben onu uzun süre kullandım. Seninde en azından 2 kullanıyor olman lazim şu an ben sleepy 3 numara kullaniyorum sıkmıyor. Bitince 4 e geçeceğimBende bez konusunda danisacaktkm kızlara ,
Sleepy aldım ben onunla başladım 1 numara almıştım ilk kalıbı baya küçük geldi onun yarısını arkadaşımla paylaşmıştım iyi ki öyle yapmışım bitirdik ama 100 taneyi zorla sıkmaya başlamıştı kızımı sonrası içinde 3 numara aldım ben direk su an onu kullanıyorum stok yaomadim 15 gün kadar gider alimdeki bez acaba bende 3 le mi devam etsem 4 mu alsam bilemedimrahatı pek seviyoruz biz sıkı sıkı sevmiyorum ben fazla iz yapınca gıcık oluyorum
Şimdi kaç kilo bilmiyorum hiç tartmadim ama zaten benim kızım 4100 doğduBebeğin kaç kilo canım. Slepynin kalıbı küçük ama ben onu uzun süre kullandım. Seninde en azından 2 kullanıyor olman lazim şu an ben sleepy 3 numara kullaniyorum sıkmıyor. Bitince 4 e geçeceğim
Ayy masallahhŞimdi kaç kilo bilmiyorum hiç tartmadim ama zaten benim kızım 4100 doğdu1 numara 2 5 kiloydu 2 numara da 3 6 kilo o yüzden onu almak istemedim tekrarında 3 numara da 4 9 arası sanırım aralığı
AA bak o olabilir onu niye hiç dusunmediysemAyy masallahhcanım sleppy de 3+ var 5~10 kilo arası 4 ten önce onu kullanabılırsın
Bugn cnm :)Sen başla senden taktikler alırım o zamnne zamn başlıyorsun sebze suyuna
Cnm ck şükür ki k3ndi yapıo kakasınıGünaydın kızlar
Şimdi sorum şu:
Yaaa offfBenim kızım saolsun tasarruflu. Kaka yapmıyordu doğduğu zman. Şimdi bile haftada 2 ya da 3 defa yapıyoröyle olmasına rağmen çok bez gidiyordu bende pişik olmasın diye çok sık değiştirdim. Sen et stogunu bacım her şey ateş pahası. Baktın 1 elinde kalmadı aldığın 2 lere geçersin bi şey olmaz
Ben havuç patates pirinç çorbasıyla başladım canım 1 hafta sadece onu verdim. 2.hafta yoğurt 3.hafta meyve 4.hafta muhallebi. Diğer ay kahvaltı. Diğer ay kıyma ekledik. Diğer ay et balık şu an tuz baharat şeker hariç herşeyAslimuu93 ve @Masalim01 kızlar ilk tadımlara nasıl başladınız
nelerle başladınız
neler öneririrsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?