• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ben havuç patates pirinç çorbasıyla başladım canım 1 hafta sadece onu verdim. 2.hafta yoğurt 3.hafta meyve 4.hafta muhallebi. Diğer ay kahvaltı. Diğer ay kıyma ekledik. Diğer ay et balık şu an tuz baharat şeker hariç herşey😂
Kaçıncı ayda başladnz cnm siz

Benim kızım saolsun tasarruflu. Kaka yapmıyordu doğduğu zman. Şimdi bile haftada 2 ya da 3 defa yapıyor 😁 öyle olmasına rağmen çok bez gidiyordu bende pişik olmasın diye çok sık değiştirdim. Sen et stogunu bacım her şey ateş pahası. Baktın 1 elinde kalmadı aldığın 2 lere geçersin bi şey olmaz 😁
Alemsin fuli yaaaa 😅😅 devir tasarruf devri tabi keşke benim bebem de biraz tasarrufu bilseydi, hep bezi değiştirdikten sonra yapıyor 😀

Bende bez konusunda danisacaktkm kızlara ,🤭
Sleepy aldım ben onunla başladım 1 numara almıştım ilk kalıbı baya küçük geldi onun yarısını arkadaşımla paylaşmıştım iyi ki öyle yapmışım bitirdik ama 100 taneyi zorla sıkmaya başlamıştı kızımı sonrası içinde 3 numara aldım ben direk su an onu kullanıyorum stok yaomadim 15 gün kadar gider alimdeki bez acaba bende 3 le mi devam etsem 4 mu alsam bilemedim 🥴 rahatı pek seviyoruz biz sıkı sıkı sevmiyorum ben fazla iz yapınca gıcık oluyorum
3 mü numara 😱 o ne kız daha şimdiden. Bezin kalıpları mı çok küçük siz mi çok büyüksünüz 😅
Bugn cnm :)
Kabak buharda haşlayacam suyunu sıkacaz
1 kaşık verecez
Yarn 2
Öbür gün 3 :)
Sonra başka birşeye geçecem

Cnm ck şükür ki k3ndi yapıo kakasını
Her bez değiştiğinde krem kullan o zaman
Bu arada sen prima kullanıodn sanırım bende ondan kullanııorm şöyle ki mesela 2-5 yazıoe ya.. Ben 2-4 kullanıorm 5i beklemiorm cnkü sıkabilior.. Elimde kalmasn die kendimi 1 kg aşağı ayarlıorm :)

Yaaa offf :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Aman evet ya kendi kendine yapabiliyor Allahtan o konu için çok mutluyum o yapınca ben rahatlıyorum ooohhhh çekiyorum resmen😅
Babası da karnını doyurunca çok mutlu oluyor nedense çok hoşuna gidiyor😅

Alemsin fuli yaaaa 😅😅 devir tasarruf devri tabi keşke benim bebem de biraz tasarrufu bilseydi, hep bezi değiştirdikten sonra yapıyor 😀

3 mü numara 😱 o ne kız daha şimdiden. Bezin kalıpları mı çok küçük siz mi çok büyüksünüz 😅

Aman evet ya kendi kendine yapabiliyor Allahtan o konu için çok mutluyum o yapınca ben rahatlıyorum ooohhhh çekiyorum resmen😅
Babası da karnını doyurunca çok mutlu oluyor nedense çok hoşuna gidiyor😅
Bizim kızda ne zaman altını değişmek için açsam yapıyor bazen eski beze bazen taktiğim beze 🤭
Valla canım sleepy 1 numara aldım kalıbı baya küçüktü zor kullandik sayılır yani 100 tane bezi 15 gün filan 2 numara da almak istemedim 1 küçük olunca Bizde ufak sayılmayız ama ben biraz büyük olsun istiyorum diğer türlü iz oluyor hoşuma gitmiyor o da 😅

Canım burdayım, bakamıyorum bu ara uykusuzum, üstüne de bebek yoruyor, ağıtlar falan.. hiç halim yok..
Kıyamam sana cnm ya :(ek gıdaya geçtiğinizde belki daha iyi olur :(
Sen gibi olan bir arkadaşm var
O ek gıdaya geçince nefes aldığımı hissetim demişti

Belli değil mi 🤭 gereksiz pimpirikleniyorum ondan😄 çok akışına bırakabilen bi insan değilim.
O kdar değilsin sanki :D

Ayy masallahh Lena ya 😍
Günde 1 defa mı vereceksin canım. Bende sabırsızlanıyorum başlamak için 😁
Evet cnm günde 1 defa
Bugn 1 kaşk
Yarn 2
Öbür gn 3 kaşık
Snra başka bir sebze suyunda aynı uygulama.. 23ünde kontrol var.. O zamana kdar böyle..
İnanırmısın brokoli suyunu elma suyundan daha cok sevdi cok ilginç 😶

🤭 Ay tam da o kadarım bazen yoruluyorum kendimden.
Sendemi yengeçtn?

İyi geceler kızlar
Benim kızım bazen 3 4 saat kesintisiz uyuyor son 4 5 gündür filan bende uyandirmiyorum emzireyim diye acaba hata mi ediyorum acikirsa kendi uyanır zaten değil mi vicdan yapıyorum böyle olunca emiyor bi dert emmiyor arı bir dert gerçekten ya
Suan icin 3 saati gecirme canim mutlaka besle

İyi geceler kızlar
Benim kızım bazen 3 4 saat kesintisiz uyuyor son 4 5 gündür filan bende uyandirmiyorum emzireyim diye acaba hata mi ediyorum acikirsa kendi uyanır zaten değil mi vicdan yapıyorum böyle olunca emiyor bi dert emmiyor arı bir dert gerçekten ya
1.5 ~ 2 aydan sonra uyandırmamaya başlamıştım canım. Sürekli 2 saatte bir besledim

Back