• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Benim eşim de terazi. Ben bu kadar nezaketli, kibar, ince düşünceli, zevkli burç görmedim.:KK68:

Ay evet öyleymiş baloncuk napalım başa gelen çekilir🤭
O nezaketlilik her şeyi dengede tutmaya çalışmaktan geliyor cok yorucu 😁
aslan burcu iyi ama cok dik :KK70: benimde öyle sabırlı bir yapım yok valla :KK70:
o yüzden iyiki yengeç :KK70: ama siz sabırlısınız ondan aslanla anlaşırsınız
ama fuli senin için bişi diemem
düşünsene evde bir enişte daha :KK70:
Ayyy sorma Kızzz esıme tam benzemez insallah aslan burcunun iyi yonleride vardr herhlde 😂

O nezaketlilik her şeyi dengede tutmaya çalışmaktan geliyor cok yorucu 😁

Ayyy sorma Kızzz esıme tam benzemez insallah aslan burcunun iyi yonleride vardr herhlde 😂
Evet ya hep bi denge kurma çabası, aman ağzımızın tadı kaçmasın hali.
Ayy nasıl oluyo ki aslan🤭

1 kaşık 2 kaşk 3 kaşk şeklinde başlaynca gaz olmaz sanırım ama yinede dikkat edeym, cokta sevdi ama bugnlük bi etkisi olmadı bakalım, hiç gaz çekemem valla fena oluolar😶

6. Aydan itibaren zaten aşırı güzel tarifler var.. Balkabakları avokadolar vs vs Beğendiklerimi hep not aldm ajandama :KK70:
Ama havuç kabak patates nasıl suyunu verecem 😶😶😶
Püre için erken değilmi 😶
Dr sulardan tattır 20 gn diyince 😶
Tarifleri bekliyorm kızlar :KK70: ilk 10 gün felan neler yaptnz
Help me :KK70: Aslimuu93 Aslimuu93 Masalim01 Masalim01

Zeynep067 Zeynep067 valla şimdi linç edilecem yine belki ama :KK70: ben oturtmaya başlamadm daha 6. Ay sonuna doğru oturtacam😶
Cevremde bır cok kısı aynı seyı soyluyor. Erken daha cok otutturma dıo.. Bende kısa kısa otutturma yapıom

1 kaşık 2 kaşk 3 kaşk şeklinde başlaynca gaz olmaz sanırım ama yinede dikkat edeym, cokta sevdi ama bugnlük bi etkisi olmadı bakalım, hiç gaz çekemem valla fena oluolar😶

6. Aydan itibaren zaten aşırı güzel tarifler var.. Balkabakları avokadolar vs vs Beğendiklerimi hep not aldm ajandama :D
Ama havuç kabak patates nasıl suyunu verecem 😶😶😶
Püre için erken değilmi 😶
Dr sulardan tattır 20 gn diyince 😶
Tarifleri bekliyorm kızlar :D ilk 10 gün felan neler yaptnz
Help me :D Aslimuu93 Aslimuu93 Masalim01 Masalim01

Zeynep067 Zeynep067 valla şimdi linç edilecem yine belki ama :D ben oturtmaya başlamadm daha 6. Ay sonuna doğru oturtacam😶
Suyu da degil puresi de direkt corba olarak canim, kiz bizimkiler prematureydi biz bile verdik suyunu ver diyen doktor ilk kez duydum 😱 Aslimuu93 Aslimuu93
Havuc patates pirinc zeytin yagi hatta cok az sogan sarimsak duduklude hasliyosun yeterli miktar suyla ezip ya da az blend edip hazirliyosun canim pure vererek hata edersin sonra yutma ve cignemede sorun yasarsin canim tabiki kendi kararin ama tecrubelerim bu yonde hic pure vermedim

Suyu da degil puresi de direkt corba olarak canim, kiz bizimkiler prematureydi biz bile verdik suyunu ver diyen doktor ilk kez duydum 😱 Aslimuu93 Aslimuu93
Havuc patates pirinc zeytin yagi hatta cok az sogan sarimsak duduklude hasliyosun yeterli miktar suyla ezip ya da az blend edip hazirliyosun canim pure vererek hata edersin sonra yutma ve cignemede sorun yasarsin canim tabiki kendi kararin ama tecrubelerim bu yonde hic pure vermedim
kız yok şimdi değil püre vermek ileriki zaman için diorum
şimdi suyunda bile panik yapıorum :D :D püre amanın :D
çorbayı deneyeyim ben

