• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bende aldım gecen biri 45 biri 35 bir de tek üst aldım 15 TL 😁 aynı şeyleri mi aldık acaba 😁
Bnlardan aldm cnm
Yazlık herşeyimiz tam..
Birtek bikinimiz ve ayakkabımız eksik :D

Eklentiler

• IMG_20211107_144241.jpg
    IMG_20211107_144241.jpg
    147,7 KB · Görüntüleme: 25
Kuzum hoşgeldin nerelerdeydin ya 😁
Çok şükür iyiyiz. 3 aylık oldu benim kız. Hala uykusuz olsamda alıştım gibi sanki 😁
Sen nasılsın bebeğin nasıl. Masallahh senin ki büyüdü ek gıdaya geçtiniz mi 🤩
Ahhh iyiyiz çok şükür . Yeni geçtim kabak havuç patates denedik. Bugün bi pırasaya geçiş yapmıştıkki kanlı demesemde pembe mukuslu kaka geldi ya benim yediklerimden ya pırasa. Bu alerji yoruyo bazen ama napalım sağlık olsun😍 siz napıypsunuuuz. Uykusuzluk dişlerle coşturuyo ama alışıyomuş vücut😅

Ahhh iyiyiz çok şükür . Yeni geçtim kabak havuç patates denedik. Bugün bi pırasaya geçiş yapmıştıkki kanlı demesemde pembe mukuslu kaka geldi ya benim yediklerimden ya pırasa. Bu alerji yoruyo bazen ama napalım sağlık olsun😍 siz napıypsunuuuz. Uykusuzluk dişlerle coşturuyo ama alışıyomuş vücut😅
Ayyy dur deme deme 🤣 ben kendimi 6. Aya odakladım rahatliyacam diye bari psikolojik olarak rahatlığını yasiyayim 😂

Her aşaması ayrı zor bebek bakmanın. Pırasa ya geçiş hızlı mi oldu acaba 😁 sağlıkları yerinde olsun yeter 🥰

Ayyy dur deme deme 🤣 ben kendimi 6. Aya odakladım rahatliyacam diye bari psikolojik olarak rahatlığını yasiyayim 😂

Her aşaması ayrı zor bebek bakmanın. Pırasa ya geçiş hızlı mi oldu acaba 😁 sağlıkları yerinde olsun yeter 🥰
Bizim iki diş 4.5 aylık çıktı 😂 yani doktor dedi aslında ama hızlı olurdu heralde inş ondandır

Doğurmadım geziyom dışarılarda fellik fellik🤣 doğurmaycam ulen bu bebeği😂, aşağı inmişti ne güzel ,yukarı çıktı benim bebe dünden beri karnımda yukarı toplanıyor ne hikmetse başı aşağılarımda hissetmiyorum. :110:

Doğurmadım geziyom dışarılarda fellik fellik🤣 doğurmaycam ulen bu bebeği😂, aşağı inmişti ne güzel ,yukarı çıktı benim bebe dünden beri karnımda yukarı toplanıyor ne hikmetse başı aşağılarımda hissetmiyorum. :110:
Donmus olabilir mi son gunlerde 😰

Baktı anasi geziyor yormayim yukarda bekliyim demiştir 😁 kontrol ne zaman canım bebek döndü muhtemelen

Günaydın kızlar
Bir derdim var asamiyirum bı turlu benim göğüs ucum çok az yok gibi kızım ememiyor o yüzden sütü sağıp veriyorum makine ile nasıl çözerim bu durumu
cnm makinayla sağdıkça ucu çıkıyor benm hiç hiç hiç yoktu.. önce göğüs ucu çıkarıcı kullandım e bebekte var.. her emdireceğim zaman onunla yaptım
sonra makinayla sağdıkça şimdi baya baya var
yeterki stres yapma sütüne yansımasın cnm

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
uzun bir aradan sonra dün yüz maskesi yaptım kremlendim... ayy saçlarım kaldı
avuç avuç dökülüyor... keratin yaptırdım mı tamamdır :KK70:
bugün itibariylede bozacağıma inandığım diyete başladım :KK70:
Doğum sonrası saçını boyadın mı canım? Saç dökülmesi bende de fena.
Hadi inşallah uzun soluklu olur diyetin🙏🏻 Hamilelik öncesi kilona kaç kaldı?

Doğum sonrası saçını boyadın mı canım? Saç dökülmesi bende de fena.
Hadi inşallah uzun soluklu olur diyetin🙏🏻 Hamilelik öncesi kilona kaç kaldı?
ben doğuma girmeden 1 hafta öncede boyadım
doğumdan 2 ay sonrada boyadım cnm :D
yakın zamanda kestirecem keratin yapacam bidaha boyayacam :D
10 kilo :KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

cnm makinayla sağdıkça ucu çıkıyor benm hiç hiç hiç yoktu.. önce göğüs ucu çıkarıcı kullandım e bebekte var.. her emdireceğim zaman onunla yaptım
sonra makinayla sağdıkça şimdi baya baya var
yeterki stres yapma sütüne yansımasın cnm
Emmedigi için kanallar tam açık değil özellikle sağ gogsumun diğeri yine iyi sagarken sağ tarafı akıyor kendiliginden hastanede ilk gün sütüm yoktu mama verdik biberonla sütte olmayınca beni bosladi kızim şimdi sağıp veriyorum alıyor beni yine tutmuyor göğüs ucum da dediğin gibi çıktı bira zda olsa sağa sağa
Sarılık olmasından korkuyorum süt bı sekilde yetiyor mu anlamıyorum mama vermemek için direniyoruz biraz ne kadar sürede çıktı göğüs ucun kızın aldı canım seninkini

Emmedigi için kanallar tam açık değil özellikle sağ gogsumun diğeri yine iyi sagarken sağ tarafı akıyor kendiliginden hastanede ilk gün sütüm yoktu mama verdik biberonla sütte olmayınca beni bosladi kızim şimdi sağıp veriyorum alıyor beni yine tutmuyor göğüs ucum da dediğin gibi çıktı bira zda olsa sağa sağa
Sarılık olmasından korkuyorum süt bı sekilde yetiyor mu anlamıyorum mama vermemek için direniyoruz biraz ne kadar sürede çıktı göğüs ucun kızın aldı canım seninkini
cnm aynı şeyleri yaşadım ama lütfen biberon kullanma :dua::dua:
göğüs ucu çıkarıcı temin et eczaneden

Back