Tüp bebek anneleri ümidinizi yitirmeyin-işte benim hikayem

Ahh çok duygulandımmmm çok sevindim. Sağlıkla kavuşun inşallah
Çok teşekkür ederim
üzülmeyin lütfen bazen güzellikler hiç ummadığınız zamanlarda gelip sizi şaşırtır

İlk bebek kaybımdan sonra aman bir kere oldu hemen olur dediler. Hemen olucak sandım olmadı. Tatıle git dediler gittim unuttum olmadı. Stres dediler işi bıraktım olmadı. Tedavi ile olmadı. Macun dediler olmadı. Kilo ver dediler olmadı kilo aldım olmadı. Kafanı dağıt işe başla dediler başladım olmadı. Dua dediler olmadı. Tüp bebek garanti dediler olmadı. Tüp bebek negatifinden sonra hemen herkes hamile kalıyordu olur dediler yine olmadı. Hsg sonrası dediler yine olmadı her ay her dk sürekli yeni bir umut yeşerttim. Malesef ki hiç biri bende gerçekleşmedi. Herşey olacağına varıyor umudum da tükendi. Allah herkese hayırlısını versin. Ailelerimize sağlık ve huzur versin benim beklentilerim tükendi Allah beteri ile sınamasın.

Hayırlı günler...Rabbim hepimize sabır versin. Yüzümüzü güldürsün imtihanımızı kazananlardan eylesin inşallh..4 yıllık evliyim ilk sene hamile kaldım boş gebelik oluştu kürtaj oldum hayırlısı nasip değilmiş dedim. 1 sene sonra yine hamile kalmışım dış gebelik oldu en zoru sanırım buydu çok ağrılı sancılı.. sağ tüpüm alındı. Hiç bir sebep bulunamadı. Rahim filmi testler dna testi... artık dedik tüp bebek deneyelim. Zaten çok yıprandık. Ama daha yeni başlıyormuş. Çok zor bir yolmuş tüp bebek şükrediyorum iyi ki böyle bir tedavi var diye ama vucüdüm artık dayanmıyor. İlaçlar maalesef ki bana çok ağır geliyor 3 ay arayla 2 denememiz oldu ilkinde hiç olgun yumurta toplanamadı. Amh 2.17 bu arada. ardından 2. Tedaviye başladık ilaçlar ilaçlar... yeni eklenen ilaçlar 7 yumurtadan 4 ü olgun çıktı 4ü de döllenmiş 3. Güne ulaştı. 5. Gün beklendi 1 tane kaldı buna şükür dedik. Transfer oldu maalesef negatif. Yıkıldım içimi kaplayan tarifsiz hüzün... Ağlıyorum sadece kabim acıya acıya ağlaya biliyorum. bilmiyorum bundan sonrası ne olacak hayırlısı ...
Sanırım tek cümle özetliyor Nasip değilmiş.

Evet nasip değilmiş ama şimdilik
Kayıplarınız için çok üzgünüm, umarım bu son hayal kırıklığınız olur ve en kısa zamanda hayırlısıyla beebeğinize kavuşursunuz.

Gerçekten çok zor bir süreç, yaşamayan bilemez de anlayamaz da. İnsanın sabrı ve psikolojisi sınanıyor. Ama sizin amh düşük değil, bir tüp alınmış o yüzden herhalde yumurtanın katettiği yolu bypass ederek direkt tüp bebek aşamasına geçilmiş. Bebek gelmek istediği zamanda geliyor ben bunu anladım biz de 6 yıl sonunda gebelik elde edebilince. Sanki maddi ve eşle ilişki olarak da en stabil olunan dönemi seçiyor gibi geldi bana kendi deneyimimden. Bu sefer nasip değilmiş deyin bence, dinlenip ara verip tekrar denemeye elbette ki devam edin, inşallah sonuç olumlu olur

Yaaa çok duygulandm okurken sağlıkla kucağınızaa alın dilerimmm

Sağlıkla alın kucağınıza allah bizlere de nasip etsin inşallah :)

Maşallah berekallah rabbim hayırla kucana almayı nasip etsin inşallah bende tüp bebek tedavisi olacam bu ay inşallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…