Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Yaa inşallah canım çok üzüyor bu durum beni bebeğime yetemedogimi düşünüyorum
hayır öyle bişer yok..
sen cok iyi bir annesin öyle düşün

ben 4 aydır sağıyorum... mamada veriorum sütüm bitiyor o zaman ben kötü annemiyim?
yetmiormuyum kızıma?
hayır gayette yetiyorum... süt var meme var.. tercihi yapan kendisi.. vicdanım rahat.. keyfi bilir... kendimi hırpalayamam kusura bakmasın..

evet cnm
biberonda akış hızlı olduğu için rahata alışıyorlar
göğüsten aynı akışı bekliyorlar.. olmayınca memeyi değil biberonu istiyorlar
Haklısın çare bulmaliyim bu işe carsamba günü merkeze gidicem o zaman alabilirim ancak şimdi normal kaşıkla versem nasil olur

Bir bakıma evet ben vermek istiyorum kendi almıyor

Ben sagdigim sütü 60 ml olarak iciriyirum tek sefer için yeterli mi çok mu 2 3 saatte bir veriyirum geri kalanı mama
60 ml iyi cnm 2 saate bir... zaten daha 1 ay olmadı bu civarlarda yer
mama verme... vermeyince açmı kalıyor ?

Yani günde 5 6 kere beslemiş oluyirum az gibi o da bezini değiştirme sayısı az sanki
cnm daha cok küçük sen herşeyi kendine dert ediyorsun
2 saate bir 60 ml yeterli
bir dene.. bak bakalım.. eğer ağlamazsa yetiyorsa mamayı hemen verme.. midesini şişirme açma

cnm daha cok küçük sen herşeyi kendine dert ediyorsun
2 saate bir 60 ml yeterli
bir dene.. bak bakalım.. eğer ağlamazsa yetiyorsa mamayı hemen verme.. midesini şişirme açma
Ağlamıyor aç olsa da uyanmiyor zaten ben uyandırıp veriyorum sarılık olur diye endişeleniyorum hafif göz beyazı sarı gibi geliyor zaten gözüme

Ağlamıyor aç olsa da uyanmiyor zaten ben uyandırıp veriyorum sarılık olur diye endişeleniyorum hafif göz beyazı sarı gibi geliyor zaten gözüme
ayy batıl inanç belki ama ben kızımın sağına soluna hergün taze sarımsak takardım
hiç sarılık olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…