• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Sağol canım benim 💕
Bizde kırk çıkarmayı bekliyoruz evden bı yere gitmedik daha 1 2 hastane dışında sıkıldık biraz dolaşsak ona da bana da iyi gelecek 🤭
Yarı kırkı olmuş çıkıp gezin kırkı beklemeyin 😁

Ah be kuzu anlatsam roman olur 🙈 bak bir animi anlatayim uyurlarken oglan uyandi mama yaptim geldim yanyana yatiyolar o zaman kucukler ayni yatakta icerken kiz uyandi basiyor cigligi cikarip biberonu kiza veriyorum bir iki cekiyor mamadan oglana o bi kac cekiyor mama kiza yanlarindan ayrilsam kiyamet kopuyor katiliyor aglarken ikisi de onlar agliyo ben agliyorum onlar agliyor ben agliyorum 😂
Ahh kuzum ya. Bırden kendimi hayal ettim.. Bende mamayla besledıgım ıcın benım bebıs gece basıo cıglıgı ben mamayı yapana kadar, düşün bide herseyı odamızda sıcak suyu maması sadece kalkıp yapma suremde butun binayı basımıza topluyor, benım oglanında ikizi düştü.. Bır an hayal ettim, ıkısını yatakta cıglık cıglıga.. Bıberonu ondan ona ondan onaa ahahahha🤣🤣.. Allah yardımcın olsun valla zor iş

Gecen de şöle bir söz ettım.. kaynanayla aynı evde kalıp cocuk buyuten ben cocuk buyuttum demesin.. Hersey tek basınayken zormus.. Sende bize dıyorsundur.. Tek cocukla zorluk cekıoz demeyın🥰🥰

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. dis kaşıyıcı aldim ama susuz olandan. Şimdi neden sulu olandan almadın diyeceksin. Çünkü panik atak bir eşim var başımda neymiş sulu olan patlarmış 😂 sanki çocuğun dişleri testere olarak çıkacak 😁
Birde parmağa takılan silikon dis kaşıyıcı aldım aynı zmanda dış fırçası gibi. Parmağıma taktım kaşındım damaklarini hoşuna gitti nisanın 🤩

Bal0ncuk Bal0ncukBal0ncuk hesabı doğrulanmış üye. dis kaşıyıcı aldim ama susuz olandan. Şimdi neden sulu olandan almadın diyeceksin. Çünkü panik atak bir eşim var başımda neymiş sulu olan patlarmış 😂 sanki çocuğun dişleri testere olarak çıkacak 😁
Birde parmağa takılan silikon dis kaşıyıcı aldım aynı zmanda dış fırçası gibi. Parmağıma taktım kaşındım damaklarini hoşuna gitti nisanın 🤩
Yaaa offfffffff öleceemmm :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Eşin için hayat cok zor olmalı 🤣🤣olasılıklarla yasarsak oooo🙈🙈 parmaga takılan ılk defa duydum. Bende almalıyım, envayı cesıt kasıyıcı var bılın bakalım bızım oglan neyle kasımaya calısıyor.. Tabıkı yumrugunu agzına sokmaya calısıyor, halbuki guzel guzel anlatiyorum, ama sonuc alamıyorum 🥰

Kızlar bebeğinizi dışarı çıkarırken nasıl giydiriyorsunuz ev çok sıcak bizim kalin şeylere hiç ihtiyaç duymadık biz şimdi diyorum çıkarsam ne giydiririm evde giydikleri çok ince
Cnm seninki daha minicik
Ayaklarına patikli alt giydir örtü üstüne battaniye kafasına beresi :D
Ne bulursan giydireceksin aman üşütmesin dikkat et.. Üstelik tam gaz havası..
Bizimkiler yaz bebesi sizin gibi minnoşken kış değildi daha rahattık..
Şimdi kış oldu ve ben lenayı dışarı cıkarmıorm pandemide arttı
Ama cıkartacağm zaman montu patiği her bişeyini giydiriorm :D :D
Hani siz miniksiniz daha ne desem bilemedim..
Gezginci Fly3646 Fly3646 o bilir :D

Kızlar bebeğinizi dışarı çıkarırken nasıl giydiriyorsunuz ev çok sıcak bizim kalin şeylere hiç ihtiyaç duymadık biz şimdi diyorum çıkarsam ne giydiririm evde giydikleri çok ince
Ben kanguru ile çıktığım için biraz kalın giydiriyorum. Ama bebek arabasi ile çıkacaksan sen kendinden bir kat kalın giydirip çıkar. Üzerine battaniye orteceksn zaten bebek arabası korumalı bir şey olmaz korkma. Başına mutlaka şapka tak patikli altın üzerine bir kat çorap giydir. Dışarıda ki havaya görede değişir tabi. Bence çıkart bebeğini hem sana iyi gelecek hemde bağışıklığı güçlensin. Su an havalar aşırı soğuk degil çıkmaya müsait 🤩 Nisa 20 günlükken beri disari çıkıyoruz. Pandemi var misafirlik olarak değil anneme gidiyorum sadece ama oda yetiyor bana 😁

Cnm seninki daha minicik
Ayaklarına patikli alt giydir örtü üstüne battaniye kafasına beresi :D
Ne bulursan giydireceksin aman üşütmesin dikkat et.. Üstelik tam gaz havası..
Bizimkiler yaz bebesi sizin gibi minnoşken kış değildi daha rahattık..
Şimdi kış oldu ve ben lenayı dışarı cıkarmıorm pandemide arttı
Ama cıkartacağm zaman montu patiği her bişeyini giydiriorm :D :D
Hani siz miniksiniz daha ne desem bilemedim..
Gezginci Fly3646 Fly3646 o bilir :D
Bı iki defa hastaneye gittik o zaman pusetin içine battaniyeleri sarmistim 🤭
Fly3646 Fly3646 alalım önerileri,🤭😅

Ben kanguru ile çıktığım için biraz kalın giydiriyorum. Ama bebek arabasi ile çıkacaksan sen kendinden bir kat kalın giydirip çıkar. Üzerine battaniye orteceksn zaten bebek arabası korumalı bir şey olmaz korkma. Başına mutlaka şapka tak patikli altın üzerine bir kat çorap giydir. Dışarıda ki havaya görede değişir tabi. Bence çıkart bebeğini hem sana iyi gelecek hemde bağışıklığı güçlensin. Su an havalar aşırı soğuk degil çıkmaya müsait 🤩 Nisa 20 günlükken beri disari çıkıyoruz. Pandemi var misafirlik olarak değil anneme gidiyorum sadece ama oda yetiyor bana 😁
Kanguru için biraz ufagiz daha ya o zaman battaniye ile saripcikacagiz 🤭🌼

Back