Suyu şimdiden cogalttim içiyorum transfer sonrası zorlanmayayim diye . Transfer günü de mi yatmadinizSu su su suu , ceviz somon ve koyu yeşil yapraklı sebzeler . 0 karbonhidrat. Sabah akşam yürüyüş. Hiç öyle akşama kadar yatayım yapmadım :)
Yok valla yatmadım. Transferden sonra eşimle bebek sahiline gidip yavaş tempo 30 dk yürüyüş yaptıkSuyu şimdiden cogalttim içiyorum transfer sonrası zorlanmayayim diye . Transfer günü de mi yatmadiniz
MasallahYok valla yatmadım. Transferden sonra eşimle bebek sahiline gidip yavaş tempo 30 dk yürüyüş yaptıkŞartlandırmayın kendinizi :) ama tabi halterci gibi de hareket etmeyin :)))
Aynen öyle kesinlikle özellikle ıspanağı haftada 2 ye çıkarın. tavsiyem.Ben daha transfer olmadım ama bunlarda çok önemliymiş kabak çekirdeği mutlaka avakado mutlaka ceviz havuç suyu nar öncesinden yapabilirseniz yeşil mercimek yemeği yada ıspanak yemeği transfer gününden önce yapıp dolaba atmayı planliyorum bir gün öncesinden
Sizin transfer ne zamanAynen öyle kesinlikle özellikle ıspanağı haftada 2 ye çıkarın. tavsiyem.
Haftaya çarşamba . Allahtan hayırlısı. Teslimiyet şart yoksa beklerken insan çok geriliyo :)Masallahsonuç ne zaman
Ben transfer sürecinde kiz kardesimde kalicam çünkü başka şehirden gelip yaptircam. Evet bende çiğ kabak çekirdeğini , avakadoyu duydum tüketmeye özen göstericem . Havuç suyunu bilmiyodum narı zaten nerdeyse hergun tüketiyoruz eşimle ama transfer sonrası galiba rahim duvarini inceltiyomus.Ben daha transfer olmadım ama bunlarda çok önemliymiş kabak çekirdeği mutlaka avakado mutlaka ceviz havuç suyu nar öncesinden yapabilirseniz yeşil mercimek yemeği yada ıspanak yemeği transfer gününden önce yapıp dolaba atmayı planliyorum bir gün öncesinden
Mantıklı aslında ne kadar vücudunu dinlemezsen o kadar iyi.Yok valla yatmadım. Transferden sonra eşimle bebek sahiline gidip yavaş tempo 30 dk yürüyüş yaptıkŞartlandırmayın kendinizi :) ama tabi halterci gibi de hareket etmeyin :)))
Yaaa bilmiyordum bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu o zaman transfere kadar yemeliyizBen transfer sürecinde kiz kardesimde kalicam çünkü başka şehirden gelip yaptircam. Evet bende çiğ kabak çekirdeğini , avakadoyu duydum tüketmeye özen göstericem . Havuç suyunu bilmiyodum narı zaten nerdeyse hergun tüketiyoruz eşimle ama transfer sonrası galiba rahim duvarini inceltiyomus.
Daha çok yeni transfer oldunuz o zaman yaaa inşallah pozitif haberlerini alırızHaftaya çarşamba . Allahtan hayırlısı. Teslimiyet şart yoksa beklerken insan çok geriliyo :)
Evet transfer öncesine kadar tüketebilirsin , rahim duvarının kalinlasmasina iyi geliyormuş ama bı yerden ama sonrasında sıkıntılıymıs tam tersi jnceltmeye geçiyorYaaa bilmiyordum bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu o zaman transfere kadar yemeliyiz
Güzel haberlerle gel inşallahHaftaya çarşamba . Allahtan hayırlısı. Teslimiyet şart yoksa beklerken insan çok geriliyo :)
4 kasımda transfer oldum. 11 gün sonra kan testim var. İnşallah aminDaha çok yeni transfer oldunuz o zaman yaaa inşallah pozitif haberlerini alırız
Nar iyi değil diyolar aslında yanlis bilgi mi acaba kafa karisti şimdiHareket bereket ısrarla yat yat yat diyenleri dinlemedim
En önemli etken hareket ve su bence
Onun dışında da her gün nar portakal havuç suyunu karıştırıp içtim
Çok haklısınız dikkat edeceğim mutlaka sizin bu ay mi transferEvet transfer öncesine kadar tüketebilirsin , rahim duvarının kalinlasmasina iyi geliyormuş ama bı yerden ama sonrasında sıkıntılıymıs tam tersi jnceltmeye geçiyor
İnşallah sıkı sıkı tutunmuştur annesine4 kasımda transfer oldum. 11 gün sonra kan testim var. İnşallah amin