Öyle yapmaya çalışıyorum normalde ne kadar gelir anne sütü bilmiyorum ben ama az gibi geliyor sagdigim sütcnm eğer emmiosa.. akmıosa bile 2 saate bir sağ mutlaka..1 damlada aksa 2 saate bir uyar göğsünü
açılır cnm daha cok yeniYo yo boşaltmaya çalışıyorum baya açıldı aslında o da ama diğeri gibi tamndegil daha
cnm sezeryan daha yenisin.. normal.. zamanla akacakÖyle yapmaya çalışıyorum normalde ne kadar gelir anne sütü bilmiyorum ben ama az gibi geliyor sagdigim süt
Nasıl vereyim kaşık biberonla miaçılır cnm daha cok yeni
stres yapma.. emzirmekten vazgeçme
biberon kullanma
Yaa inşallah canım çok üzüyor bu durum beni bebeğime yetemedogimi düşünüyorumcnm sezeryan daha yenisin.. normal.. zamanla akacak
evet cnmNasıl vereyim kaşık biberonla mi
hayır öyle bişer yok..Yaa inşallah canım çok üzüyor bu durum beni bebeğime yetemedogimi düşünüyorum
Haklısın çare bulmaliyim bu işe carsamba günü merkeze gidicem o zaman alabilirim ancak şimdi normal kaşıkla versem nasil olurevet cnm
biberonda akış hızlı olduğu için rahata alışıyorlar
göğüsten aynı akışı bekliyorlar.. olmayınca memeyi değil biberonu istiyorlar
olur cnm verHaklısın çare bulmaliyim bu işe carsamba günü merkeze gidicem o zaman alabilirim ancak şimdi normal kaşıkla versem nasil olur
Bir bakıma evet ben vermek istiyorum kendi almıyorhayır öyle bişer yok..
sen cok iyi bir annesin öyle düşün
ben 4 aydır sağıyorum... mamada veriorum sütüm bitiyor o zaman ben kötü annemiyim?
yetmiormuyum kızıma?
hayır gayette yetiyorum... süt var meme var.. tercihi yapan kendisi.. vicdanım rahat.. keyfi bilir... kendimi hırpalayamam kusura bakmasın..
aynen öyle cnm.. o yüzden kendini sakın kötü hissetme..Bir bakıma evet ben vermek istiyorum kendi almıyor
Ben sagdigim sütü 60 ml olarak iciriyirum tek sefer için yeterli mi çok mu 2 3 saatte bir veriyirum geri kalanı mamaolur cnm ver
hiçbişey olmaz merak etme
İnşallah çok rahatlattın beni Allah razı olsun sendenaynen öyle cnm.. o yüzden kendini sakın kötü hissetme..
herşey güzel olacak
60 ml iyi cnm 2 saate bir... zaten daha 1 ay olmadı bu civarlarda yerBen sagdigim sütü 60 ml olarak iciriyirum tek sefer için yeterli mi çok mu 2 3 saatte bir veriyirum geri kalanı mama
Yani günde 5 6 kere beslemiş oluyirum az gibi o da bezini değiştirme sayısı az sanki60 ml iyi cnm 2 saate bir... zaten daha 1 ay olmadı bu civarlarda yer
mama verme... vermeyince açmı kalıyor ?
Fazlası zararlı değil mi eşim hiç dayanmıyor ağlamasına o istiyor daha fazla vereyim kıza aç olmasın diye60 ml iyi cnm 2 saate bir... zaten daha 1 ay olmadı bu civarlarda yer
mama verme... vermeyince açmı kalıyor ?
cnm daha cok küçük sen herşeyi kendine dert ediyorsunYani günde 5 6 kere beslemiş oluyirum az gibi o da bezini değiştirme sayısı az sanki
eğer aç kalıosa verin evet aç bırakmayın.. sarılık olmasınFazlası zararlı değil mi eşim hiç dayanmıyor ağlamasına o istiyor daha fazla vereyim kıza aç olmasın diye
Ağlamıyor aç olsa da uyanmiyor zaten ben uyandırıp veriyorum sarılık olur diye endişeleniyorum hafif göz beyazı sarı gibi geliyor zaten gözümecnm daha cok küçük sen herşeyi kendine dert ediyorsun
2 saate bir 60 ml yeterli
bir dene.. bak bakalım.. eğer ağlamazsa yetiyorsa mamayı hemen verme.. midesini şişirme açma
ayy batıl inanç belki ama ben kızımın sağına soluna hergün taze sarımsak takardımAğlamıyor aç olsa da uyanmiyor zaten ben uyandırıp veriyorum sarılık olur diye endişeleniyorum hafif göz beyazı sarı gibi geliyor zaten gözüme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?