• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba kızlar nasılsınız
Bir sorum olacaktı süt sagma mak olarak neyi önerirsinz
Çok şükür iyilik canım sen nasılsın
Ben lansinoh aldım oldukca memnun kaldım açıkçası fazlasıyla iş görüyor göğüs ucum hiç yoktu oluştu 15 gün kadar makine ile sağıp verdim sütümü sonrasında kızım tuttu göğsümü çok şükür

İyi akşamlar kızlar bebelerinizin ilk 1 ay da uyku döngüsü nasıldı benim kızım akşama saatlerinde iyi uyuyor gece 1 e kadar filan rahat oluyor ogleden sonra ama sabaha karşı uyanıyor ve bı daha çok çok zor uyuyor öğleye kadar mizmizlanip duruyor

Çok şükür iyilik canım sen nasılsın
Ben lansinoh aldım oldukca memnun kaldım açıkçası fazlasıyla iş görüyor göğüs ucum hiç yoktu oluştu 15 gün kadar makine ile sağıp verdim sütümü sonrasında kızım tuttu göğsümü çok şükür
Görselini yada linkini atar mısın canım

Merhaba kızlar nasılsınız
Bir sorum olacaktı süt sagma mak olarak neyi önerirsinz
Lansinohun süt sağma makinesini tavsiye ederim canım.
İyi akşamlar kızlar bebelerinizin ilk 1 ay da uyku döngüsü nasıldı benim kızım akşama saatlerinde iyi uyuyor gece 1 e kadar filan rahat oluyor ogleden sonra ama sabaha karşı uyanıyor ve bı daha çok çok zor uyuyor öğleye kadar mizmizlanip duruyor
İlk zamanlar pek bir düzen olmuyor canım, geceleri çok sık uyanırdı bizimki. Sabaha karşı uyanmalar çok normal, biraz zamanla düzene girecek, sabır..

Kuzum ilk aylarda düzen pek olmuor

Lansinohun süt sağma makinesini tavsiye ederim canım.

İlk zamanlar pek bir düzen olmuyor canım, geceleri çok sık uyanırdı bizimki. Sabaha karşı uyanmalar çok normal, biraz zamanla düzene girecek, sabır..
Çok sık uyanmiyor aslında bebek için normal 2 saate yakın aralıklarla uyanıyor ama sabaha karşı uyanınca bidaha uyumak istemiyor mizmizlaniyir sürekli takı öğleden sonraya kadar ara ara yarimsaatlik uykular oluyor bu süreçte

Kuzum ilk aylarda düzen pek olmuor
Ne zaman düzene biner acaba bizim düzenimiz alt üst oldu dün saat 4 tü gece ancak uyuduk 12 de uyandı bizimki
Bı de bu ara memede iken ağlama başlıyor emmek istiyor bı yandan bı yandan tam tutuyor iki çekiyor ağlıyor gazi filan da olmamasına rağmen yapıyor bunu

Ne zaman düzene biner acaba bizim düzenimiz alt üst oldu dün saat 4 tü gece ancak uyuduk 12 de uyandı bizimki
Bı de bu ara memede iken ağlama başlıyor emmek istiyor bı yandan bı yandan tam tutuyor iki çekiyor ağlıyor gazi filan da olmamasına rağmen yapıyor bunu
Duzenden bahsetmek icin cok cok erken canim gaz problemi gecene kadar duzen olmuyor cok erken uyaniyolar

Cnm önce gaz olayı bitsn
Snrada diş kaşıma geliyor
Yani erken..
Bu aralar biz dişten çekiyoruz

Back