• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Üzerinde 2 kez yazıyor o yüzden öyle kullanıyorum canım ben bide esktra metsil de kullanıyorum zaten 🥴
Metsil ve zinco yu doktor mu söyledi canım ikisini birlikte kullan diye

Gaz damlalarini her gün aynı saatte kullanman gerekir saatlerine dikkat et

Günaydın kızlar basıma ne geldi. Ünlü bir bayan var bızımle beraber dogurdu.. O gecen lerde konaga vazelının cok ıyı geldıgı nı hatta surup bebeginı paylasmıs.. Bende ondan gordum dedım bende yapayım en organıgınden vazelın aldım.. Bebekler ıcın olandan, yıkadım pesıne arındıramadım🙈cıkmıyor vazelin ben yaptım sız yapmayın yani evet konak gıttı hıc bısey kalmadı ama sacı cok yaglı gorunuyor.. Bu arada zeytinyağ kalıcı çözüm olmadı.. Vazelın kesin cozummus bakalım bekleyip görecem

İyi akşamlar kızlar
Bu 300 TL olan doğum yardımini ne kadar süre sonra aldınız
Bi de kimlik ne zaman çıktı biz doğumdan 2 gün sonra başvurduk 22 gün oldu bugün daha bı haber yok
Ben alamadım canm onu son 1 yıl ıcınde 120 gun prım sartı koymus lar benımde 92 gunum vardı pandemı de evdeydık ısten cıkmamıstım ama sigorta yatmamıs tı
. Cok sacma sebeplerle vermediler

Günaydın kızlar basıma ne geldi. Ünlü bir bayan var bızımle beraber dogurdu.. O gecen lerde konaga vazelının cok ıyı geldıgı nı hatta surup bebeginı paylasmıs.. Bende ondan gordum dedım bende yapayım en organıgınden vazelın aldım.. Bebekler ıcın olandan, yıkadım pesıne arındıramadım🙈cıkmıyor vazelin ben yaptım sız yapmayın yani evet konak gıttı hıc bısey kalmadı ama sacı cok yaglı gorunuyor.. Bu arada zeytinyağ kalıcı çözüm olmadı.. Vazelın kesin cozummus bakalım bekleyip görecem
Zeytinyag bile zor ariniyor 3 ~4 kez sabunluyordum 😁 ama önemli olan konağın geçmesi canım bir şekilde arınir saçından 🤣

Metsil ve zinco yu doktor mu söyledi canım ikisini birlikte kullan diye

Gaz damlalarini her gün aynı saatte kullanman gerekir saatlerine dikkat et
Evet canım Dr soyledi dikkat ediyirum hemen hemen aynı saatlerde veriyorum sayılır sarkma oluyor 30 40 dk ama bazen 🥴

Ben alamadım canm onu son 1 yıl ıcınde 120 gun prım sartı koymus lar benımde 92 gunum vardı pandemı de evdeydık ısten cıkmamıstım ama sigorta yatmamıs tı
. Cok sacma sebeplerle vermediler
Ama çok saçma bunu çalışan çalışmayan bütün anneler alıyorlar ben mi yanlış biliyorum eltilerim ev hanımı onlarda aliyorlar

Zeytinyag bile zor ariniyor 3 ~4 kez sabunluyordum 😁 ama önemli olan konağın geçmesi canım bir şekilde arınir saçından 🤣
Ya sorma ınsallah bakalım cektıgım emege degsın en azından cok uzuldum.. Sonra dedım kendine gel, aglayıp gozdenmı olacan. gider ınsallah 😜😜

Ya sorma ınsallah bakalım cektıgım emege degsın en azından cok uzuldum.. Sonra dedım kendine gel, aglayıp gozdenmı olacan. gider ınsallah 😜😜
Kız ne ağlıyon bırak kalan yağ olsun 🤣 Allah başka dert vermesin. Bi kere de çözüm olmuş sana işte 😁
Benim kızı iki günde bir yaglayarak 1 hafta 10 günde anca arindirdim

Kizlar konaga sarı kantaron yagı dedi dun birisi gecmis konak isterseniz deneyin kafaya tarakla yedirip yarim saat bekleyip yikamis ikiz annelerinde bi uye yazdi 😊
Gunaydin 🌸
Aaa çok mantıklı aslında sağol canım deneyeyim ben de😊

Back