- 5 Ocak 2021
- 727
- 1.893
- 29
Kesnlikle canımGuzelligi kadar zorlugu da cok dedigin gibi ama dunyalara bedeller cok sukur
Diğer kızlrdan ses yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesnlikle canımGuzelligi kadar zorlugu da cok dedigin gibi ama dunyalara bedeller cok sukur
Hic yazmiyolar ben de merak ettim nasillar napiyolarKesnlikle canım
Diğer kızlrdan ses yok mu
Evet bende merak ettim iyiler mi nasıllarHic yazmiyolar ben de merak ettim nasillar napiyolar
Aaa kac haftalik nedir nasildir noldu ayKızlarrrrrrr:)))
Damdan düşer gibi bir anda geldim.
Hamileyimmmmm
Bende şoktayım 5 ay önce adet görmeye başladım düzensiz oluyordu en son olduğum tarihi de hatırlamıyorum 10 15 gündür tansiyonum düşüyor gibi gözümün onu karariyordu dün kan verdim belki kan degerlerim düşmüştür diye dedim bı de gebelik bakayım pat hamileymisim bugün Dr a gittim ultrasonda 8 hafta 5 günlük çıktıAaa kac haftalik nedir nasildir noldu ay
Kocaman olmus bile masallah minigeBende şoktayım 5 ay önce adet görmeye başladım düzensiz oluyordu en son olduğum tarihi de hatırlamıyorum 10 15 gündür tansiyonum düşüyor gibi gözümün onu karariyordu dün kan verdim belki kan degerlerim düşmüştür diye dedim bı de gebelik bakayım pat hamileymisim bugün Dr a gittim ultrasonda 8 hafta 5 günlük çıktı
Aynen çok değişikti Dr umda güldü diyor okula yazdır bunuKocaman olmus bile masallah minige
Bir anda kalp atisi kese stres olmadan hepsini gordun
Saglikla dogsun insallah gelismeleri yaz bizeAynen çok değişikti Dr umda güldü diyor okula yazdır bunu
İnsallah canim tesekkur ederim paylasirim tabiki rabbim isteyen var ise onlara da nasip etsin inşallahSaglikla dogsun insallah gelismeleri yaz bize
Hayırlı uğurlu olsunnn, sağlıkla gelsin inşallah neredeyse cinsiyeti belli olacakmışKızlarrrrrrr:)))
Damdan düşer gibi bir anda geldim.
Hamileyimmmmm
İyiyiz canım çok zaman oldu sen nasılsın? Bebişler nasıl?Napiyosunuz kizlar nelerdesiniz
Ben de iyiyim cok sukur canim. Bebisler de bol bol afacanlik pesindeler iyiler cok sukur senin kuzucuk nasil ?İyiyiz canım çok zaman oldu sen nasılsın? Bebişler nasıl?
Tesekkur ederim canim amin inşallah hic sorma hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi 11 haftalık su an 2 hafta sonra kontrole gidecem o zaman tahmin eder en azindan cinsiyetiHayırlı uğurlu olsunnn, sağlıkla gelsin inşallah neredeyse cinsiyeti belli olacakmış
İyilik canim sen nasilsinNapiyosunuz kizlar nelerdesiniz
Benimki de iyi şükür, bitmiyor enerjileri maşallah öyle böyle büyüyüp gidiyorlar. İş nasıl gidiyor? Kim bakıyor bebişlere? Seni çok özlüyolardırBen de iyiyim cok sukur canim. Bebisler de bol bol afacanlik pesindeler iyiler cok sukur senin kuzucuk nasil ?
Ayy ne güzel ya hep böyle rahat geçer inşallah canım ya görüyo musun ilk bebişte uğraşıp her şeyi takip ederdik, 11 haftalık olmuş bile. Kardeş kardeş büyüyecekler beraberTesekkur ederim canim amin inşallah hic sorma hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi 11 haftalık su an 2 hafta sonra kontrole gidecem o zaman tahmin eder en azindan cinsiyeti
Cok sukur canimİyilik canim sen nasilsin
İs de iyi gidiyor canim 3 gun dersim var annen bakiyor o gunler artık iyice farkindalar zaman zaman aglama oluyor gitme diye ama calisan anne cocuklari mecbur alisiyolar iste kuzular cok ozluyolar ama. Sen calisiyo muydun kuzumBenimki de iyi şükür, bitmiyor enerjileri maşallah öyle böyle büyüyüp gidiyorlar. İş nasıl gidiyor? Kim bakıyor bebişlere? Seni çok özlüyolardır
Gozumde büyüyor vallahi gelmeden hersey sil bastan baslayacak elbette elhamdülillah rabbime şükür boyle de tatdirdi bu duyguyu allah yardimci olur insallahAyy ne güzel ya hep böyle rahat geçer inşallah canım ya görüyo musun ilk bebişte uğraşıp her şeyi takip ederdik, 11 haftalık olmuş bile. Kardeş kardeş büyüyecekler beraber