• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Zeynebin dediğinden diyorsun dimi canım? Süt alerjisi derken anne sütüne karşı bişey değil yani benim beslenmemden kaynaklı
Canım öncelikle sen Beslenmene dikkat et. Protein ağırlıklı beslen. Bebeğin de alerjiden ziyade fazla gazdan kaynaklida o tarz bir kaka yapıyor olabilir. Her kaka da mı böyle oluyor?
Emzirirken nasıl emziriyorsun. Bir memeden bir memeye geçmenden emzır. Yani en az 10 15 dakika bi memeyi emsin. 5 dakika birini verip diğerine geçerse ön sütü almış olur sütun yağlı kısmını alamaz. O yüzden daha sulu kaka yapıyor olur. Dediğin kaka yapmasına dair bir kaç neden var. Öncelikle emzirme şekli ve gaza dikkat et. Ama bir kaç gün böyle devam ederse önce doktora danış alerji kısmına o daha iyi karar verir

Bugün bizim bebeğin kakaları çokça köpüklü geliyor ya normal mi acaba kızlar? Foşur foşur gidiyor altını açtığımızda Bile her seferinde alezini de kirletiyor
Canim o kakanin yuzde 99 gaz oluyor 15.gunden sonra gaz problemleri basladigi icin kakada degisim olur kaka yaparken cok ses gelir ama miktar az ve baloncuk baloncuk olur gazli bebeklerde

Keremi tahmin etmiştim zaten 😂 masallahi var tosunumun 😁 defne kuşum minnoşum kibar kızım 🦋😍
4 stoklamistim o zman simdilik kalayım cunku baya var 🤣
İyi yapmışsın canım 😍
Malesef :KK43:
Dolar yükselince herşey yükseliyor ama dolar düşünce hiç bişey düşmüyor :KK43:

Cnm ben sorunu şimdi gördm ama tüm yazılanları okudum..
Fly3646 Fly3646 söylenmesi gereken herşeyi sçylemiş onunla aynı fikirdeym..
Kucak olayı için Allah yardımcın olsun
Hazır daha cok küçükken alıştırmaya başla bence, kilo aldkça zorlanırsn
Ben hç kucağa alıştırmadm

Dil silmekmi 😶
Ben hiç silmedim 😶

Aslı aen premium care kullanmıormusun artk cnm?
Lena 7.300 ama yaklaşık 1 ay daha 3 giyer
Sonra 4e geçecez 4te 14 kiloya kdar dio..
Hadi 10 olsun 😶

Köpük gazdan dolayı olur genelde cnm
Gazlımı senin minnoş? Enfeksiyonda yapar
Anne sütünden geçer... Senin yediiin bişeyde dokunmuş olabilir cnm..
Takip et birkaç gün daha.. Devam ederse dr danış
Kullanıyorum canım aktif bebekle karışık yok o 4 öyle 10 kilo bile olmaz bence yazdığına bakma 😂

Canım öncelikle sen Beslenmene dikkat et. Protein ağırlıklı beslen. Bebeğin de alerjiden ziyade fazla gazdan kaynaklida o tarz bir kaka yapıyor olabilir. Her kaka da mı böyle oluyor?
Emzirirken nasıl emziriyorsun. Bir memeden bir memeye geçmenden emzır. Yani en az 10 15 dakika bi memeyi emsin. 5 dakika birini verip diğerine geçerse ön sütü almış olur sütun yağlı kısmını alamaz. O yüzden daha sulu kaka yapıyor olur. Dediğin kaka yapmasına dair bir kaç neden var. Öncelikle emzirme şekli ve gaza dikkat et. Ama bir kaç gün böyle devam ederse önce doktora danış alerji kısmına o daha iyi karar verir
Beslenmemde de sorun yok canım annem yanımda çok şükür her gün protein içeren şeyler yapıyor mutlaka sağolsun
Her kakada olmuyor öyle sanki biraz daha gözlemeyeceğim doktora demeden önce ama gaz kaynaklı gibi duruyor. Memede emzirirken de dikkat ediyorum en az 10 dakika emiyor çoğunlukla 20 dk

Canim o kakanin yuzde 99 gaz oluyor 15.gunden sonra gaz problemleri basladigi icin kakada degisim olur kaka yaparken cok ses gelir ama miktar az ve baloncuk baloncuk olur gazli bebeklerde
Sanırım öyle canım ya doktor da dünkü kontrolde sordu gaz sancılarınız başladı mı diye. Önceki gece huzursuzdu baya zor durdurduk. Bu oluyor sanırım gaz sancısı ne bilemiyorum tam olarak da. Geçer inşallah. Dertlerin biri bitiyor derken biri başlıyor resmen ne çileli şey çocuk büyütmek 🙄

Sanırım öyle canım ya doktor da dünkü kontrolde sordu gaz sancılarınız başladı mı diye. Önceki gece huzursuzdu baya zor durdurduk. Bu oluyor sanırım gaz sancısı ne bilemiyorum tam olarak da. Geçer inşallah. Dertlerin biri bitiyor derken biri başlıyor resmen ne çileli şey çocuk büyütmek 🙄
Kuzum gaz illaki oluyor ama insallah kolik olmaz benimkilerin kakasi hele oglumun baloncuk baloncuk olurdu. Dur daha kiz 13 gun oldu 🙈 saka bir yana sunu unutma her ne olursa olsun gececek

İyi akşamlar kızlar
Bu 300 TL olan doğum yardımini ne kadar süre sonra aldınız
Bi de kimlik ne zaman çıktı biz doğumdan 2 gün sonra başvurduk 22 gün oldu bugün daha bı haber yok
Canım 300 TL geç yatıyor. Kasım ayında yaptığın başvuru Aralık 25 inden sonra yatar.
Kimlik bizim çabuk gelmisti. E devlet üzerinden takip edebilirsin. Kargo ile eve geliyor msj gelmişti kargodan yanlış hatırlamıyorsam

Canım 300 TL geç yatıyor. Kasım ayında yaptığın başvuru Aralık 25 inden sonra yatar.
Kimlik bizim çabuk gelmisti. E devlet üzerinden takip edebilirsin. Kargo ile eve geliyor msj gelmişti kargodan yanlış hatırlamıyorsam
Baaya geç yatiyormus 🤭
Eşiminkinden mi bakmalıyim kimlik için

Baaya geç yatiyormus 🤭
Eşiminkinden mi bakmalıyim kimlik için
O kısmı hatırlamıyorum canım eşinin e devletinden bakarsan görürsün muhtemelen.

Evet geç yatıyor. Onuda kendi e devletinden PTT kurum ödemeleri yazarsan yattığı zman gorursun 🙂

Kızlar aranızda zinco damla kullanan var mı bunun üzerinde 3-10 yaş kullanima uygundur yazıyor Dr kullann dedi ama yaşa göre farklı olanları var mı acaba
Bem kullanıorm cnm kutusu yeşil beyaz demi. Çok memnun olduğum bir damlaydı
Günde kaç kez kaçar damla kullanıosn
Yk bebeklerde kullanabilior

Back