• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Merhaba 😔
5 haftalık hamileyim. Dün akşam kanamam oldu biraz fazla😔 Hemen progestan fitil koyup uzandım. Ambulans ile hastaneye gittik. Alttan muayne edildi . Önce spekulum denilen aletle bakıldı parça görülmedi. Ultrason ile kese göründü bebek görülmedi 😔 akşam kanama durmustu ama şimdi yine hafif başladı. Coraspirini bırak dedi dr. İğne verdi 2 günde bir vurulacağım. Yaşayan çok var ama size de sormak istedim. Bu durumu yaşayan var mı? Bebeğimi görebilecek miyim? 10 Kasım kalp atışı duyacağız inşallah 😔😔 Ama çok korkuyorum 😔😔 Full yatıyorum sadece 😔
Kızları özledim bi sayfaya bakayım dedim yazınızı gördüm. Benim de öyleydi testte pozitif çıktığında kahverengi lekeler, keseyi gördüğümüz gün kan gelmişti hatta. Baya sürdü 9. Haftaya kadar iğne olıyodum her gün. Sonra aktif kanama yoksa haftada 2 . Gönlünüzü ferah tutun Allahın izniyle 🙏🏻

Selam kızlar nasılsıınız

Kızları özledim bi sayfaya bakayım dedim yazınızı gördüm. Benim de öyleydi testte pozitif çıktığında kahverengi lekeler, keseyi gördüğümüz gün kan gelmişti hatta. Baya sürdü 9. Haftaya kadar iğne olıyodum her gün. Sonra aktif kanama yoksa haftada 2 . Gönlünüzü ferah tutun Allahın izniyle 🙏🏻

Selam kızlar nasılsıınız
Çok teşekkür ederim 🙏
Şuan iyiyiz kanama durdu.
Fitil ve iğneler oluyorum ve full yatış

Çok teşekkür ederim 🙏
Şuan iyiyiz kanama durdu.
Fitil ve iğneler oluyorum ve full yatış
Benim 9.haftadan 16.haftaya kadar lekelenmem hic kesilmedi igne fitil serum derken cok sukur kanama alanini atlattim devaminda sukur kanama olmadi cok yaygin ve normal bir surectesin tedbiri elden birakma ama asla panik olma 🤗

Benim 9.haftadan 16.haftaya kadar lekelenmem hic kesilmedi igne fitil serum derken cok sukur kanama alanini atlattim devaminda sukur kanama olmadi cok yaygin ve normal bir surectesin tedbiri elden birakma ama asla panik olma 🤗
Çok korktum 😔 kaybettim sandım. Kese göründü ama bebeğimi de görseydim için rahat ederdi 🙏 Buna şükür,🙏🙏

Selam kızlar nasılsıınız
Kuzum hoşgeldin nerelerdeydin ya 😁
Çok şükür iyiyiz. 3 aylık oldu benim kız. Hala uykusuz olsamda alıştım gibi sanki 😁
Sen nasılsın bebeğin nasıl. Masallahh senin ki büyüdü ek gıdaya geçtiniz mi 🤩

Selam kızlar nasılsıınız
Canın iyiyiz çok şükür, bebiş büyütmeye devam. Sen ve oğluşun nasılsınız?

Kızlar doğum sonrası ilk defa fırsat bulup kan tahlili yaptırdım tsh 0,01 e düşmüş, gebelik boyu kullandıgım 50lik ilaca devam ediyodum bıraktırdı doktor takip edilecek şimdi.
Yani ihmal etmeyin siz de değerlerinize baktırın.
Bana da kadın doğum doktoru. Doğumdan sonra 1 ay kullan bırak demişti. Geçenlerde bende yaptırdım tahlil 1.5 çıktı. Şükür ilaç içme kısmı bitti 😁

Kızlar doğum sonrası ilk defa fırsat bulup kan tahlili yaptırdım tsh 0,01 e düşmüş, gebelik boyu kullandıgım 50lik ilaca devam ediyodum bıraktırdı doktor takip edilecek şimdi.
Cok uzun zaman olmus canim neden halen devam ediyodun ki

Bana da kadın doğum doktoru. Doğumdan sonra 1 ay kullan bırak demişti. Geçenlerde bende yaptırdım tahlil 1.5 çıktı. Şükür ilaç içme kısmı bitti 😁
Çok şükür 🙏🏻 İnşallah bnm de ilaçsız o civarlara gelir, doktor dedi çok sinirlilik uykusuzluk yapar bu değer, artık daha rahatlarım ben de inş.
Cok uzun zaman olmus canim neden halen devam ediyodun ki
Hamilelik öncesi de vardı troid sorunu bende canım o zamanlar da ilaç kullanıyodum ondan aynen devam ediyodum. Şimdi bıraktım bakalım düzelir inşallah bidaha da ilaca gerek kalmaz🙏🏻

Çok şükür 🙏🏻 İnşallah bnm de ilaçsız o civarlara gelir, doktor dedi çok sinirlilik uykusuzluk yapar bu değer, artık daha rahatlarım ben de inş.

Hamilelik öncesi de vardı troid sorunu bende canım o zamanlar da ilaç kullanıyodum ondan aynen devam ediyodum. Şimdi bıraktım bakalım düzelir inşallah bidaha da ilaca gerek kalmaz🙏🏻
Kuzum insallah duzelmistir ve tekrar kullanmak zorunda kalmazsin ilac 😘

Doğumdan snra 40 kontolüne gel dedi ona bile gitmedm 😶😶😶

Back