- 25 Mart 2021
- 3.330
- 5.925
Tabi herkeste farklı yan etkiler olabilir ben kimseye ol olma demem ama benim doktorlarımın onayı ve kendi aklımla yaptığım tercih bu oldu. Size de sağlıklı bir gebelik dilerimBugün aşı randevusu olan bir hamile olarak şu yazınız beni çok rahatlattı. Kararsızlık içerisinde geziyordum ama artık karar verdim kesinlikle aşı olacağım. Hamile olmasam koşa koşa giderdim zaten ama hamile olunca yan etkileri beni biraz tedirgin etmişti. Covid olmak şu süreçte bizim için çok daha tehlikeli. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim. Benim doktorum da olabilirsin gönül rahatlığıyla dedi. Biontech aşı olan bir hamile arıyordum sizin yorumuzu görmek beni çok mutlu etti.Tabi herkeste farklı yan etkiler olabilir ben kimseye ol olma demem ama benim doktorlarımın onayı ve kendi aklımla yaptığım tercih bu oldu. Size de sağlıklı bir gebelik dilerim
Doktorunuz önermiyorsa hiç kafanıza takmayın içiniz rahat olsun bence her hamilenin özel durumu ve riski farklıdır çok kişiyle görüşmeyin sakın yerlerde yürüyüş yapın kalabaliga girmemeye çalışın ben normalde saglikciyim eğer hamile olsaydım ve calissaydim kesinlikle yaptirirdim hemde koşa koşa ama şuan çalışmıyorum yine de hamile olsaydım yaptırmayabilirdim çünkü tüp bebek yaptıracaktim tüm gebelikler çok kıymetli ama tüp bebek daha kıymetli çünkü zor elde ediliyor maddi manevi yıpratıcı üstelik ben ilk gebelikte çok riskli bir gebelik geçirdim ama şuan tüp bebek transferim için daha bekleyeceğim o yüzden yaptıracağım yavrunuzu sağlıkla kucağıniza alin inşallahBenimki önermiyorum aşıyı diyor
Hamile misiniz kacinci gun embriyosu idiYumurtalarım toplandiktan sonra, baskılama tedavisi süresince, Transferden bir buçuk ay önce ilk dozumu oldum biontech. İkinci dozumu doğumdan sonra olmayı düşünüyorum
ol diyorTedaviye başlayınca doktora mutlaka sorun iki doz arası 28 gün oluyor
saçma geldi bana diyor ki belki sana havuz yöntemi uygularım rahim dinlendirma zamanın var diyor. yap bedava zaten diyecektim :)Tedaviye başlayınca doktora mutlaka sorun iki doz arası 28 gün oluyor
Bende bu ay tüp bebek denemesi yaptırcam.doktoruma sordum yaptır dedi.çin aşısı yaptırdım bugün..
Tedavinizi hangi merkezde yapıyorsunuz havuz yöntemi zaten zahmetli bir durum maddi manevi olgun yumurtanız mi az çıkıyor embriyolarıniz mi az oluyor havuz yöntemi icin rahim dinlendirmede de 2 adet geçmesi gerekiyor o zamana kadar asilariniz bitmis olur transfer zamanına kadar kafanız daha rahat eder Allah kolaylık versin inşallah yorucu bir yol sonunda güzellikler bekliyorol diyor
saçma geldi bana diyor ki belki sana havuz yöntemi uygularım rahim dinlendirma zamanın var diyor. yap bedava zaten diyecektim :)
Vallahi ben 13. Haftada ilk dozumu, 18. Haftada ikinci dozumu yaptırdım. Covid olmaktansa aşı olmayı tercih ettim açıkçası. İçiniz rahat olsun diye söylüyorum herkeste farklı olabilir ama hiçbir yan etki yapmadı bendeBen bugün doktorumla tekrar konuştum, tüm endişelerimi anlattım. 3 ayımı geçtiğimi, gönül rahatlığıyla biontech yaptırabileceğimi ve ekim - kasımda (tam doğum zamanlarım) tekrar vakalar artarsa sıkıntılı olacağını söyledi. Kendisi hem tüp bebek doktorum hem de takiplerimi yapıyor. Doğumumu da o yaptıracak inşallahKendisine çok güveniyorum. O yüzden endişelerimi bir kenara bırakıp biontech olmaya karar verdim. Tatile gideceğim için dönüşe yani haftaya aldım randevuyu. Hayırlısı bakalım umarım doğru karardır
Aşıdan sonra bebek hareketlerinde azalma hissetinizmiVallahi ben 13. Haftada ilk dozumu, 18. Haftada ikinci dozumu yaptırdım. Covid olmaktansa aşı olmayı tercih ettim açıkçası. İçiniz rahat olsun diye söylüyorum herkeste farklı olabilir ama hiçbir yan etki yapmadı bende