- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
aaa bi bakayım dedm neler olmuşşKızlarrrrrrr:)))
Damdan düşer gibi bir anda geldim.
Hamileyimmmmm
gözün aydın cnm
nasılsın
hellooooooooooooooooooooooooooooooooooNapiyosunuz kizlar nelerdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa bi bakayım dedm neler olmuşşKızlarrrrrrr:)))
Hamileyimmmmm
hellooooooooooooooooooooooooooooooooooNapiyosunuz kizlar nelerdesiniz
Yaaa ne günlerdi valla eski günlere gittim bi anda
Ay çok sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrrrrr:)))
Hamileyimmmmm
ay demi yaYaaa ne günlerdi valla eski günlere gittim bi anda
Cok şükür canim iyiyim sen nasılsınay demi ya
nasılsın cnm
kuru öksürüğüm varCok şükür canim iyiyim sen nasılsın
aaa bi bakayım dedm neler olmuşş
gözün aydın cnm
nasılsın
helloooooooooooooooooooooooooooooooooo
[/QUOTE
Valla iyiyim canim sanki hic birsey yokmus gibi
Amin canım tesekkur ederim darisi isteyenlerin basina olsunAy çok sevindim rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah
3 gün olması iyi olmuş canım benim de iki gün dersim var. Eşimin ailesi buraya taşındı. Annesi bakıyor sağ olsun. Evet dimi işten gelince bi sarılıyor bana sanki yıllardır görmemiş gibiCok sukur canim
İs de iyi gidiyor canim 3 gun dersim var annen bakiyor o gunler artık iyice farkindalar zaman zaman aglama oluyor gitme diye ama calisan anne cocuklari mecbur alisiyolar iste kuzular cok ozluyolar ama. Sen calisiyo muydun kuzum
Doğana kadar öyle mi ki böyle mi ki dersin ama artık tecrübeliyiz şükür. Çok daha rahat geçer yenidoğan dönemi. İlkinde acemiydik merak etme fıt fıt halledersin allah sağlık versin yeter kiGozumde büyüyor vallahi gelmeden hersey sil bastan baslayacak elbette elhamdülillah rabbime şükür boyle de tatdirdi bu duyguyu allah yardimci olur insallah
Ben senden de bi atraksiyon bekliyorum artık baloncuğum
İnsallah rabbim en iyisini bilir tabi dagina gore kar verirmis insallah kaldirabilirim kolayca gecer o donemlerDoğana kadar öyle mi ki böyle mi ki dersin ama artık tecrübeliyiz şükür. Çok daha rahat geçer yenidoğan dönemi. İlkinde acemiydik merak etme fıt fıt halledersin allah sağlık versin yeter ki
ay ben bunu nasıl görmemişim pimpirikim burdaymış naber canoBen senden de bi atraksiyon bekliyorum artık baloncuğum
İyi guzum sen nasılsın olur olur inşallah. Doktor bize bi yıl Süre verin kendinize demişti çocuk düşünürseniz hemen tüp yaptırmayın diye. Olmazsa yavruşlardan var mıydı kenardaay ben bunu nasıl görmemişim pimpirikim burdaymış naber cano
bende kendimden bekliorum ama olmuor
3 dene var teyzoşu 3ünüde alıp geleymİyi guzum sen nasılsın olur olur inşallah. Doktor bize bi yıl Süre verin kendinize demişti çocuk düşünürseniz hemen tüp yaptırmayın diye. Olmazsa yavruşlardan var mıydı kenarda
Kiz 2 al bari3 dene var teyzoşu 3ünüde alıp geleym
Anaçlık mode on maşallah yavrucum, hazırda da var oh ne güzel3 dene var teyzoşu 3ünüde alıp geleym
Cok sukur iyiyim canim sen nasilsin nerde yasiyodun iyisiniz inşallahSelamün aleyküm kizlar cumeleten gecmis olsun nasilsiniz insallah kimsede bir sıkıntı yoktur