Tüp bebek anneleri, transfer sonrası nelere dikkat ettiniz 🐣

Nasıl biri peki memnunmusnuz
Evet memnunum 6 Aralık'ta transfer olucam inşallah.. size de tavsiyem başlayacaksınız eğer herseyden önce doktorunuza güvenin. Aklınızda kalan herşeyi de sormaktan çekinmeyin sorun ona gore başlayın. İnşallah güzel haberlerini alırız 😍 hepimiz çok uğraşıyoruz çaba veriyoruz Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın 🤲

Ayyyyyy ne iyi geldiniz bana
aynı yaş aynı ay içinde transfer olmak
pozitif sonuçlarımızı vermek nasip olsun 🥹🥹🫶❤️❤️❤️❤️
Benim doktorum da Mehmet reşit asoglu ☺️☺️ Ben öğrendiğimden beri kullanıyorum tiroid ilacı o hemen iniyor hiç problem gibi düşünme tiroidi ilaçla hemen düşüyor

Siz de öyle konuşurken bile rahatladım diyebilirim 😇 amin inşallah birbirimize güzel haberlerle geliriz 🥹♥️♥️

Evet öyleymiş aslında yüksek değil 2.85 çıktı ama gebelikte 2.5 altı istiyor doktorlar doktorum da öyle söyledi. Bu süreçte sürekli pozitif düşünelim pozitif olsun. Aklına takılanlari doktoruna sor paylaş ve ona güven hep o da çok önemli. Bu arada kaç yıllık evlisiniz 😊
Bbkebk Bbkebk canım mehmet hocadan memnunmusun

Bbkebk Bbkebk canım mehmet hocadan memnunmusun
Canım şu şekilde ben açıkçası bahcecinin laboratuvarı çok iyi diye tercih ettim Mehmet hocanın cana yakınlığı hoşuma gitti ama hastaların tek şikayeti hoca ile muayene sırasında maksimum 4 5 dakika görüyorsun gerisi asistanlarla ilerliyor ama bütün tedavini Mehmet hoca ilgileniyor ilaç dozuna kadar

Canım şu şekilde ben açıkçası bahcecinin laboratuvarı çok iyi diye tercih ettim Mehmet hocanın cana yakınlığı hoşuma gitti ama hastaların tek şikayeti hoca ile muayene sırasında maksimum 4 5 dakika görüyorsun gerisi asistanlarla ilerliyor ama bütün tedavini Mehmet hoca ilgileniyor ilaç dozuna kadar
Evet bende gittim konuşmadık doğru düzgün hemen çıkıyo odadan enerjisi güven veriyor ama bilmiyorum senin ne zaman transfer

Evet bende gittim konuşmadık doğru düzgün hemen çıkıyo odadan enerjisi güven veriyor ama bilmiyorum senin ne zaman transfer
Canım sen hangi aşamadasın ben şimdi 2.regl bekliyorum histereskopi oldum polip alındı birden bire o çıktı büyük ihtimal iğnelerden kaymaklı insallah bu hafra regl olucam histereskopi dengesizlestirmez insallah

Merhabalar, benimde transfer sonrasi 2. Gunum. 5 yil once yine ayni yontemle bir oglum oldu cok sukur. Simdi kardesi icin ugrasiyoruz.Bahceci Guvenc hocayla basladik onunla devam ediyoruz. 5 yil oncede hic yatmadim yeme icmeye dikkat etmemistim. Tam bir teslimiyet icerisindeydim. Simdi de ayni sekilde. Olacagi varsa her turlu oluyor.

Canım sen hangi aşamadasın ben şimdi 2.regl bekliyorum histereskopi oldum polip alındı birden bire o çıktı büyük ihtimal iğnelerden kaymaklı insallah bu hafra regl olucam histereskopi dengesizlestirmez insallah
Canım ben daha hiç bi aşamada değilim😄 görüştük hsg istedi adet olunca gidip başlıcam ama hsg de bir tüpüm tıkalıymış onu açtılar bende bi ay daha spontan denesem mi diye düşündüm çok kararsızım inanılmaz felixon verdi sadece başka bişi vermedi

Canım ben daha hiç bi aşamada değilim😄 görüştük hsg istedi adet olunca gidip başlıcam ama hsg de bir tüpüm tıkalıymış onu açtılar bende bi ay daha spontan denesem mi diye düşündüm çok kararsızım inanılmaz felixon verdi sadece başka bişi vermedi
Eğer ki başka bir sorununuz veya eşiniz de bir problem yoksa deneyebilirsiniz elbette 🫶🏼

Merhabalar, benimde transfer sonrasi 2. Gunum. 5 yil once yine ayni yontemle bir oglum oldu cok sukur. Simdi kardesi icin ugrasiyoruz.Bahceci Guvenc hocayla basladik onunla devam ediyoruz. 5 yil oncede hic yatmadim yeme icmeye dikkat etmemistim. Tam bir teslimiyet icerisindeydim. Simdi de ayni sekilde. Olacagi varsa her turlu oluyor.
Ayyy masallah güzel sonuçlar alırsınız Allah’ın izniyle tez zamanda 💓 bende transfer olacağım tarihte pek dinleyemeyeceğim transfer günü hariç tabi yoğun çalıştığım icin Allah ol derse her şey mümkün 🙏💓

Ayyy masallah güzel sonuçlar alırsınız Allah’ın izniyle tez zamanda 💓 bende transfer olacağım tarihte pek dinleyemeyeceğim transfer günü hariç tabi yoğun çalıştığım icin Allah ol derse her şey mümkün 🙏💓
Tatlim tarih belli mi 😊😊

Merhaba 😊 başlıktan da gördüğünüz gibi sorum açık.. evet tüp bebek anneleri transfer sonrası nelere dikkat ettiniz, hareket, beslenme vesaire bilgilendirirseniz çok kişiye de yardımcı olmuş olursunuz bence ♥️
Transfer sonrası yapılan destek asla sonucu olumlu olarak etkilemiyor.
Ağır iş yapmadan dinlenerek düşünmeden geçirmek yeterli.
Çünkü embriyonun sağlıklı olması kaliteli olması yeterli gerçekten.
Arkadaşımla aynı tarihte olduk o transferin 2.günü otobüsle işe gitti, hamburgerleri gömdü, haffif spor yaptı çamaşır seriyordu görüntülü konuşurduk ben ona kızardım 😃
Ben de evde sağlıklı beslenip hergün avokado, ceviz, sebze meyve yedim, herşeye dikkat edip tatil modunda kitap okudum. Onun tuttu benim tutmadı. Öncesinde vücut depolarını sağlıklı hazırlamak çok daha önemli kesinlikle.

Merhaba benimde transferim cuma günü yapıldı. Size birşey sormak istedim banyo ne zaman yaptınız ben hala yapmadım doktorum aslında yapabilirsin dedi ama bilemedim işte 🤷‍♀️

Merhaba benimde transferim cuma günü yapıldı. Size birşey sormak istedim banyo ne zaman yaptınız ben hala yapmadım doktorum aslında yapabilirsin dedi ama bilemedim işte 🤷‍♀️
Transfer gunu banyomu yapip gitmistim. Sonrasinda 4. Gun yaptim. Banyonun hicbir etkisi yok merak etme😊

X