- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 33
Önermiyorsa yaptırmayın bence o zaman sonuçta sizi takip eden doktorunuz bi bildiği vardırKendi doktorum önermiyorkafam da o noktada karısıyor zaten..
Sinovac mi oldunuz acaba herhangi bir yan etki oldumugebeyken oldum ben aşıyı da iki dozu 28 gün arayla yaptılar. Ancak benden sonra randevu alanlara 6 hafta aralıklarla randevu verdiler. Siz yine de gittiğinizde danışmayı unutmayın
Çok teşekkürler
Biontec oldum. Biontec tercih etmemin de sebebi faz3 çalışmalarının genel kanının aksine tamamlanmış olması, yurtdışında çok sayıda hamilede kullanılmış olması ve üzerinde halihazırda bir çok araştırma yapılmış olması.
İlk dozdan sonra halsizlik, hafif kol ağrısı ve hafif ateş (37.8) oldu, parol aldım ve geçti.
İkinci dozdan sonra hafif kol ağrısı ve sırt ağrısı oldu, yine bir adet parolden sonra hiçbir şeyim kalmadı.
Sinovac mi oldunuz acaba herhangi bir yan etki oldumu
Benimki önermiyorum aşıyı diyorBenim Dr um da bu akşam sıram geldiği için sordum ve biontech aşısı olmalısın dedi ..çok kararsızım ben de..
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Biliyorsun bir sürü sıkıntı atlatıyorum. Iyi de olsa kötü de olsa riske edemem. Zaten hep evdeyim. Kendimi doğuma kadar daha da çok korurum. Ben bu bebeği çok zor elde ettim.. hepimiz için hayırlısı olsun..Benimki önermiyorum aşıyı diyor
Antlayada hangi dr önerdi size kemal hoca mı.Benim Dr um da bu akşam sıram geldiği için sordum ve biontech aşısı olmalısın dedi ..çok kararsızım ben de..
Memorial Doç.Dr. Eftal AvcıAntlayada hangi dr önerdi size kemal hoca mı.
Çok haklısın canım , ben de çok kararsızım bir gün uyanıyorum yaptırıcam bir gün yaptıramamBen de yaptırmayı düşünmüyorum. Biliyorsun bir sürü sıkıntı atlatıyorum. Iyi de olsa kötü de olsa riske edemem. Zaten hep evdeyim. Kendimi doğuma kadar daha da çok korurum. Ben bu bebeği çok zor elde ettim.. hepimiz için hayırlısı olsun..
Ali fuat hocaya gidiyorsunuz diye hatırlamıştım .Ne yapacaksınız karar verdiniz mi.bu yaz korunup bu salgin bitermi diye beklemek mı mantıklı olmali.ama her an covit mı olacağım korkusu psikolojimi yoruyor.asi olan gebe sayisida artiyor benceMemorial Doç.Dr. Eftal Avcı
Aynısı sabit mesaj galiba..Bugün aşı hakkım gelmiş ve şu şekilde yazıyor. Biontech yok galiba. Onayı tıklamadığım için gerisini de göremedim. 28 gün diyor sinovac sanırım. Sizde de böyle mi çıktı? Sağlık bakanlığı biontech önermiyorsa daha önce olanlar ne oldu? Ne saçma sapan her şey yaa.
Biontech çıkıyor mu seçenekte peki kitlendi şimdi sistem göremedim.Aynısı sabit mesaj galiba..
Ali Fuat beyi bıraktım, perinatolog olduğu için Eftal beye devam ediyoruz. Ben herkesin kendini nasıl rahat hissedecekse ve Dr larinin fikrini de dinleyerek ,o şekilde davranmasını uygun buluyorum. Hamile olmasam hemen aşı olurdum ama Ben biraz sıkıntılı gebelik geçiriyorum. O yüzden kafamda başka soru işareti olmasın diye yaptirmicam. Şimdilik düşüncem bu yönde.Ali fuat hocaya gidiyorsunuz diye hatırlamıştım .Ne yapacaksınız karar verdiniz mi.bu yaz korunup bu salgin bitermi diye beklemek mı mantıklı olmali.ama her an covit mı olacağım korkusu psikolojimi yoruyor.asi olan gebe sayisida artiyor bence
Güncelleme yapayım yanıltıcı olmasın. Onaylıyorumu tıklayınca biontech de sinovac da çıktı seçeneklerde. Ben cumartesi günü doktoruma sorucam ona göre karar vericem. Ama olmamaktan yana gibiyim bakalım. Asla aşı karşıtı değilim gebe olmasam koşarak olurdum. Ama bu bebeği zor bulduk, vitamin bile alırken araştırıp sorguluyorum. İsteğe bağlı bi aşıyı bilemiyorum. Ne zor kararmış ya. Ana olmak bu sanırımBugün aşı hakkım gelmiş ve şu şekilde yazıyor. Biontech yok galiba. Onayı tıklamadığım için gerisini de göremedim. 28 gün diyor sinovac sanırım. Sizde de böyle mi çıktı? Sağlık bakanlığı biontech önermiyorsa daha önce olanlar ne oldu? Ne saçma sapan her şey yaa.
Bugün aşı randevusu olan bir hamile olarak şu yazınız beni çok rahatlattı. Kararsızlık içerisinde geziyordum ama artık karar verdim kesinlikle aşı olacağım. Hamile olmasam koşa koşa giderdim zaten ama hamile olunca yan etkileri beni biraz tedirgin etmişti. Covid olmak şu süreçte bizim için çok daha tehlikeli. Bilgilendirme için çok teşekkür ederimÇok teşekkürler
Biontec oldum. Biontec tercih etmemin de sebebi faz3 çalışmalarının genel kanının aksine tamamlanmış olması, yurtdışında çok sayıda hamilede kullanılmış olması ve üzerinde halihazırda bir çok araştırma yapılmış olması.
İlk dozdan sonra halsizlik, hafif kol ağrısı ve hafif ateş (37.8) oldu, parol aldım ve geçti.
İkinci dozdan sonra hafif kol ağrısı ve sırt ağrısı oldu, yine bir adet parolden sonra hiçbir şeyim kalmadı.