• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

cnm aynı şeyleri yaşadım ama lütfen biberon kullanma :dua::dua:
göğüs ucu çıkarıcı temin et eczaneden
Nasıl birşey bu göğüs ucu çıkarıcı burası küçük bir yer yaşadığım yer sanmıyorum pek olacağını merkeze göndereyim olmadı eşimi kullandigin şeyleri çekip atabilir misin fotosunu canım

Nasıl birşey bu göğüs ucu çıkarıcı burası küçük bir yer yaşadığım yer sanmıyorum pek olacağını merkeze göndereyim olmadı eşimi kullandigin şeyleri çekip atabilir misin fotosunu canım
iş yerindeym cnm ben :( dur bulayım netten ama

cnm aynı şeyleri yaşadım ama lütfen biberon kullanma :dua::dua:
göğüs ucu çıkarıcı temin et eczaneden
Bide kızım aranıyor emmek için göğsüme koyuyorum sağa sola çeviriyor sonra çok hirslanip ortalığı yıkıyor dayanamıyoruz bizde ona

cnm bak benmki buydu... her meme vermeden önce çıkarıp öyle memeye tutuodum
ha benm kız her türlü almadı var yok bişi farketmedi ama sende işe yarar belki

Eklentiler

• OYUNVOCHLALAC.jpg
    OYUNVOCHLALAC.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 19
cnm bak benmki buydu... her meme vermeden önce çıkarıp öyle memeye tutuodum
ha benm kız her türlü almadı var yok bişi farketmedi ama sende işe yarar belki
Eşim buna benzer birşey bulmuştu eczaneden ama dediğim gibi küçük yer olunca basit birşey geldi bana tam vakum yapmıyor bu vakumlama oluyor anladığım kadarıyla
Dün bı arkadaşım geldi enjektorle çekti biraz çıkıyor ama geri kayboluyor

Eşim buna benzer birşey bulmuştu eczaneden ama dediğim gibi küçük yer olunca basit birşey geldi bana tam vakum yapmıyor bu vakumlama oluyor anladığım kadarıyla
Dün bı arkadaşım geldi enjektorle çekti biraz çıkıyor ama geri kayboluyor
ben sana geçen yazmıştım
enjetörle dene ama ağrılı die... enjektöre süre olarak dayanırsan acıya hemen kaybolmaz

Onda ben korktum tek başıma yapmaya dün arkadaşım geldi biraz uğraştı ama baya uğraşmak gerekecek galiba
uslında uğraştırıcı değil sadece çok ağrılı :(

Yaa peki sagdigin sütun yetiyor mu bana az geliyor sanki süt sağılan yada çok mu abartiyorum bilmiyorum
hyr bebek aktif emmezse sütün yetmez... hatta zamanla azalır... bende azaldı bitti bitecek malesef
o yüzden ben 15 günlüjkten beri mama kullanıorum ilk 2 ay cok az mama verdim günde 1 kere ama büyüdükçe artık fazlalşıyor mama sayısı..çünkü hem midesi büyüyor... hemde sütün azalıyor
umarım emer pes etme.. sürekli ver

Sütte kesilme olmuyor değil mi makine ile saginca kesilmeyecegini bilsem bende sagardim ama kesilir diye korkuyorum sütüm
sakın makinaya empoze olma... ben 60 gün meme vermekten pes etmedim yaşadığım herşeye rağmen
hatta ara ara hala deniyorum.. bebeğin salyası cok önemli.. ama almadı almıyor
inşallah seninki alır

uslında uğraştırıcı değil sadece çok ağrılı :(

hyr bebek aktif emmezse sütün yetmez... hatta zamanla azalır... bende azaldı bitti bitecek malesef
o yüzden ben 15 günlüjkten beri mama kullanıorum ilk 2 ay cok az mama verdim günde 1 kere ama büyüdükçe artık fazlalşıyor mama sayısı..çünkü hem midesi büyüyor... hemde sütün azalıyor
umarım emer pes etme.. sürekli ver
Ağrılı evet canım ama sabredicem yapacak birşey yok anne sütü gibi bir nimet varken mama vermek istemiyorum pes etmeden devam edicem bazen canım çok sıkılıyor emmiyor diye ama o agliyo ben ağlıyorum 🥺
Benim sagdigin süt günde 300 400 ml arası birşey oluyor bu az mı bebek için

sakın makinaya empoze olma... ben 60 gün meme vermekten pes etmedim yaşadığım herşeye rağmen
hatta ara ara hala deniyorum.. bebeğin salyası cok önemli.. ama almadı almıyor
inşallah seninki alır
Zaten ağzını degdirince sütüm iniyor birinden akıyor diğeri tamnaktif değil taş gibi oluyor
Denemeye devam ,🥴

Ağrılı evet canım ama sabredicem yapacak birşey yok anne sütü gibi bir nimet varken mama vermek istemiyorum pes etmeden devam edicem bazen canım çok sıkılıyor emmiyor diye ama o agliyo ben ağlıyorum 🥺
Benim sagdigin süt günde 300 400 ml arası birşey oluyor bu az mı bebek için
24 saattemi cnm?=
kaç saate bir sağıyorsun ?

Zaten ağzını degdirince sütüm iniyor birinden akıyor diğeri tamnaktif değil taş gibi oluyor
Denemeye devam ,🥴
aktif olmayanı her saaat başı sıcak suda tut sabunla masaj yap aşağı doğru itti sağıyor gibi
sakın öyle bırakma cnm

24 saattemi cnm?=

aktif olmayanı her saaat başı sıcak suda tut sabunla masaj yap aşağı doğru itti sağıyor gibi
sakın öyle bırakma cnm
Evet yani bi tek gece sagamiyorum 2 3 saatte bir sagiyorum ama zaten sagarken sağ göğsüm çok oyalıyor 1 saat sagiyorum nerdeyse canım çıkıyor resmen

Evet yani bi tek gece sagamiyorum 2 3 saatte bir sagiyorum ama zaten sagarken sağ göğsüm çok oyalıyor 1 saat sagiyorum nerdeyse canım çıkıyor resmen
cnm eğer emmiosa.. akmıosa bile 2 saate bir sağ mutlaka..1 damlada aksa 2 saate bir uyar göğsünü

24 saattemi cnm?=

sakın öyle bırakma cnm
Yo yo boşaltmaya çalışıyorum baya açıldı aslında o da ama diğeri gibi tamndegil daha

Back