Bende hep pure olarak verilmesi diye okudum. Sıvı olursa sonradan cignemz diye. Hatta blend etmeyin çatalla ezin diye okudum hep. Başlarda çorba olabilir ama herşey sivi olursa cignemz diye biliyorum

Bende hep pure olarak verilmesi diye okudum. Sıvı olursa sonradan cignemz diye. Hatta blend etmeyin çatalla ezin diye okudum hep.
püre 6+ aydan itibaren daha doğru olur fulim ben öyle bilirim
öyle okudum yani
zaten sanırım dr o yüzden bekle dedi bana.. gittiğimizde 5 bitmiş olacak

Sizler mutlaka 2 3 saat dediniz diye gece kaldırdım benim kızı saat 4 ve biz ancak 7 de uyutabildik ağladı ağladı susmadı bı turlu beslessn bibdert beslemesen ayrı bı dert 🥴🥺 bugünler geçmeli ya
cnm idare edeceksin.. evet uykusu kaçınca uyumayabiliyorlar ama alışacak
allah korusun uzamış sarılık felan olmasın... o bakımdan

cnm idare edeceksin.. evet uykusu kaçınca uyumayabiliyorlar ama alışacak
allah korusun uzamış sarılık felan olmasın... o bakımdan
İdare ediyoruz ama çok yıpratıyor eme savaşları veriyoruz o yüzden aslında çok ağlıyor emmek istiyor veriyorum kendini geri çekip basıyor yaygarayi içi dışına çıkıyor ağlaya ağlaya
Bende ondan korkuyorum zaten şu satilik muhabbeti bı bitsin ellemeyecem ne zaman uyanırsa o zaman emer

püre 6+ aydan itibaren daha doğru olur fulim ben öyle bilirim
öyle okudum yani
zaten sanırım dr o yüzden bekle dedi bana.. gittiğimizde 5 bitmiş olacak
Evet zaten ek gıdaya başlama genel itibari ile 6.aydan. Hep ona göre bilgiler. Erken basliyacagimizi için pure erken olur. Sebzeyi Haşlayıp mama ile kıvamı açıp verebilrsin.

İdare ediyoruz ama çok yıpratıyor eme savaşları veriyoruz o yüzden aslında çok ağlıyor emmek istiyor veriyorum kendini geri çekip basıyor yaygarayi içi dışına çıkıyor ağlaya ağlaya
Bende ondan korkuyorum zaten şu satilik muhabbeti bı bitsin ellemeyecem ne zaman uyanırsa o zaman emer
Canım emzirdigin için uzun bir süre 3 saati asmaman gerekir. Süt üretiminin devamlılığı için. Eğer ki uyandırmak istemiyorsan o surecte sağ en azından

sen lohusa yaşıosun dibine kadar :)
ama sakin ol kuzum.. geçeek bugünler.. güzel günler yakında

Evet zaten ek gıdaya başlama genel itibari ile 6.aydan. Hep ona göre bilgiler. Erken basliyacagimizi için pure erken olur. Sebzeyi Haşlayıp mama ile kıvamı açıp verebilrsin.
aynen cnm öylede yapabilirim

kız yok şimdi değil püre vermek ileriki zaman için diorum
şimdi suyunda bile panik yapıorum :D :D püre amanın :D
çorbayı deneyeyim ben

Bende hep pure olarak verilmesi diye okudum. Sıvı olursa sonradan cignemz diye. Hatta blend etmeyin çatalla ezin diye okudum hep. Başlarda çorba olabilir ama herşey sivi olursa cignemz diye biliyorum
Corba sivi kivamda bizim ictigimiz sekilde degil 🙈 pismemis kek hamuru kivaminda ama pure haline gelmeyecek yani su miktari kivam verecek kadar olacak sadece.
Baloncuk kuzum pure verirsen cigneme yutma zorlugu olabilir biraz daha buyudugunde

Corba sivi kivamda bizim ictigimiz sekilde degil 🙈 pismemis kek hamuru kivaminda ama pure haline gelmeyecek yani su miktari kivam verecek kadar olacak sadece.
Baloncuk kuzum pure verirsen cigneme yutma zorlugu olabilir biraz daha buyudugunde
Şimdi anladım 👍😁
Pure ye ne zaman geçilir peki?

Back