- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Canim insallah bir sıkıntı çıkmaz gecici birseydir insallah gonlunu ferah tut dualarimiz seninleMerhaba arkadaşlar, umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Dün detaylı ultrasona girdim, bebeğim gayet iyi fakat koltuk altında 2 cm kist göründüKonsey toplandı ve amniyosentez alınmasını önerdiler. Bugün başka bir perinatoloğa daha gideceğiz. Yalnız ben covid aşısının iki dozunu da yaptırmıştım. Şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım. Bu durumu aşıya bağlıyorum çok nadir görülen bir şey dedi doktorum. Bir ay önce olmayan kistin nasıl oluştuğunu anlamıyorum. Dua edin olur mu
Geçmiş olsun canım , dualarım seninle , umarım brisey çıkmazMerhaba arkadaşlar, umarım hepiniz çok iyisinizdir.
Dün detaylı ultrasona girdim, bebeğim gayet iyi fakat koltuk altında 2 cm kist göründüKonsey toplandı ve amniyosentez alınmasını önerdiler. Bugün başka bir perinatoloğa daha gideceğiz. Yalnız ben covid aşısının iki dozunu da yaptırmıştım. Şimdiki aklım olsa asla yaptırmazdım. Bu durumu aşıya bağlıyorum çok nadir görülen bir şey dedi doktorum. Bir ay önce olmayan kistin nasıl oluştuğunu anlamıyorum. Dua edin olur mu
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım , dualarım seninle , umarım brisey çıkmazbaşka bir perinatoloğa gittiniz mi , o ne dedi ?
Çok şükürÇok teşekkür ederimÇok detaylı bir şekilde tüm organlarını tek tek gösterdi. Lenfin vücudunda görüntüsünü renkli ultrasonla gösterdi, doğuma kadar büyüyecek bu seni korkutmasın dedi. Çok çok az rastlanan bir durummuş ama tedavisi mümkünmüş, doğduktan sonra cerrahi operasyonla lenfin alınacağını söyledi. Bu şekilde 3-4 vaka tedavi eden çok iyi bir çocuk cerrahı hocayı önerdi, bugün eşim dosyamızı gösterecek kendisine. Herhangi bir anomali durumunun olmadığını söyledi, yan faktörler olurmuş çünkü. Bu yüzden amniyosentez yaptırmanıza gerek yok içiniz rahat olsun dedi. Bu arada ikili tarama testimize de baktı tabi. Kabus gibi bir süreçti ama içim çok rahatladı. En büyük derdimiz bu olsun, Allah beterinden korusun diyorum
Çok geçmiş olsunÇok teşekkür ederimÇok detaylı bir şekilde tüm organlarını tek tek gösterdi. Lenfin vücudunda görüntüsünü renkli ultrasonla gösterdi, doğuma kadar büyüyecek bu seni korkutmasın dedi. Çok çok az rastlanan bir durummuş ama tedavisi mümkünmüş, doğduktan sonra cerrahi operasyonla lenfin alınacağını söyledi. Bu şekilde 3-4 vaka tedavi eden çok iyi bir çocuk cerrahı hocayı önerdi, bugün eşim dosyamızı gösterecek kendisine. Herhangi bir anomali durumunun olmadığını söyledi, yan faktörler olurmuş çünkü. Bu yüzden amniyosentez yaptırmanıza gerek yok içiniz rahat olsun dedi. Bu arada ikili tarama testimize de baktı tabi. Kabus gibi bir süreçti ama içim çok rahatladı. En büyük derdimiz bu olsun, Allah beterinden korusun diyorum
Afp testi dediginiz 4 lu tarama mi?Kızlar afp testi yaptırdın var mı aranızda. Yatırdıysanız kaç çıktı.
Yaptırdım ben , 2.46 çıktıKızlar afp testi yaptırdın var mı aranızda. Yatırdıysanız kaç çıktı.
Yok cnm ne fiti 159 boylaBaya fitsin:))))
Gozun aydin tatlim 3. Prenses mi geliyor masallahBugün öğrendik cinsiyeti kizceler arttı grubda sanırımzaten geçen haftakarda rüyamda isim koydum eşim dalga geçti hepte rüyanda koy diye Eva deren yada Nil deren di ama tam hatırlayamıyorum uyanırken Nil mi Eva mi dediğimi ruyamda
NasipseGozun aydin tatlim 3. Prenses mi geliyor masallah
Cok guzelNasipse
Söyledim bu akşam parti yapicaz Eva koyduk bile adını yanına isim arıyoruzCok guzelkizlara soledinmi
Hepsi de guzel canimSöyledim bu akşam parti yapicaz Eva koyduk bile adını yanına isim arıyoruz
ela nehir
Ada derin
Eva önerilerinizi alırım
Kizlarin adı onlar Eva ya isim ariyoruzHepsi de guzel canim
Evet tüp bebekte hep vajinal alınıyor uzun süre ilk başlarda sonra bırakılıyor yan etkileri daha az alıyor sanırım bu şekilde ben kullandım sonra bıraktıkkızlar selamlar dün akşam cok az kan geldi iç çamaşırım abu sabah doktora gittim tedbiren progesteron başlattı. 200 mg hap şeklinde ama vajinadan al dedi. bu şekilde kullanan oldu mu aranızda? reçetede agız yoluyla alınması uygundur yazmışlar kafam karıştı.