- 20 Haziran 2021
- 15
- 2
- 32
Ben tedavi oldum sonucu bekliyorum ve aşı olacagım doktorum önerdiTedavi olacak olanların yorumunu merak ediyorum bende
Hareketlerinde herhangi bir artış veya azalış olmadı. Gün içinde aynı şekilde kıpır kıpır hissediyorumAşıdan sonra bebek hareketlerinde azalma hissetinizmi
1 hafta önce yumurta toplama işlemim yapıldı. Embriyolarım donduruldu şimdi transferi bekliyorum. 3 gün önce de aşımı oldum. Doktorum transferden önce yaptır dedi. Hiç tereddütsüz yaptırdım açıkçası.Benim de bu ay sonuna doğru transferim olacak aşı olup olmamakta çok kararsızım ilkini olsam ikinci doz allah nasip eder ise hamileliğime denk gelecek bu kadar zorluklarla mücadele edip gebelik elde ettikten sonra riske atmak da istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum kafam çok karışık
ben doktoruma sordum gittiğimde hamileliğin ilk üç ayında önermiyoruz siz de transfer aşamasında olduğunuz için önermiyorum kısa bir zaman kalsın hamile kalın 3 ayı atlattıktan sonra yaptırırsınız dedi bende aynı düşünceseydim o nedenle yaptırmadım nasılsa herkes aşılı etrafımda riskleri azalttık :)1 hafta önce yumurta toplama işlemim yapıldı. Embriyolarım donduruldu şimdi transferi bekliyorum. 3 gün önce de aşımı oldum. Doktorum transferden önce yaptır dedi. Hiç tereddütsüz yaptırdım açıkçası.
Aynen ve bu yeni delta varyantı çok tehlikeli her yerde yayılıyor, ülkemize giren turistleri de kısıtlamıyorlar. Yaz sonu yine vakalar artacak deniyor.Dr um 3. Aydan sonra olabilirsin dedi. Bence kronik hastaligi olanlar icin şart. Nereye kadar kendinizi koruyabilirsinizki,su an kısıtlamalar kalktı, önümüz bayram, ve herkes tatile gidiyor. Allah uzak tutsun ins hepimizi.
Saglik bakani aciklama yapti, turkiyede 224 delta vakasi varmis, 134 u ist da.. Hem daha hizli yayiliyor ve daha tehlikeli. Turistler bencede yayilmasinda etken. Hastaliga yakalanan hamile haberleride fazlaca. Olmasındansa olmaması daha risk bence..Aynen ve bu yeni delta varyantı çok tehlikeli her yerde yayılıyor, ülkemize giren turistleri de kısıtlamıyorlar. Yaz sonu yine vakalar artacak deniyor.
Faz 3 çalışmaları aralık ayında tamamlandı.Doktorlar neye dayanarak gebelikte bu aşıya müsaade ediyorlar ki bu aşıların faz3 çalışmaları tamamlanmadı yani uzun sürede nasıl bir yan etki göstereceği bilinmiyor. Hamilelikte ilaç bile tehlikeli olabilirken bu aşı ne kadar masum olabilirAşının prospektüsüne yan etki olarak kalp iltihabı da eklenmiş. Lütfen aşıya olumlu bakan doktorlar kadar olumsuz olan doktorları da dinleyip araştırın derim
Merhaba ben 2.dozumu 25 haziramda oldum.bizimde embriyolarimiz donduruldu yarin doktora kontrole gidecegim buyuk ihtimal agustosta transferim olacak size doktorunuzmu dedi 2 ay beklemek gerekiyor diyekızlar merhaba benim emriyolarım donduruldu transferim ağustos sonunda aşı olup olmama konusunda kararsızın ilkini olup ikinciyi daha sonra mı düşünsem diyorum çünkü araştırmalarıma göre aşıdan son 2 ay beklemek gerekiyormuş gebelik için