Evet ben de duyunca dedim cidden her derde deva kantaron konaga mi iyi gelmeyecekAaa çok mantıklı aslında sağol canım deneyeyim ben de
İyiyiz çok şükür canım, ben uykusuzluk çekiyorum bu ara hiç bakacak halim olmuyor kuzum, tsh dibe vurmuştu o bozarmış uykuyu.. bir an önce normale dönmesini bekliyorum..Kuzum sesin çıkmiyor bu ara. Nasılsın bebiş nasıl
O ne oluyor canım bize sadece doğum yardımı alıyorsunuz dediler 300 TL ona başvuru yaptıkBız calısan anneler analık raporu ucretı alıyoruz ondan sanırım bana vermediler
Çok şükür iyilik canım sen nasılsınMerhaba kızlar nasılsınız
Bir sorum olacaktı süt sagma mak olarak neyi önerirsinz
Görselini yada linkini atar mısın canımÇok şükür iyilik canım sen nasılsın
Ben lansinoh aldım oldukca memnun kaldım açıkçası fazlasıyla iş görüyor göğüs ucum hiç yoktu oluştu 15 gün kadar makine ile sağıp verdim sütümü sonrasında kızım tuttu göğsümü çok şükür
Lansinohun süt sağma makinesini tavsiye ederim canım.Merhaba kızlar nasılsınız
Bir sorum olacaktı süt sagma mak olarak neyi önerirsinz
İlk zamanlar pek bir düzen olmuyor canım, geceleri çok sık uyanırdı bizimki. Sabaha karşı uyanmalar çok normal, biraz zamanla düzene girecek, sabır..İyi akşamlar kızlar bebelerinizin ilk 1 ay da uyku döngüsü nasıldı benim kızım akşama saatlerinde iyi uyuyor gece 1 e kadar filan rahat oluyor ogleden sonra ama sabaha karşı uyanıyor ve bı daha çok çok zor uyuyor öğleye kadar mizmizlanip duruyor
Hangisi canım bi linkini yada görselini atar mısınLansinohun süt sağma makinesini tavsiye ederim canım.
İlk zamanlar pek bir düzen olmuyor canım, geceleri çok sık uyanırdı bizimki. Sabaha karşı uyanmalar çok normal, biraz zamanla düzene girecek, sabır..
Görselini yada linkini atar mısın canım
Kuzum ilk aylarda düzen pek olmuorİyi akşamlar kızlar bebelerinizin ilk 1 ay da uyku döngüsü nasıldı benim kızım akşama saatlerinde iyi uyuyor gece 1 e kadar filan rahat oluyor ogleden sonra ama sabaha karşı uyanıyor ve bı daha çok çok zor uyuyor öğleye kadar mizmizlanip duruyor
Çok sık uyanmiyor aslında bebek için normal 2 saate yakın aralıklarla uyanıyor ama sabaha karşı uyanınca bidaha uyumak istemiyor mizmizlaniyir sürekli takı öğleden sonraya kadar ara ara yarimsaatlik uykular oluyor bu süreçteLansinohun süt sağma makinesini tavsiye ederim canım.
İlk zamanlar pek bir düzen olmuyor canım, geceleri çok sık uyanırdı bizimki. Sabaha karşı uyanmalar çok normal, biraz zamanla düzene girecek, sabır..
Ne zaman düzene biner acaba bizim düzenimiz alt üst oldu dün saat 4 tü gece ancak uyuduk 12 de uyandı bizimkiKuzum ilk aylarda düzen pek olmuor
Duzenden bahsetmek icin cok cok erken canim gaz problemi gecene kadar duzen olmuyor cok erken uyaniyolarNe zaman düzene biner acaba bizim düzenimiz alt üst oldu dün saat 4 tü gece ancak uyuduk 12 de uyandı bizimki
Bı de bu ara memede iken ağlama başlıyor emmek istiyor bı yandan bı yandan tam tutuyor iki çekiyor ağlıyor gazi filan da olmamasına rağmen yapıyor bunu
Anladım canım sagol bilgin içinBen bunu aldım canım önce tekli alacaktım ama iyi ki bunu almışım dedim vakitten tasarruf 15 dk iki göğsümu de sagiyordumLansinoh Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası - ebebek
Lansinoh Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Duzenden bahsetmek icin cok cok erken canim gaz problemi gecene kadar duzen olmuyor cok erken uyaniyolar
[/QUOT
Az daha sabredicez o zaman
Ne demek canımAnladım canım sagol bilgin için
Cnm önce gaz olayı bitsnNe zaman düzene biner acaba bizim düzenimiz alt üst oldu dün saat 4 tü gece ancak uyuduk 12 de uyandı bizimki
Bı de bu ara memede iken ağlama başlıyor emmek istiyor bı yandan bı yandan tam tutuyor iki çekiyor ağlıyor gazi filan da olmamasına rağmen yapıyor bunu
Oraları öngörmek hiç istemiyorum su gaz işi bı bitseydiCnm önce gaz olayı bitsn
Snrada diş kaşıma geliyor
Yani erken..
Bu aralar biz dişten çekiyoruz
Yani uykusuz gecelere biraz daha katlanacaksnOraları öngörmek hiç istemiyorum su gaz işi bı bitseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?