- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnmmmmm prenses annesi.. Seni burda görmek ne güzelTüp bebek annesi olarak sizlere bir selam vereyim dedim .7 aylık kızım ek gıda ile boğusuyoruz 2 dişimiz çıktı asırı huysuzuz.gece uykularımız nerdeyse hiç yok saat bası cığlık çığlığa uyanıyor.sizler nasılsınız
Baloncuğum sende mi burdaydın.bak şimdi daha mutlu mutlu oldum sık sık gelir yazarım artıkCnmmmmm prenses annesi.. Seni burda görmek ne güzel
2 diş çıkmış bile maşallah
Takipte kal geldi mi kap hemenFly3646 yine yok bez prima uygulamasnda cıldıracam
Ayyy masallahh kuzuyaTüp bebek annesi olarak sizlere bir selam vereyim dedim .7 aylık kızım ek gıda ile boğusuyoruz 2 dişimiz çıktı asırı huysuzuz.gece uykularımız nerdeyse hiç yok saat bası cığlık çığlığa uyanıyor.sizler nasılsınız
Evt cnm kızlarla kopmadk biz.. 1 senedir birlilteyizBaloncuğum sende mi burdaydın.bak şimdi daha mutlu mutlu oldum sık sık gelir yazarım artık
İletişime yazdm prima uygulamasnda bez ödülü olmaması ilginç değilmi sizcede yazdmTakipte kal geldi mi kap hemen
Söke söke alirim diyorsun yaniEvt cnm kızlarla kopmadk biz.. 1 senedir birlilteyiz
İletişime yazdm prima uygulamasnda bez ödülü olmaması ilginç değilmi sizcede yazdm
Kız 1450 altnm var elimde patlarSöke söke alirim diyorsun yani
Yürü be baloncuk
Canım ara ara kaldırıyorlar sonra geri geliyor sen takip etKız 1450 altnm var elimde patlar
Hahhaha keşkeeeeeCanım ara ara kaldırıyorlar sonra geri geliyor sen takip et
Keşke gerçek altın olsa
Aman kolik olmasın da gaza razıyım ben en azından sebebi belli. Kolikte elin kolun bağlı napsan olmuyor. Sling sipariş ettim kendime. Pazartesi gelecek bakalım ikimize de iyi gelir inşallah canımGaz sancisi canim bu anlattigin ataktan ziyade ve yapabileceklerin cok kisitli kendi gecmesini beklemekten baska
Sleepy ekstradan ziyade bionatural oldukca basarili emiciligi ve sizdirmazligi primanin adi sleepy nin tadi artik su zamlardan sonra
Anladım fulim çok sağol. Ben de birkaç markayı denemek istiyorum ufak paketlerle bakalımBaşlarda prima kullandım. Fiyattan dolayı bıraktım. Sleepy kullandım uzun süre memnun kaldım. Sonra indirimde baby turco aldım şimdi onu kullaniyorum ondan da memnunum. Hatta baby turconuj emiş gücü daha iyi geldi bana.
Geçiyor da noluyor peki baloncuk nasıl oluyor mesela ? Gece full uyuyor mu? Beslenme saatleri arası filan nasıl oluyorGeçiyor cnm geçiyor :) "
Ben prima premium care kullanıorm memnunum artk bez fiyatlarıda birbirine yaklaştı
Tabi cnm full uyuyır.. Hatta ben ondan daha az uyuyırm uyansn die bekliyorm felan.. Kız sen iyimisinAman kolik olmasın da gaza razıyım ben en azından sebebi belli. Kolikte elin kolun bağlı napsan olmuyor. Sling sipariş ettim kendime. Pazartesi gelecek bakalım ikimize de iyi gelir inşallah canım
ya sen iki çocukla nasıl baş ediyorsun yardımcın var mı canım ya valla çok saygı duyuyorum. Eskiden de duyardım da yaşayınca daha bi katlandı saygım ikiz analarına
Anladım fulim çok sağol. Ben de birkaç markayı denemek istiyorum ufak paketlerle bakalım
Geçiyor da noluyor peki baloncuk nasıl oluyor mesela ? Gece full uyuyor mu? Beslenme saatleri arası filan nasıl oluyor
Erken başlamak en iyisi ben gec bile kaldımAyyy masallahh kuzuya
Dişler her çocukta sıkıntı oluyor insallah hemen geçer
Benim minnoş 4.5 aylık ek gıdaya başladık yavaştan
Ozaman buradaki en büyük bebiş öykü diyebilirizEvt cnm kızlarla kopmadk biz.. 1 senedir birlilteyiz
İletişime yazdm prima uygulamasnda bez ödülü olmaması ilginç değilmi sizcede yazdm
Evet cnm en büyüğümüz senin prensesOzaman buradaki en büyük bebiş öykü diyebiliriz
Sadece mama aldığı icin erken başladık canımErken başlamak en iyisi ben gec bile kaldım
Aslimuu93 aslının ikizleri var yaşına gireceklerOzaman buradaki en büyük bebiş öykü diyebiliriz
Yok kuzum ben hic kasik mamasi kullanmadim bilmiyorum
Kolik cok zor kuzum aman aman insallah kolik olmadan atlatirsiniz su donemiAman kolik olmasın da gaza razıyım ben en azından sebebi belli. Kolikte elin kolun bağlı napsan olmuyor. Sling sipariş ettim kendime. Pazartesi gelecek bakalım ikimize de iyi gelir inşallah canım
ya sen iki çocukla nasıl baş ediyorsun yardımcın var mı canım ya valla çok saygı duyuyorum. Eskiden de duyardım da yaşayınca daha bi katlandı saygım ikiz analarına
Benim ikizlerim var 10 aylikOzaman buradaki en büyük bebiş öykü diyebiliriz
Masallah biz bir taneye zor bakıyoruz sana helal olsun. Öpüyorum ikizlerini.rastgelmedik ama burda bol bol kaynasırız insallah güzel annem.bu arada yonca benBenim ikizlerim var 10 aylik
Tanistigima memnun oldum hic karsilasmadik biz