Valla gece olduğunu istemez oldum gündüz iyi gece uykunun ağırlığı zorluyor beni fazlasıylaYani uykusuz gecelere biraz daha katlanacaksn
Ben yine de yumurtayı da kestim bu ara canım ama sanırım bu ikisi de değil başka bir şey var. Anlayamadım henüz. Sonuçlar da çıkmadı. Pazartesi tekrar hastaneyş arayacağım bakalımYaaa evet hemen biri beni kucaklasın modundalarben de burda baloncuk almıştı sanırım piyanolu oyun halısı ondan aldım. Çok mantıklıymış gerçekten çok sevdi. Bakayım canım söylediğin hesaba çok teşekkür ederim.
Hadi bakalım inşallah sonuçlarınız güzel gelirkan testi sonucunu ne zaman alacaksın? Yumurtaya hassasiyetinin olmaması iyi olmuş ama demek ki öyle her şeye yok.
Ay evet yaa bütün enerjimi emiyor sanki o ağlamalar. Eşim de diyor hadi uyut çocuğu. Cesaretim yok ki diyorum yine çok ağlıcakUykuya direnme durumlarınız var mı kızlar?
Acaba bu 19. Hafta atagından mı 4. Ay uyku gerilemesinden mi böyleyiz, her uyku öncesi bi sürü ağıt..
bir umut 20. Hafta ile düzeliriz diye bekliyorum
Uyumasi çok uzun sürüyor aslında gece uyanma faslını geçtim artık ama uyaninca saatler sürüyor uyuması bazen1 1mucize1umut azdan biraz fazla beklemen gerek uyku duzeni denen sey bebeklerde cok cabuk bozuluyor kuzu
Ah be kuzum daha cok kucuksunuz bunlar dogal surecler ve bak biz 9 ay gectik oglum bugun terin suyun icinde kaldi uykuya direnip aglamaktan bunlar olacak ama sabir zaman gectikce bunlarin sayisi azalacakUyumasi çok uzun sürüyor aslında gece uyanma faslını geçtim artık ama uyaninca saatler sürüyor uyuması bazen
Valla çok zorlu bı surec rabbim hepimize yardım etsinAh be kuzum daha cok kucuksunuz bunlar dogal surecler ve bak biz 9 ay gectik oglum bugun terin suyun icinde kaldi uykuya direnip aglamaktan bunlar olacak ama sabir zaman gectikce bunlarin sayisi azalacak
Amin canim amin zor tabi ama cok guzelValla çok zorlu bı surec rabbim hepimize yardım etsin
Anladım canım, çıksın bakalım sonuçlar nasıl gelecek. Bu kadar uzun mu sürüyormuş çıkması ya?Ben yine de yumurtayı da kestim bu ara canım ama sanırım bu ikisi de değil başka bir şey var. Anlayamadım henüz. Sonuçlar da çıkmadı. Pazartesi tekrar hastaneyş arayacağım bakalım
Ay evet yaa bütün enerjimi emiyor sanki o ağlamalar. Eşim de diyor hadi uyut çocuğu. Cesaretim yok ki diyorum yine çok ağlıcak
Canım hepimizin bebeği uyumadı. Benim kızım geceleri uyuyordu o konuda şanslıyım. Bebeğim senin bebeğin kadarken gece 2~3e kadar uyutmaya çalışırdım. Sonra uyurdu 2 saatte bir uyanırdı sabah 8de gün başlar gündüz hic uyumaz anca 1 ~2 saat parça parca. Akşam 6dan sonra ağlamaya başlar başka bir kız olurdu gece boyu kucakta gezer kollarım tutmuyordu artık. Sonra sonra gece uyumasi 11.30 a çekildi uykuları 3 saate çıktı. Yaklaşık 10 gündür biraz daha erken ve uzun uyumaya başladı derken bir iki gündür yine uyumuyor yine 2 saatte bir uyanıyorNe zaman düzene biner acaba bizim düzenimiz alt üst oldu dün saat 4 tü gece ancak uyuduk 12 de uyandı bizimki
