Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet kuzum 3 gun icinde buzluga alabilirsinYok geçmemişken diyorum canım
Önce +4 te sonra -18 de saklanabiliyor öyleyse,tamam canım sağol
İyi ki senin gibi güzel kalpli insanlar var baloncuğummm
Pasa geliyorTeyzelerim çok şükür herşey yolunda cinsiyetimizi öğrendik hayırlısıyla erkek geliyor
öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun
iyi ki sizin gibi güzel kalpli eğitimciler var
Guzel ogretmenlerım gununuz kutlu olsun
Öğretmenlerimiz gününüz kutlu olsun
Tesekkur ederim kizlarÖğretmenler günümüz kutlu olsun kızlar
opudan önce birşey kullandınız mıEvet baslanıyor estrofem e transferden once kullanmaya basladık
Canım sen yediklerine dikkat et bakalım sütten geçiyordur. İshal diyebilmek için gün içinde daha fazla kaka yapıyor olması lazimKızlar 2 gündür kızımın afedersiniz büyük tuvaletinde koku ve renk değişikliği var normal mi acaba çok huysuzlaniyir ishal gibi hissediyorum normalde de sıvı ama kakası bu farklı sanki nasıl anlaşılır ishal olup olmadigi
Yani anlamıyorum ki farklı birşey yemedim aslında ama bı inceleyeyim bakalımCanım sen yediklerine dikkat et bakalım sütten geçiyordur. İshal diyebilmek için gün içinde daha fazla kaka yapıyor olması lazim
Protein ağırlıklı beslen canım karbonhidrati azalt. Kendini ozellikle ayaklarını sıcak tut.Yani anlamıyorum ki farklı birşey yemedim aslında ama bı inceleyeyim bakalım
Aslında normalden de fazla yapıyor bence ama onu da saymaliyim
Aslında ben çok fazla şekerli şeyler tüketiyorum doğum yaptım yapalı acayip bi istek oluştu süt uretiminden mıdır medir anlamadım şekerim düşüyor gibi oluyor doğum kilolarını verdim hepsini hatta fazlasını bile yememe rağmen o kadarProtein ağırlıklı beslen canım karbonhidrati azalt. Kendini ozellikle ayaklarını sıcak tut.
Bir kaç gün takip et günlük kaka sayısı ve miktarını eğer fazla gelirse bir doktora götürürsün olmazsa
Canım o yeme dediklerinin hepsini yemen lazım. Sen dinleme gaz yapar deselerde dinleme. Neyin gaz yapacgini sen yediklerin ile kendini test edeceksin. Bebek seni emiyor kalsiyuma ihtiyacın var ozellikle yoğurt peynir yemen lazım. Eğer yemezsen sütun yağlı kısmından cok sulu kısmı daha fazla olur. Bebek daha çabuk acikabilir böyle olunca. Sofraya oturup güzel kahvaltı yapmalısın ogle ve akşam yemeklerini sıcak ev yemeği seklinde yemelisin. Ögun atlamaman lazımAslında ben çok fazla şekerli şeyler tüketiyorum doğum yaptım yapalı acayip bi istek oluştu süt uretiminden mıdır medir anlamadım şekerim düşüyor gibi oluyor doğum kilolarını verdim hepsini hatta fazlasını bile yememe rağmen o kadar
Protein ağırlıklı da besleniyorum malesef bizim eskiler yoğurt yeme sut içme et yeme ağır olur bilmem ne 40 in cikaan kadar sabret diyorlar bende gecistirir tarzda yiyorum hep
Zaten kızımdan fırsat bulupta zor yemek yiyoruz sabah 10 a kadar onunla ilgileniyoruz sonra biz kahvaltı yapıyoruz akşama kadar yine devam kızla gaz sancısı oldu olalıCanım o yeme dediklerinin hepsini yemen lazım. Sen dinleme gaz yapar deselerde dinleme. Neyin gaz yapacgini sen yediklerin ile kendini test edeceksin. Bebek seni emiyor kalsiyuma ihtiyacın var ozellikle yoğurt peynir yemen lazım. Eğer yemezsen sütun yağlı kısmından cok sulu kısmı daha fazla olur. Bebek daha çabuk acikabilir böyle olunca. Sofraya oturup güzel kahvaltı yapmalısın ogle ve akşam yemeklerini sıcak ev yemeği seklinde yemelisin. Ögun atlamaman lazım
Canım ilk zamanlarda kaç saatte bir uyaniyordu senin bebeğinCanım o yeme dediklerinin hepsini yemen lazım. Sen dinleme gaz yapar deselerde dinleme. Neyin gaz yapacgini sen yediklerin ile kendini test edeceksin. Bebek seni emiyor kalsiyuma ihtiyacın var ozellikle yoğurt peynir yemen lazım. Eğer yemezsen sütun yağlı kısmından cok sulu kısmı daha fazla olur. Bebek daha çabuk acikabilir böyle olunca. Sofraya oturup güzel kahvaltı yapmalısın ogle ve akşam yemeklerini sıcak ev yemeği seklinde yemelisin. Ögun atlamaman lazım
