- 3 Haziran 2016
- 361
- 589
- 35
Merhaba canim.sekerim sınırda dikkat etmem gerekiyo dikkat etmezsem yuksekebiliyo ara ara.transfer tarihime gore 26+6 .Bebek hareketleri git gide daha duzenli daha bilincli olmaya baslicak diye biliyorum ama yatmak icin uzandigimda gece yada sabah kalktigimda hissediyorum gun icinde de yemek yada tatli yiyince hareket ediyo.bazen yer degistiriyo tabi yoruldugum zamanlar bazen hissetmiyorum o da yoruluyo heralde :) ama gecen haftalara gore daha kuvvetli :) evde yaramaz da muayeneye gidince sut dokmus kedi gibi oluyo.Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Gun yaklastikca heyecan korku endise mutluluk karisimi duygular da artiyor hakkimizda hayirlisi olsunMerhabalar , tam olarak haftanız ne acaba ? Şeker mi var sizde de ? Benim de tokluk biraz yüksek çıktığı için 1 haftadır diyet yapıyorum . Tüp bebekten dolayı sezaryan olmalı diye birsey olduğunu zannetmiyorum. Bebeğin ve annenin durumuna bağlı bence tamamen. Ben de mesela kordon yan çıkışlı olduğu için mecbur sezaryan olacak , normal doğumun beklenmesi riskli olabilirmiş bu durumda çünkü . Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah sağlıkla alalım kucaklarımıza benim bugün 26+3 , yarın kontrolüm var benim de , heyacanla bekliyorum , en son 5 hafta önce görmüştüm hareketlerini hissetmem hala her gün değişiyor , bazen çok bazen az bazen yok gibi hala . Sizde de öyle mi ?