• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tup bebek 2.Kez transferde negatif sonuc alan var mi?

Sizin probleminuz neydi ve 3. Transferde kac embriyo transfer edildi pozitif oldugunda ve kalitesi neydi. Pgt li miydi 3. Transfer embriyonuz. Benim hicbiri pgt li degil ve su an 3. İcin orta kalite tek tupte embriyolarim kaldi pgt de yaptirilmamisti
Bende pcos vardı onun dışında bir sorunumuz yoktu benim 10 tane embriyom olmuştu hepsi en iyi kalite idi pgt yaptırmadık hiç 3. Transfer 2 adet embriyo transfer edildi

Merhaba ben 35 yaş üzeri olduğum için yaptı. Ama onun dışında yapıyor mu bilmiyorum. Yasal olarak 35 yaş altı olunca 2 olumsuz deneme sonrası yapılıyor diye biliyorum.
Aslında çift embriyo tutma şansını yükseltiyor biri tutmazsa diğeri tutar mantığıyla. Ki bunu kendisi de diyor . Zaten çok zorlu bir süreç maddi olarak da manevi olarak da. En ufak bir umut için de olsa çabalıyoruz. Böyle yapmamaları gerek ya :((

benim amh değerim en son 2021'de 0.1 idi. Şimdi folikül olarak da 2 tane anca görülüyor herhalde 0.06 falan artık:KK43: AMH düşük olduğu için yumurta da kalitesiz oluyor dediler. ama yaş 35 bana yumurta donör yapmak lazım dediler. Yani bilemedim bence hala yumurta varken olabildiğince yumurta toplama yapılması lazım.

Başka doktora gidin. Arkadaşım 006 amh ile ilk denemede hamile kaldı normalde bir önceki ay tek yumurtası vardı kist olmuştu bi sonraki ay 4 yumurta yakaladı doktoru hemen topladı taze transfer ile gebe şu an yarıladı hamileliğini. Bende 32 yaşındayım amh 003-001 arazi cıktı benimde ultrasonda en fazla 1-2 tane oluyor artık. Bana bile olmaz asla demediler ihtimal düşük ama hiç olmayacak gibi de değil dedi doktorum olursa havuz yapacak sizde havuz yaptırirsiniz. Ayrıca mehmet reşit asoglu hocanın sayfasına hiç baktınız mı bilmiyorum ama tek yumurtayla hamile kalan hastası çok yani donasyon önermeleri şu aşamada çok yanlış.

Asi ise yaradi mi acaba? Bana doktor bunlari onermeyip sizin tup bebekle mucize hamile kalmani. Donoru dusunun dedi. Yani hic denememek hic vitamin vermemek bilemedim
Hiçbir doktor böyle kesin konuşamaz dene başka doktor bak Allah büyük neler gördük duyduk başıma gelince anladım bende bu imtihanı artık kendimle beraber kim varsa aynı dertte herkese dua ediyorum🌸🌸

Back
X