• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Eşim sağolsun her işi yapar evi temizler eder ama yemek yapmaz bana kaliyr mecbur o bakıyor alel acele bibyemek yapıyorum bende yada aperatif hazırlıyorum yiyip kalkıyoruz
Kullanışlı olur mu acaba mantıklı aslında dediğin başka türlü durmuyor bizim kız
Her bebek sevmiyor canım bunuda denemeden bilemiyoruz tabi 😁

Selam kızlar öğretmen arkadaşlarım gününüz kutlu olsun ❤️
Tesekkur ederim kuzum 🌸
Aslimuu93 Aslimuu93 Masalim01 Masalim01 kizlar bebeklerinize 3 numara ve 4 numara bezi ne kadar süre kullandınız. Bebeğin kilosuna göre değişir ama ortalama bir süre olarak. Geçen ay indirimde almıştım ama yine alsam mı diyorum her sey cok pahalı bugün aldığımızı yarın aynı paraya bulamıyoruz 😳
3ten 4e gecis hizli oluyor ve 4 cok uzun kullaniliyor halen 4 kullaniyorum ben kuzu stok dusunuyosan 4 al

Aslimuu93 Aslimuu93 Masalim01 Masalim01 kizlar bebeklerinize 3 numara ve 4 numara bezi ne kadar süre kullandınız. Bebeğin kilosuna göre değişir ama ortalama bir süre olarak. Geçen ay indirimde almıştım ama yine alsam mı diyorum her sey cok pahalı bugün aldığımızı yarın aynı paraya bulamıyoruz 😳
Kuzum masalın dediği gibi 3 çok az kullandım ben de. Defne hala 4 kullanıyor 8.5 kiloydu en son ama artık son paketler 5e geçeceğim sıkıyor. Ama kereme yaklaşık 4 aydır 5 kullanıyorum onu baz alma 😂

Kuzum masalın dediği gibi 3 çok az kullandım ben de. Defne hala 4 kullanıyor 8.5 kiloydu en son ama artık son paketler 5e geçeceğim sıkıyor. Ama kereme yaklaşık 4 aydır 5 kullanıyorum onu baz alma 😂
Keremi tahmin etmiştim zaten 😂 masallahi var tosunumun 😁 defne kuşum minnoşum kibar kızım 🦋😍
4 stoklamistim o zman simdilik kalayım cunku baya var 🤣

Kızlar merhaba bende sizin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum çocuğun dilini nasıl siliyorsunuz?
Bebisimizin ağzını ilitilmis karbonatlı su ile utuledigim bezle silmeye çalışıyorum fakat bebek damaklariyla tutuyor parmaklarımı bunun için ne yapıyorsunuz en son kasiga sardım sürmeye çalıştım bana yeterli gelmedi düzgün yapamiyorum
Gazlı bezle sil canm obur bezler hem hijyen hemde kalınlık acısından uygun degil

Malesef :(
Dolar yükselince herşey yükseliyor ama dolar düşünce hiç bişey düşmüyor :(

Kızlar 2 gündür kızımın afedersiniz büyük tuvaletinde koku ve renk değişikliği var normal mi acaba çok huysuzlaniyir ishal gibi hissediyorum normalde de sıvı ama kakası bu farklı sanki nasıl anlaşılır ishal olup olmadigi
Cnm ben sorunu şimdi gördm ama tüm yazılanları okudum..
Fly3646 Fly3646 söylenmesi gereken herşeyi sçylemiş onunla aynı fikirdeym..
Kucak olayı için Allah yardımcın olsun
Hazır daha cok küçükken alıştırmaya başla bence, kilo aldkça zorlanırsn
Ben hç kucağa alıştırmadm

Kızlar merhaba bende sizin deneyimlerinizden faydalanmak istiyorum çocuğun dilini nasıl siliyorsunuz?
Bebisimizin ağzını ilitilmis karbonatlı su ile utuledigim bezle silmeye çalışıyorum fakat bebek damaklariyla tutuyor parmaklarımı bunun için ne yapıyorsunuz en son kasiga sardım sürmeye çalıştım bana yeterli gelmedi düzgün yapamiyorum
Dil silmekmi 😶
Ben hiç silmedim 😶

Aslı aen premium care kullanmıormusun artk cnm?
Lena 7.300 ama yaklaşık 1 ay daha 3 giyer
Sonra 4e geçecez 4te 14 kiloya kdar dio..
Hadi 10 olsun 😶

Bugün bizim bebeğin kakaları çokça köpüklü geliyor ya normal mi acaba kızlar? Foşur foşur gidiyor altını açtığımızda Bile her seferinde alezini de kirletiyor
Köpük gazdan dolayı olur genelde cnm
Gazlımı senin minnoş? Enfeksiyonda yapar
Anne sütünden geçer... Senin yediiin bişeyde dokunmuş olabilir cnm..
Takip et birkaç gün daha.. Devam ederse dr danış

Malesef :(
Dolar yükselince herşey yükseliyor ama dolar düşünce hiç bişey düşmüyor :(

Dil silmekmi 😶
Ben hiç silmedim 😶

Hadi 10 olsun 😶

Vla ben şimdiden zorlanıyorum yorgunluktan halim kalmıyor kızı gezdireyim babası gezdiriyor şimdi bıraksa bu huyu iyi olacak yalnız 😬

Bugün bizim bebeğin kakaları çokça köpüklü geliyor ya normal mi acaba kızlar? Foşur foşur gidiyor altını açtığımızda Bile her seferinde alezini de kirletiyor
Annenın beslenmesinde yer alan süt ve aüt ürünlerinden kaynaklı oldugunu biliyorum.. Ama köpük kakadan daha cok fazlaysa bunun ıcınde bebısın, bır kaka tahlili vermesi gerekiyor canım

Süt alerjisi olabilir canım. Dediğin kadar fazla ise bence bir doktorunla görüş

Malesef :KK43:
Dolar yükselince herşey yükseliyor ama dolar düşünce hiç bişey düşmüyor :KK43:

Dil silmekmi 😶
Ben hiç silmedim 😶

Hadi 10 olsun 😶

Yok canım gazlı değil öyle. Dün doktor kontrolde bi probiyotik damlaya başlattı o mu yaptı acaba? Biogala mı ne var ya onun muadiliymiş. Başka bir bulgu yok şükür ateş halsizlik filan hani, bakim bi doktora ileticem
Annenın beslenmesinde yer alan süt ve aüt ürünlerinden kaynaklı oldugunu biliyorum.. Ama köpük kakadan daha cok fazlaysa bunun ıcınde bebısın, bır kaka tahlili vermesi gerekiyor canım

aa öyle mi? Bi çıkarayım beslenmemden öyleyse bakalım değişecek mi sağol canım

Back