TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Eveet kesinlikle grip salgını var🥺 eşim de bugün ses gitmiş klimanın karşısında uyuyup kalmış gece nöbette o da üzerine tuzu biberi🤦🏼‍♀️Canım taze zencefil rende yap ister bala ister pekmeze her gün bir kaşık şıp diye keser🙏🏻Ben her sabah sabah elma sirkesi bir yudum içiyorum çok iğrenç ama inan ki boğaz ağrım vardı kalmadı üzerine zencefil çok şükür şuan tutulmadım iyiyim.Allahım yardımcımız olsunnnn
Teşekkür ederim canım yapayım hemen sana ve eşine de geçmiş olsun 🌺

Col sagol cnm ben de deneyeym. Bir de kizilay magnezyumlu cikmis o nasil acaba
Kızlar maden suyunda bana diyetisyen içeriğine bakıp için dedi. Sodyumu çok olan maden sularını çok tüketmeyin, hamilelikte tansiyon yükselmesi olabilir çok olunca dedi. Sodyumu 100 mg/l’den az olanları tercih etmeliymişiz. Aklınızda olsun. Kızılay vs çoktu sodyumu. Ben sarıkız veya damla tercih ediyorum daha çok.

Kızlar maden suyunda bana diyetisyen içeriğine bakıp için dedi. Sodyumu çok olan maden sularını çok tüketmeyin, hamilelikte tansiyon yükselmesi olabilir çok olunca dedi. Sodyumu 100 mg/l’den az olanları tercih etmeliymişiz. Aklınızda olsun. Kızılay vs çoktu sodyumu. Ben sarıkız veya damla tercih ediyorum daha çok.
Sagolasin tatlim kizilaya baktim 108 mi neydi sodyum:KK66:ben zaten hergun icemem herhalde iki uc gune bir icsem o da iyidir.magnezyum hangi ilac kullanıyorsunuz. Hic kullanmayan var mi

Kızlar kızımın odasını ve hastane çantasını hazırladım sonunda. Çok güzel duygular şimdi daha da sabırsızlanmaya başladım🤩 rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🙏🏾
Ne guzel tatli heyecanlar basladi😍az kalmis doguma saglikla gelsin prenses insallah🤗

Günaydın kızlar, dün başlayan ve bugün artış gösteren ağır bir grip geçiriyorum.eşimden bulaştı ,kendisi test yaptırdı ve negatif çıktı.ben henüz test yaptırmadım ama yaptırsam da hayatımda ne değişecek bilemedim.evdeyim yalnızım bir bakıma karantinadayım.ilaç zaten kullanamayacağım🤦 biontech ilk dozumu 11.09 da olmuştum aşırı bir grip salgını da başladı dikkat edelim 😥
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.Allah seni de bebisini de korusun 🤲🤲

Çok geçmiş olsun kızlar pastelmom pastelmom ogrtmn33 ogrtmn33 . Aman diim çok dikkat edin. Walla korkuyorum ben de. Acil şifalar diliyorum 🙏
Saolasın MorDeno MorDeno canım🌺 2 gün çok ağır geçirdim bu gün daha iyiiym şükür korona testim de negatif 😊 bu sene gripler de ağır geçirilecek diyorlar biz gebeler 2 kat hissediyoruz ben böyle bir şey yaşamadım 🥺 şükür düzeliyorum korkma canım bol c vitamini takviyesi yap bu ara
Cok gecmis olsun canim dikkat et kendine.Allah seni de bebisini de korusun 🤲🤲
Allah razı olsun canım 🌺 bugün daha iyiyim şükür sen ve minik kahramanımız nasılsınız😊

Saolasın MorDeno MorDeno canım🌺 2 gün çok ağır geçirdim bu gün daha iyiiym şükür korona testim de negatif 😊 bu sene gripler de ağır geçirilecek diyorlar biz gebeler 2 kat hissediyoruz ben böyle bir şey yaşamadım 🥺 şükür düzeliyorum korkma canım bol c vitamini takviyesi yap bu ara

Allah razı olsun canım 🌺 bugün daha iyiyim şükür sen ve minik kahramanımız nasılsınız😊
Bi ara kilo verdi yine de dr normal dedi sonra aldi yine her sey yolunda giderse bu hafta ici taburcu edebilirlermis insallah kavusuruz artik 😊😍🤲

Kizlar merhaba.Bugun ilk kez bebegimi emzirdim cok guzeldi cok tatliydi bi 5 dk emzirdim sonra biberonla besledim biberonla sut verirken elimi tuttu o an cok guzeldi ya Allah hepinize yasatsin bu guzel duyguyu insallah.Bebegin durumu iyi cok sukur anneyle adaptasyon surecine basladik bu hafta her gun gidip emzircem her sey yolunda giderse bu hafta sonuna dogru taburcu edebilirlermis 😍

Kizlar merhaba.Bugun ilk kez bebegimi emzirdim cok guzeldi cok tatliydi bi 5 dk emzirdim sonra biberonla besledim biberonla sut verirken elimi tuttu o an cok guzeldi ya Allah hepinize yasatsin bu guzel duyguyu insallah.Bebegin durumu iyi cok sukur anneyle adaptasyon surecine basladik bu hafta her gun gidip emzircem her sey yolunda giderse bu hafta sonuna dogru taburcu edebilirlermis 😍
Yaaaa canımmmm🥺🥺🥲🥲🥲🥲 ne kadar güzel duygular bunlar insan okurken bile gözleri doluyor🥰çok şükür sağ salim kavuştum yavrunla her şey yolunda gidecek şüphen olmasın 🌺🌺

Yaaa tahmin edebiliyorum, okurken bir tuhaf oldum🥲 Tam bir erkenci kuş, bizim minnoşların ablası oldu şaka maka🥰

Cok sevindim canim masallah ne kadar guzel bir duygu😍insallah kavusmaniza cok az kaldi

X