Tüp bebek anneleri, transfer sonrası nelere dikkat ettiniz 🐣

Çok iyi yapmışsın ohss olduğunda taze transferde başarı şansı düşük. Ben yaptırdım pozitif oldu ama betam düşük başladı sonra düştü zaten.
İşte çok kararsız kaldım o an doktorda size bıraktım dedi ihtimalleri saydı bende böyle bir karar verdim 3. Gün embriyosu olarak dondurduk bakalım umarım bir ay sonra güzel sonuç alırım bende

Canım beklemen daha iyi benm de 14 yumurtam toplanmıştı işlemden sonra çok ağrım oldu. Doktor her ihtimale karşı yumurta fazla.toplandi dedi kan sulandırıcı iğne vermişti antibiyotikler ağrı kesiciler filan da kullandım 2 adetimde transfer için hazırlanacam. İnşallah güzel sonuçlar elde ederiz

Kizlar günaydın ..transferden sonra nar hemen tüketilmemesi gerekiyor.. çikolata da..rahim de kasılma yapıyormuş ..
Narı biliyodum, cikolatayı bilmiyodum bak gerçi uzak duruyorum bu surecte bile kilo almamaya dogal beslenmeye calisiyorum

İşte çok kararsız kaldım o an doktorda size bıraktım dedi ihtimalleri saydı bende böyle bir karar verdim 3. Gün embriyosu olarak dondurduk bakalım umarım bir ay sonra güzel sonuç alırım bende
Bu arada 3. Gün embriyosu olarak kaç adet donduruldu

Narı biliyodum, cikolatayı bilmiyodum bak gerçi uzak duruyorum bu surecte bile kilo almamaya dogal beslenmeye calisiyorum
Burada özellikle rahim iç dokusunu, rahim kasılmalarını arttıran; Kahve, kola, Çikolata, Soda, Ananas, Maydanoz, Nar, Hurma gibi özel besinlerin rahim kontraksiyonlarını ve rahimdeki kasılmaları arttırdığını bildiğimiz için özellikle bu tür gıdaları hastalarımıza yasaklıyoruz. Diye yazı var

Düşünmemeye dikkat ettim sürekli kafamı başka şeylerle meşgul ettim ve sürekli konuşanları izledim eşimde sağ olsun desteğini esirgemedi ve hamileymisim gibi davrandım hep ve sürekli dinlendik hiç bir şey yapmadım

Bunu öğrendiğim çok iyi oldu. Gazlı kafeinli içeceklerden uzak duruyorum zaten en son ne zaman kola içtiğimi hatırlamıyorum mesela. Ya aslında baktığımda genelde dondurulmuş hazır gıdalar konseerveler onermiyolar . Ama bazen yararlı olan sebze meyveler bile o dönemde ters etki yaratabiliyo. Dikkate alicam

Ya işte benim eşim yanımda olamicak.. kız kardesimde kalicam.. şehir değişikliği yapicam bu süreçte bulundugum şehirde tüp bebek doktoru bile yok. Eşim de memur işini bırakıp yanımda olamiyor malesef. İnsan istiyor eşi yanında olsun biz de şimdiden öyleyiz, hep olumlu düşünüyoruz Allah nasip edecek diyoruz inşallah öyle olucak

Ben isterim ki çift konulsun ama sebepsiz infertilite olduğu icin ve 27 yaşındayım sanırım tek konur çift konulursa şansım da yüksek olur diye düşünüyorum ama Allah nasip ederse tek de bile olur elbette

Merhabalar hiçbir şeye dikkat etmedim hatta o kadar emindim regl olucam die
Çünkü insan vücudunu tanıdığını düşünüyor
Herşey o kadar regl olacakmışım gibiydiki çok üzüldüm ağladım ama sonunda pozitifi gördüm
Çok düşünmeyin stres yapmayın sadece onun dışında herşeyi yapabilirsiniz cinsel birliktelik hariç tabiki:)

Mehmeh reşit bey çift koyuyormu kuzu

Memnunmusunuz randwvy aldım kendisine
Ben gitmiyorum canım gorumcem gidiyor.. biraz tuzlu fiyat konusunda onu söyleyebilirim. Tedavi konusunda da ilk yumurta toplama işlemi sonrası embriyosu kalmadı. tekrardan bu ay başladı 3 yumurtası donduruldu

Ben gitmiyorum canım gorumcem gidiyor.. biraz tuzlu fiyat konusunda onu söyleyebilirim. Tedavi konusunda da ilk yumurta toplama işlemi sonrası embriyosu kalmadı. tekrardan bu ay başladı 3 yumurtası donduruldu
O memnunmu ne diyor canım sen neden seçmedin onu zeynep kamilli iyi bi doktor gibi

O memnunmu ne diyor canım sen neden seçmedin onu zeynep kamilli iyi bi doktor gibi
Doktorla iletişimi yok denecek kadar az o konuda memnun değil. Bide o zor bı süreç geçirdi . İki kere yumurta toplanınca başarısızlığı kendisinde değil hastanede gördü bişey diyemicem o konuda işte.
Bana gelecek olursak benm birkaç tanıdığımın gittiği doktora gittim en azından çevremde gidip memnun kalanların gittiği bı doktora gitmek daha mantıklı geldi . Benm doktorumun turkiye genelinden çok dünya genelinde adı var hastalarının büyük bı çoğunluğu yurt dışından geliyor. Hasta ile iletişimi gayet iyi.

Kimdir doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…