Evet canım kutusu öyleBem kullanıorm cnm kutusu yeşil beyaz demi. Çok memnun olduğum bir damlaydı
Günde kaç kez kaçar damla kullanıosn
Yk bebeklerde kullanabilior
2 kez 4 er damla dün başladım daha zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım kutusu öyleBem kullanıorm cnm kutusu yeşil beyaz demi. Çok memnun olduğum bir damlaydı
Günde kaç kez kaçar damla kullanıosn
Yk bebeklerde kullanabilior
bende günde 3 kez 4er damla kullanıyordumEvet canım kutusu öyle
2 kez 4 er damla dün başladım daha zaten
Üzerinde 2 kez yazıyor o yüzden öyle kullanıyorum canım ben bide esktra metsil de kullanıyorum zatenbende günde 3 kez 4er damla kullanıyordum
yani sorun olmaz cnm
Kuzum sesin çıkmiyor bu ara. Nasılsın bebiş nasılGünaydın kızlar
Metsil ve zinco yu doktor mu söyledi canım ikisini birlikte kullan diyeÜzerinde 2 kez yazıyor o yüzden öyle kullanıyorum canım ben bide esktra metsil de kullanıyorum zaten
Ben alamadım canm onu son 1 yıl ıcınde 120 gun prım sartı koymus lar benımde 92 gunum vardı pandemı de evdeydık ısten cıkmamıstım ama sigorta yatmamıs tıİyi akşamlar kızlar
Bu 300 TL olan doğum yardımini ne kadar süre sonra aldınız
Bi de kimlik ne zaman çıktı biz doğumdan 2 gün sonra başvurduk 22 gün oldu bugün daha bı haber yok
Alo 170 ara canm hemen bilgi alırsınİyi akşamlar kızlar
Bu 300 TL olan doğum yardımini ne kadar süre sonra aldınız
Bi de kimlik ne zaman çıktı biz doğumdan 2 gün sonra başvurduk 22 gün oldu bugün daha bı haber yok
Zeytinyag bile zor ariniyor 3 ~4 kez sabunluyordum ama önemli olan konağın geçmesi canım bir şekilde arınir saçındanGünaydın kızlar basıma ne geldi. Ünlü bir bayan var bızımle beraber dogurdu.. O gecen lerde konaga vazelının cok ıyı geldıgı nı hatta surup bebeginı paylasmıs.. Bende ondan gordum dedım bende yapayım en organıgınden vazelın aldım.. Bebekler ıcın olandan, yıkadım pesıne arındıramadımcıkmıyor vazelin ben yaptım sız yapmayın yani evet konak gıttı hıc bısey kalmadı ama sacı cok yaglı gorunuyor.. Bu arada zeytinyağ kalıcı çözüm olmadı.. Vazelın kesin cozummus bakalım bekleyip görecem
Evet canım Dr soyledi dikkat ediyirum hemen hemen aynı saatlerde veriyorum sayılır sarkma oluyor 30 40 dk ama bazenMetsil ve zinco yu doktor mu söyledi canım ikisini birlikte kullan diye
Gaz damlalarini her gün aynı saatte kullanman gerekir saatlerine dikkat et
Ama çok saçma bunu çalışan çalışmayan bütün anneler alıyorlar ben mi yanlış biliyorum eltilerim ev hanımı onlarda aliyorlarBen alamadım canm onu son 1 yıl ıcınde 120 gun prım sartı koymus lar benımde 92 gunum vardı pandemı de evdeydık ısten cıkmamıstım ama sigorta yatmamıs tı
. Cok sacma sebeplerle vermediler
Aynen dur bugün arayayımAlo 170 ara canm hemen bilgi alırsın
Bız calısan anneler analık raporu ucretı alıyoruz ondan sanırım bana vermedilerAma çok saçma bunu çalışan çalışmayan bütün anneler alıyorlar ben mi yanlış biliyorum eltilerim ev hanımı onlarda aliyorlar
Ya sorma ınsallah bakalım cektıgım emege degsın en azından cok uzuldum.. Sonra dedım kendine gel, aglayıp gozdenmı olacan. gider ınsallahZeytinyag bile zor ariniyor 3 ~4 kez sabunluyordum ama önemli olan konağın geçmesi canım bir şekilde arınir saçından
Kız ne ağlıyon bırak kalan yağ olsun Allah başka dert vermesin. Bi kere de çözüm olmuş sana işteYa sorma ınsallah bakalım cektıgım emege degsın en azından cok uzuldum.. Sonra dedım kendine gel, aglayıp gozdenmı olacan. gider ınsallah
Kantaronun fayda etmediği şey yok zaten her daim evimde vardrKizlar konaga sarı kantaron yagı dedi dun birisi gecmis konak isterseniz deneyin
Gunaydin
Oglumun sunnetinde pipiye doktum konakta kafaya pisikte popoyaKantaronun fayda etmediği şey yok zaten her daim evimde vardr
Aaa çok mantıklı aslında sağol canım deneyeyim ben deKizlar konaga sarı kantaron yagı dedi dun birisi gecmis konak isterseniz deneyin kafaya tarakla yedirip yarim saat bekleyip yikamis ikiz annelerinde bi uye yazdi
Gunaydin