Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Selam altın kızlarım
Optimussprime bebekte pişik annenin karabiber yemesın den kaynaklı bır arkadasım var bilgin olsun canm
Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. oo masallah siz baslamıssınız ek gıdaya bende ortalama 10 gun sonra baslamayı dusunuyorum benım bebıs hıc anne sütü almıyor sonucta gec bile kaldım
Kriel cok üzüldüm canm ya ınsallah bır an evvel uykusu düzene girer, uykusuzluk cok yıpratıcı ve yorucu
Bendw bugun bızım bebısı hayvanat bahçesine götürdüm ama hiç umrunda değildi
Kızlar bebısler dönmeye ve oturmaya basladımı benımkı dönüyor kontrollu sekılde kucagımda oturuyorum.. Bazı insanlar erken dıo ama bılemedım bıseyler ıcıne batarmıs hıc anlamadım

Benimkiler premature olmasina ragmen 4 ayliktan itibaren kucakta oturttuk canim doktor kontrolunde tabiki bakma sen insanlara

Kilo alımı iyi ise doktorum gece 3 saat uyuyabilir ama gündüzleri 2,5 saati geçirme dedi canım. Ben gece yine uyuyunca saati kuruyorum en fazla 2,5 saat uyuyor. Gece 1-4-7 gibi 3 kez kalkıyoruz
Öyle mi hiç duymamıştım dikkat edeyim cnm sağol

1 kaşık 2 kaşk 3 kaşk şeklinde başlaynca gaz olmaz sanırım ama yinede dikkat edeym, cokta sevdi ama bugnlük bi etkisi olmadı bakalım, hiç gaz çekemem valla fena oluolar

6. Aydan itibaren zaten aşırı güzel tarifler var.. Balkabakları avokadolar vs vs Beğendiklerimi hep not aldm ajandama
Ama havuç kabak patates nasıl suyunu verecem
Püre için erken değilmi
Dr sulardan tattır 20 gn diyince
Tarifleri bekliyorm kızlar ilk 10 gün felan neler yaptnz
Help me Aslimuu93 Masalim01

Zeynep067 valla şimdi linç edilecem yine belki ama ben oturtmaya başlamadm daha 6. Ay sonuna doğru oturtacam

Pimpiriklila hep derdim inşallah kızım olursa yengeç olmaz die
Kişi kendinden bilir işi misali... Bende yengecim
Oto poka ağlarm, herşeye alınırım, ve cok kurarım
Ve kızım yengeç oldu malesef
Sonra düşündüm erken doğsa ikizler abooo.. Geç doğsa aslan aboo abooo..
Yengece şükrettim

Ben de hep yengeç olsun istedim, anasına bağlı olsun en çok anasını sevsin diye
Ama benimki geç doğdu aslan oldu. Şimdi de iyi ki aslan oldu diyorum ben gibi ağlak olmasın ayakları sağlam bassın yere varsın babasına bağlı olsun dedim

Günaydın kızlar

Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. benim kızım aslan eşim de aslan ben terazi

aslan burcu iyi ama cok dik benimde öyle sabırlı bir yapım yok valla
o yüzden iyiki yengeç ama siz sabırlısınız ondan aslanla anlaşırsınız
ama fuli senin için bişi diemem
düşünsene evde bir enişte daha

Günaydın kızlar

Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. benim kızım aslan eşim de aslan ben terazi
Benim eşim de terazi. Ben bu kadar nezaketli, kibar, ince düşünceli, zevkli burç görmedim.

Ay evet öyleymiş baloncuk napalım başa gelen çekilir

Benim eşim de terazi. Ben bu kadar nezaketli, kibar, ince düşünceli, zevkli burç görmedim.

Ay evet öyleymiş baloncuk napalım başa gelen çekilir
terazi hangi ay
bi sonraki bebemi terazüye göre transfer ettireyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…