ayy hiç bilmiorumBen de kullanamadım dikişlere baskı yaptı, bi de dediğin gibi aşırı sıcak oldu benim hayatımdaki en sıcak yazdı hele de eskişehirde düşünşimdiden sonra da kullansak faydası olur mu ki ya?
yanıyoruz fuat abiHatay dedin sustumbende osmaniyeliyim yazın idari iznin bı kısmını orda geçirdik de Allahim Allahım nasıl sıcak
Evet o kan vermek yuzunden olan sutum gıttı malesef lutfen cok uzme kendini, bebısın sana ihtiyacı varEvet sınırda dedi doktor da inşallah gerek kalmaz hastanede yatmaya babasını zor ikna ettim zaten kontrole götürmeye kiymiyor insan içine çıkarmaya korkusundan bı de kan aldılar bugün kötü olduk baya bı daha kan vermek de istemiyoruz çok ağlıyor
Oyle tabi ki ama sagligi icin bunlar olacakAmin canım inşallah zor bulunca daha bir kiyamiyor insan akşama kadar basinda bekliyoruz ağlamasın diye
Canım doktorun ne diyor peki. Bi gitsen belki bakar açıklık var mı diyeKızlar benim nişan olayı karıştı ya ben anlayamıyorum yaşayan duyan varsa fikir versin Allah aşkına.
Dün 3 kez azar azar mukus gibi yumurta akı gibi yapışkan bişey geldi rengi sarımtrak gibiydi tamam bu dedim.
Bu sabah 5 ten beri de kahve kırmızıya dönük adet kanaması gibi geliyor. Baya baya da geliyor yani bu bende endişe yarattı. Böyle nişan olur mu ya? Bu neyin nesi devamı mı?
Canım nişan hafif kanlı gelebilir benim alttan açıklık muayenesinden sonra öyle gelmişti sağ olsun ebe daldırınca elini.Kızlar benim nişan olayı karıştı ya ben anlayamıyorum yaşayan duyan varsa fikir versin Allah aşkına.
Dün 3 kez azar azar mukus gibi yumurta akı gibi yapışkan bişey geldi rengi sarımtrak gibiydi tamam bu dedim.
Bu sabah 5 ten beri de kahve kırmızıya dönük adet kanaması gibi geliyor. Baya baya da geliyor yani bu bende endişe yarattı. Böyle nişan olur mu ya? Bu neyin nesi devamı mı?
bende nişan hafif kahve ve kırmıızı gelir diye biliyorumKızlar benim nişan olayı karıştı ya ben anlayamıyorum yaşayan duyan varsa fikir versin Allah aşkına.
Söyledim canım normal dedi ama internetten baktım aktif kanama gibi olmaması gerekiyor yazmışlar kafam karıştı o yüzdenCanım doktorun ne diyor peki. Bi gitsen belki bakar açıklık var mı diye
Yaaa hayirli ugurlu olsun hayirli haberler alirsiniz insallahh bizde tedavi yolundayiz baslangic daha ucret i ogrenmemizde bi sakınca varmı acaba ne kadar tutuyo tup bebek tedavisi cokmu pahaliKızlaarr herkese merhaba
Önce kendi hikayemden bahsedim, ilk tüp bebek denemem şuan transferimi de oldum sonuç bekliyorum.
Tedaviye başlamaya karar verme, başladıktan sonra ilaçlar iğneler, yumurta toplama ve transfer derken sonuca doğru yaklaşıyorum..
Gelin, bu hayatımızın belki de en heyecanlı süreçlerini birlikte geçirelim
Bende aktıf kanamanın olmamsı gerektiğini biliyorum canm bır hastaneye gıtsenSöyledim canım normal dedi ama internetten baktım aktif kanama gibi olmaması gerekiyor yazmışlar kafam karıştı o yüzden
Teşekkürler, hayırlı haber aldık şükür..Yaaa hayirli ugurlu olsun hayirli haberler alirsiniz insallahh bizde tedavi yolundayiz baslangic daha ucret i ogrenmemizde bi sakınca varmı acaba ne kadar tutuyo tup bebek tedavisi cokmu pahali
Bi doktor kontrol etse kafan daha rahat olur kuzum.Söyledim canım normal dedi ama internetten baktım aktif kanama gibi olmaması gerekiyor yazmışlar kafam karıştı o yüzden
Cok sevindim Allah saglikli bi sekilde kucaginiza almayi nasip etsin tesekkurler cvp verdginiz icinTeşekkürler, hayırlı haber aldık şükür..
Fiyatlar sürekli değişiyor şu an ne kadar bi bilgim yok
Ben rahatım aslında o konuda biraz meslekten olabilir alışığız ağlamayaEvet o kan vermek yuzunden olan sutum gıttı malesef lutfen cok uzme kendini, bebısın sana ihtiyacı var
Canim panik olmani gerektirecek bi durum yok ama mutlaka hastaneye git nisan aktif kanama seklinde olmuyor kanli mukus seklinde oluyor ve surekli gelen bise degil parca parca gelir bi kac gun taze kan gelmez amaKızlar benim nişan olayı karıştı ya ben anlayamıyorum yaşayan duyan varsa fikir versin Allah aşkına.
Meslek ne canm.. Evet evlat cok farklı..bıde damarları daha bellı degıl kanda alınmıyor.. Benımkınden kan alınırken, ıgne ıcınde cok oynadılarBen rahatım aslında o konuda biraz meslekten olabilir alışığız ağlamayaevlat çok farklı tabi
Bende aktıf kanamanın olmamsı gerektiğini biliyorum canm bır hastaneye gıtsen
Bi doktor kontrol etse kafan daha rahat olur kuzum.
Sanırım ben aktif kanamaya benzettim kızlar. İlk gelenler kahve ve açık kırmızı gibiydi. Sonradan kahveye döndü ara ara o şekilde geliyor. Doktor da gel muayene edeyim demedi anlattığıma göre normal dedi , keşke etseydi benim kafam rahatlardı ama neyse artık rahatımCanim panik olmani gerektirecek bi durum yok ama mutlaka hastaneye git nisan aktif kanama seklinde olmuyor kanli mukus seklinde oluyor ve surekli gelen bise degil parca parca gelir bi kac gun taze kan gelmez ama
Hemsireyim canım ben. Bizimkininde damarı kaydı iki defa delinmk zorunda kaldı yavrumMeslek ne canm.. Evet evlat cok farklı..bıde damarları daha bellı degıl kanda alınmıyor.. Benımkınden kan alınırken, ıgne ıcınde cok oynadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?