TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Merhaba canim +905414705634 bu gül ablanin numarasi bi ara bunun yonlendirdigi dr sayesinde tup bebek tuttu cok sukur gerci biz doktorumuzu bulmustuk da bu abla araci olunca biraz indirim de yaptilar.istanbuldayim ben ama izmirde ve ulkenin bir cok yerinde bagli olduklari yerler var buyuk bi ekip.Allahim sana da isteyen herkese de nasip etsin insallah.tez zamanda guzel haberi alir bizlere de mujdeyi verirsin insallah.hic sıkma canını insallah olacaktir sen moralini yuksek tut.Bu arada ilk muayeneler ucretsiz oluyor sart degil yaptirman git gorus aklina yatarsa degerlendirirsin.Hayirlisi olsun insallah

Istanbula da gelme imkanim var dersen serdar koç u kesinlikle öneririm medical park bahcelievler

4 kere negatif görüp ancak 5.de pozitif aldım. Seni çok iyi anlıyorum şuanda. Hiç olmucak gibi hissediyorsun şuanda ama sakın umudunu kaybetme çabalamaya devam et. Allah bittim tükendim dediğin yerde tutuyor elinden. Herkes pozitif gördüğü doktoru önerecektir. Sana tavsiyem klasik tüp bebek tedavisi yapan doktorla değil ama sorun odaklı ilerleyen doktorla tedavi görmen. Ankara bahçeci berfu demir gerçekten kişiye özel tedavi yapıyor. Toplam 5 ama kendisinde ilk denemede tuttu.

Symrna tüp bebek Funda hanımı tavsiye ederim

Genetik bölümüne gidip 2 başarısız denemem var test yaptrmak istiyorum demem gerekiyormuş ( eşim ve ben)yaptıranlar hep özelde mi yaptırdıkızlar ? Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı? üniversite 2 ay sonraya gün veriyor.

Teşekkür ederim ismi not aldım

Merhaba doktor bana genetiklerinize baktırın karıkoca dedi. Bahçecide yada başka yerde genetiklerine baktıran var mı ?Bu tam olarakne demek fiyat öğrenebilir miyim. Üniv 2 ay sonraya gün veriyor.

Merhaba doktor bana genetiklerinize baktırın karıkoca dedi. Bahçecide yada başka yerde genetiklerine baktıran var mı ?Bu tam olarakne demek fiyat öğrenebilir miyim. Üniv 2 ay sonraya gün veriyor.
Merhaba imsallah hayirlisi ile siz de guzel sonuclar alirsiniz kesinlikle berfu demir ile görüşün kendisi pembe hayaller degil tamamen gercekleri konusuyor asiri disiplinli ve titiz gördüğüm en iyi doktor ki bir cok ozel hastane ozel doktor gormus olarak soyluyorum bunu gidip konusun icinize sinmezse alternatif düşünün derim ama once bir gorusun isterseniz telefon ile de konusma yapiyor ben 2 kez Berfu Hocam ile denedim hep netti

Genetik bölümüne randevu aldığım gün devlet hastanesinde kan aldılar , sonuçlar 1 ay sonra cıktı canım

Merhaba yazdıklarınızı okudum benimde 19+4 te afp mom değerim 3.34 çıktı perinatolijiye yönlendirdi devlet hastanesindeki dr orda hemen baktılar bir şey göremedi ayrintilida yine bakarız dedi özelde başka bir dr a daha gidiyorum cihazları ve tecrübesi iyi diye bilinen bir dr oda tansiyon yükselmesi erken doğum riski gibi şeylerin de bu değeri ektileyebilecegini söyledi daha önce de elimize nifty testi tuturturmustu yaptırmadık başka genetik sorunlar yükselmesi için sebep mi bununla ilgili dr unuz size bir şey söylemiş miydi? Yaptırsa miydim diye tedirgin oldum 24. Haftadayim şimdi.

