Nasıl birşey bu göğüs ucu çıkarıcı burası küçük bir yer yaşadığım yer sanmıyorum pek olacağını merkeze göndereyim olmadı eşimi kullandigin şeyleri çekip atabilir misin fotosunu canımcnm aynı şeyleri yaşadım ama lütfen biberon kullanma
göğüs ucu çıkarıcı temin et eczaneden
iş yerindeym cnm benNasıl birşey bu göğüs ucu çıkarıcı burası küçük bir yer yaşadığım yer sanmıyorum pek olacağını merkeze göndereyim olmadı eşimi kullandigin şeyleri çekip atabilir misin fotosunu canım
Bide kızım aranıyor emmek için göğsüme koyuyorum sağa sola çeviriyor sonra çok hirslanip ortalığı yıkıyor dayanamıyoruz bizde onacnm aynı şeyleri yaşadım ama lütfen biberon kullanma
göğüs ucu çıkarıcı temin et eczaneden
Çok memnun olurum canım Allah razı olsuniş yerindeym cnm bendur bulayım netten ama
Eşim buna benzer birşey bulmuştu eczaneden ama dediğim gibi küçük yer olunca basit birşey geldi bana tam vakum yapmıyor bu vakumlama oluyor anladığım kadarıylacnm bak benmki buydu... her meme vermeden önce çıkarıp öyle memeye tutuodum
ha benm kız her türlü almadı var yok bişi farketmedi ama sende işe yarar belki
ben sana geçen yazmıştımEşim buna benzer birşey bulmuştu eczaneden ama dediğim gibi küçük yer olunca basit birşey geldi bana tam vakum yapmıyor bu vakumlama oluyor anladığım kadarıyla
Dün bı arkadaşım geldi enjektorle çekti biraz çıkıyor ama geri kayboluyor
Senin kızın emmiyor mu senicnm bak benmki buydu... her meme vermeden önce çıkarıp öyle memeye tutuodum
ha benm kız her türlü almadı var yok bişi farketmedi ama sende işe yarar belki
emmedi cnm.. ben 4 aydır hergün sağıyorumSenin kızın emmiyor mu seni
Onda ben korktum tek başıma yapmaya dün arkadaşım geldi biraz uğraştı ama baya uğraşmak gerekecek galibaben sana geçen yazmıştım
enjetörle dene ama ağrılı die... enjektöre süre olarak dayanırsan acıya hemen kaybolmaz
Yaa peki sagdigin sütun yetiyor mu bana az geliyor sanki süt sağılan yada çok mu abartiyorum bilmiyorumemmedi cnm.. ben 4 aydır hergün sağıyorum
Sütte kesilme olmuyor değil mi makine ile saginca kesilmeyecegini bilsem bende sagardim ama kesilir diye korkuyorum sütümemmedi cnm.. ben 4 aydır hergün sağıyorum
uslında uğraştırıcı değil sadece çok ağrılıOnda ben korktum tek başıma yapmaya dün arkadaşım geldi biraz uğraştı ama baya uğraşmak gerekecek galiba
hyr bebek aktif emmezse sütün yetmez... hatta zamanla azalır... bende azaldı bitti bitecek malesefYaa peki sagdigin sütun yetiyor mu bana az geliyor sanki süt sağılan yada çok mu abartiyorum bilmiyorum
sakın makinaya empoze olma... ben 60 gün meme vermekten pes etmedim yaşadığım herşeye rağmenSütte kesilme olmuyor değil mi makine ile saginca kesilmeyecegini bilsem bende sagardim ama kesilir diye korkuyorum sütüm
Ağrılı evet canım ama sabredicem yapacak birşey yok anne sütü gibi bir nimet varken mama vermek istemiyorum pes etmeden devam edicem bazen canım çok sıkılıyor emmiyor diye ama o agliyo ben ağlıyorumuslında uğraştırıcı değil sadece çok ağrılı
hyr bebek aktif emmezse sütün yetmez... hatta zamanla azalır... bende azaldı bitti bitecek malesef
o yüzden ben 15 günlüjkten beri mama kullanıorum ilk 2 ay cok az mama verdim günde 1 kere ama büyüdükçe artık fazlalşıyor mama sayısı..çünkü hem midesi büyüyor... hemde sütün azalıyor
umarım emer pes etme.. sürekli ver
Zaten ağzını degdirince sütüm iniyor birinden akıyor diğeri tamnaktif değil taş gibi oluyorsakın makinaya empoze olma... ben 60 gün meme vermekten pes etmedim yaşadığım herşeye rağmen
hatta ara ara hala deniyorum.. bebeğin salyası cok önemli.. ama almadı almıyor
inşallah seninki alır
24 saattemi cnm?=Ağrılı evet canım ama sabredicem yapacak birşey yok anne sütü gibi bir nimet varken mama vermek istemiyorum pes etmeden devam edicem bazen canım çok sıkılıyor emmiyor diye ama o agliyo ben ağlıyorum
Benim sagdigin süt günde 300 400 ml arası birşey oluyor bu az mı bebek için
aktif olmayanı her saaat başı sıcak suda tut sabunla masaj yap aşağı doğru itti sağıyor gibiZaten ağzını degdirince sütüm iniyor birinden akıyor diğeri tamnaktif değil taş gibi oluyor
Denemeye devam ,
Evet yani bi tek gece sagamiyorum 2 3 saatte bir sagiyorum ama zaten sagarken sağ göğsüm çok oyalıyor 1 saat sagiyorum nerdeyse canım çıkıyor resmen24 saattemi cnm?=
kaç saate bir sağıyorsun ?
aktif olmayanı her saaat başı sıcak suda tut sabunla masaj yap aşağı doğru itti sağıyor gibi
sakın öyle bırakma cnm
cnm eğer emmiosa.. akmıosa bile 2 saate bir sağ mutlaka..1 damlada aksa 2 saate bir uyar göğsünüEvet yani bi tek gece sagamiyorum 2 3 saatte bir sagiyorum ama zaten sagarken sağ göğsüm çok oyalıyor 1 saat sagiyorum nerdeyse canım çıkıyor resmen
Yo yo boşaltmaya çalışıyorum baya açıldı aslında o da ama diğeri gibi tamndegil daha24 saattemi cnm?=
kaç saate bir sağıyorsun ?
aktif olmayanı her saaat başı sıcak suda tut sabunla masaj yap aşağı doğru itti sağıyor gibi
sakın öyle bırakma cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?