Canım yakında kayınvaliden falan yok mu sana yardım edecek ev işine yemeğe. Kendin yetişmen zor olur haklısın.Zaten kızımdan fırsat bulupta zor yemek yiyoruz sabah 10 a kadar onunla ilgileniyoruz sonra biz kahvaltı yapıyoruz akşama kadar yine devam kızla gaz sancısı oldu olalı
Bı de akşam yemeği hafif başka fırsat bulup yiyemiyorum ayak üstü ondan bundan atistiriyirun
15 günden sonra benim kız değişmisti. Durmadan ağlıyordu. Gazını çıkarsa da ağlıyordu. Hep Kucakta evi geziyorduk. Ayakta sallamaya o dönem alıştı. İki üç hafta baya zor geçmişti sonra yavaş yavaş azaldı. Anne sütünü cabuk sindiridhi için daha cabuk yemek isteyebilir. Aylık kontrolünde eğer kilo alımı iyi çıkarsa sutun yetiyor demektir canım birde günde 5~6 cisli bez alıyorsan doyuyor demektirCanım ilk zamanlarda kaç saatte bir uyaniyordu senin bebeğin
Benim kızım kaç gündür düzgün uyumuyor bugün sabah 8bden beri toplasan 3 4 saat ancak uyudu gerisi mızmız ağlıyor hep
Acaba dediğin gibi sütüm yağsız ondan dolayı çok mu çabuk acikiyor gece saat başı kalkıyor
Malesef canım şehir dışındayiz biz ve kimse yok yakınımızda eşimle idare ediyoruz zor oluyor bu şekilde de yemek artı ev işi hak getire kız uyursa yapıyoruzCanım yakında kayınvaliden falan yok mu sana yardım edecek ev işine yemeğe. Kendin yetişmen zor olur haklısın.
15 günden sonra benim kız değişmisti. Durmadan ağlıyordu. Gazını çıkarsa da ağlıyordu. Hep Kucakta evi geziyorduk. Ayakta sallamaya o dönem alıştı. İki üç hafta baya zor geçmişti sonra yavaş yavaş azaldı. Anne sütünü cabuk sindiridhi için daha cabuk yemek isteyebilir. Aylık kontrolünde eğer kilo alımı iyi çıkarsa sutun yetiyor demektir canım birde günde 5~6 cisli bez alıyorsan doyuyor demektir
Bizim kızda kucakta evi geziyor bu aralar hiç istemedik kucağa alışsın ama bu gidişle alışacak iyiceCanım yakında kayınvaliden falan yok mu sana yardım edecek ev işine yemeğe. Kendin yetişmen zor olur haklısın.
15 günden sonra benim kız değişmisti. Durmadan ağlıyordu. Gazını çıkarsa da ağlıyordu. Hep Kucakta evi geziyorduk. Ayakta sallamaya o dönem alıştı. İki üç hafta baya zor geçmişti sonra yavaş yavaş azaldı. Anne sütünü cabuk sindiridhi için daha cabuk yemek isteyebilir. Aylık kontrolünde eğer kilo alımı iyi çıkarsa sutun yetiyor demektir canım birde günde 5~6 cisli bez alıyorsan doyuyor demektir
O zaman haklısın yiyememkte canım tek başına zor olur. Eşinin evde olduğu zman iki cesit yemek koyabilirsin ya da esinin elinden yemek yapmak geliyorsa o yapsınMalesef canım şehir dışındayiz biz ve kimse yok yakınımızda eşimle idare ediyoruz zor oluyor bu şekilde de yemek artı ev işi hak getire kız uyursa yapıyoruz
Sütüm yetiyor dur diye düşünüyorum canım çünkü 5 6 kez değiştiriyoruz garanti altını kilo da aldı diye gözlemliyoruz bakalım 1 hafta sonra 1 aylık olacak o zaman bı götürürüz Dr a
Ben kanguru kullaniyorjm bu ara rahat ettim. Yeni doğana uygun kangurular var ya da sling alabilirsin canım evi gezerken işini de yapabilirsin.Bizim kızda kucakta evi geziyor bu aralar hiç istemedik kucağa alışsın ama bu gidişle alışacak iyice
Eşim sağolsun her işi yapar evi temizler eder ama yemek yapmaz bana kaliyr mecbur o bakıyor alel acele bibyemek yapıyorum bende yada aperatif hazırlıyorum yiyip kalkıyoruzO zaman haklısın yiyememkte canım tek başına zor olur. Eşinin evde olduğu zman iki cesit yemek koyabilirsin ya da esinin elinden yemek yapmak geliyorsa o yapsın
Ben kanguru kullaniyorjm bu ara rahat ettim. Yeni doğana uygun kangurular var ya da sling alabilirsin canım evi gezerken işini de yapabilirsin.