Merhaba benimde afp mom 3.33 cikti doktor bakti bir sey goremedi detayliya da 12 temmuzda gidecegim nedeni neden niye yukselmis hic bir sey demedi insallah bir sye olmaz

Merhaba benimde afp mom 3.33 cikti doktor bakti bir sey goremedi detayliya da 12 temmuzda gidecegim nedeni neden niye yukselmis hic bir sey demedi insallah bir sye olmaz
Merhaba siz de 3 lu testde mi öğrendiniz bu değerinizi bir de kaçıncı haftanız da yaptırdınız? Şu an 24 teyim bende 1 temmuzda gidicem devletteki dr a oradaki perinatolog detaylı bakarız demişti umarım bir sorun çıkmaz hiç birimiz için insan ne kadar da olsa rahat etmiyor

Ben 17.haftada yaptirdim doktorum bana sormadi direk yapti afp yuksek gelmis dedi sornasinda kendi ultrason ile bakti detayli ya da 12 temmuzq gun verdi insallah bir sey cikmaz fakat tedirgin olmak bile psikolojik acidan cok fena

Ben 17.haftada yaptirdim doktorum bana sormadi direk yapti afp yuksek gelmis dedi sornasinda kendi ultrason ile bakti detayli ya da 12 temmuzq gun verdi insallah bir sey cikmaz fakat tedirgin olmak bile psikolojik acidan cok fena
Umarim güzel haberler alırsınız bana da yazabilirseniz sevinirim insan olumlu bir şeyler bile duysa rahatlamiyor bu durumda

Merhabalar , hayırlısı olsun inşallah yani biz nifty yaptırdığımız için ( ki bizim empriyo da ngs li idi zaten ) doktor down sendromu ile ilgili bir risk görmedi ama yine de detaylıca baktı ense kalınlığına , burun kemiğine .. bunun dışında bu değerin yükselmesine neden olacak diğer durumlara da baktı , omurilikler , Karın , kalp vs .. sıkıntılı bir durum görmüyorum dedi . Benim kardon plesantanın yanından çıkıyor ortasından çıkmıyor bundan dolayı da yüksek çıkmış olabilir dedi . Bu arada maslak Acıbadem de Prof Dr. Cem batukan a da gittim bu değerden sonra, kendisi bu değere hiç baktırmadıgını çünkü ultrason görüntülerinin daha güvenilir olduğunu söyledi . Bu değer anneleri boşuna tedirgin ediyor dedi .

Merhaba kızlar , herkes iyidir umarım . 20+2 oldu oğlusum bugün dün sabah ilk idrardan sonra peceteye koyu kahverengi lekelenme geldi . İç çamaşırda birsey yoktu ama silince peceteye geldi , çok panik oldum tabi . Hemen ped koydum takip etmek için, İstanbul dışındayım bir de , içim rahat etmedi Ayvalık devlet hastanesi aciline gittim , Allah tan acil sezaryan olduğu için kadın doğum doktoru hastanedeymiş. Ultrason ile baktı bebek iyi dedi . Başka da birsey söylemedi . Çok suratsız bir doktordu zaten , ben de başka birsey soramadım. Gece yatarken iki tane progesteron fitil alıyorum onu söyledim ondan olabilir dedi , hamilelikte hormonlar değişiyor ondan olabilir dedi . Ondan sonra bu saate kadarda pede gelen birsey olmadı kendi doktorum ile konuştum o da devam etmezse , aşırı ağrın yoksa korkulacak birsey yok demektir dedi . Kontrolüm haftaya . Neden oldu acaba diye düşünüyorum elimde değil korkarak tuvalete gidiyorum . Böyle bir durum yaşayan oldu mu ?

Çok gecmiş olsun. Bnde 15 haftalıgım. Bnmde lekelenme şeklinde kanamam oldu. Rahim ağzı kapalı sıkıntı yok dedi iğne verdi progestanı ikiye çıkardı. Allah'a emanet yavrularımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…