Bı de bu ara memede iken ağlama başlıyor emmek istiyor bı yandan bı yandan tam tutuyor iki çekiyor ağlıyor gazi filan da olmamasına rağmen yapıyor bunu
Yani bilmiyorum ki sulanıyor bazen yeri zibina leke filan çıkıyor geçen de hafif kan vardı endişelendim Dr a götürsem mı bı acabaAmin canim amin zor tabi ama cok guzel
Gobek yeri tam duzelmesi daha 1 ayi bulur yeri bi degisik duruyodur simdi enfeksiyon olmadigi surece korkma
Valla canım ağlama krizleri var bizimde her gün aynı saatte aynı zamana kadar hem emmeye karşı hemde uyumaya karşı en son zamanı gelince emiyor uyuyor eltimin 6 aylık kızı var sallamaya alışık o akşama kadar sallanıyor ondandır heralde böyle değildi sanırım ya yada uzaktan davulun sesi bize hoş geliyorduCanım hepimizin bebeği uyumadı. Benim kızım geceleri uyuyordu o konuda şanslıyım. Bebeğim senin bebeğin kadarken gece 2~3e kadar uyutmaya çalışırdım. Sonra uyurdu 2 saatte bir uyanırdı sabah 8de gün başlar gündüz hic uyumaz anca 1 ~2 saat parça parca. Akşam 6dan sonra ağlamaya başlar başka bir kız olurdu gece boyu kucakta gezer kollarım tutmuyordu artık. Sonra sonra gece uyumasi 11.30 a çekildi uykuları 3 saate çıktı. Yaklaşık 10 gündür biraz daha erken ve uzun uyumaya başladı derken bir iki gündür yine uyumuyor yine 2 saatte bir uyanıyortam düzene girmesi belki yaşından sonra olur ama bebeğin büyüdükçe uyumasi biraz daha artacak inşallah şu an daha çok miniksiniz gece gündüz ayrımı yok
Ağlama krizlerinden sonra bende sallamaya başladim ve rahat ettimValla canım ağlama krizleri var bizimde her gün aynı saatte aynı zamana kadar hem emmeye karşı hemde uyumaya karşı en son zamanı gelince emiyor uyuyor eltimin 6 aylık kızı var sallamaya alışık o akşama kadar sallanıyor ondandır heralde böyle değildi sanırım ya yada uzaktan davulun sesi bize hoş geliyordu
Yaa ben alıştırmak istemiyorum işe başladıktan sonrası için çok zor olur benim içinAğlama krizlerinden sonra bende sallamaya başladim ve rahat ettimbelki iyi bir alışkanlık degil keşke kendi kendine uyusa ama belli noktadan sonra insan salliyim uyusun diyor
Yaa ben alıştırmak istemiyorum işe başladıktan sonrası için çok zor olur benim içinsabredicez belki zamanla biter kendi kendine
Şubat in 7 si normal baslama tarihim 2 ay kadar daha uzatmayı düşünüyorum yıllık izin raporla filan canımBal0ncuk sallamadi mesela bebeği kendi kendine uyuyor
Sen işe ne zaman basliyacaksin canım bebeğine kim bakacak
Şubat in 7 si normal baslama tarihim 2 ay kadar daha uzatmayı düşünüyorum yıllık izin raporla filan canım
Bal0ncuk nasıl aştı acaba bu durumu sanırım bi de tek başınasin Allah yardımcın olsun inşallah
Yaa o zaman en azından gündüzleri yardımcı olsa yine iyi canım gece gündüz çok zor yoksaBal0ncuk annesi ile aynı apartmanda oturuyor canım şanslı o konuda ama tabi uykusuz kalan yine anne oluyor bu kısmı asmak biraz zor. İnşallah senin kızında kendi kendine uyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?