- Konu Sahibi aslihangulerr
İstanbul tüp bebek merkezi - Aret KamarSuan nereye gidiyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul tüp bebek merkezi - Aret KamarSuan nereye gidiyorsunuz
Merhabalar benim bugun doktorum amh degerin cok dusuk o yuzden de kalitesiz embriyo cikiyor o yuzden tup bebekle %5 sansin var dedi inanamadim yani yasim 35 ve amh degeri evet baya dusuk ama bana sacma geldi bu yorum
Amh düşük olunca mı yumurtalar kalitesiz oluyor benim amh normal ama yumurtalarim cok kaliteli değil neden böyle oldugunu anlayamiyorumMerhabalar benim bugun doktorum amh degerin cok dusuk o yuzden de kalitesiz embriyo cikiyor o yuzden tup bebekle %5 sansin var dedi inanamadim yani yasim 35 ve amh degeri evet baya dusuk ama bana sacma geldi bu yorum
Evet aşıdan sonra oğlum oldu sizin sorununuz neydiAsi ise yaradi mi acaba? Bana doktor bunlari onermeyip sizin tup bebekle mucize hamile kalmani. Donoru dusunun dedi. Yani hic denememek hic vitamin vermemek bilemedim
benim amh değerim en son 2021'de 0.1 idi. Şimdi folikül olarak da 2 tane anca görülüyor herhalde 0.06 falan artık AMH düşük olduğu için yumurta da kalitesiz oluyor dediler. ama yaş 35 bana yumurta donör yapmak lazım dediler. Yani bilemedim bence hala yumurta varken olabildiğince yumurta toplama yapılması lazım.Evet aşıdan sonra oğlum oldu sizin sorununuz neydi
Doktorlar herşeyin kolayına kaçıyor ama bunu yapacak doktor vardır illaki araştırmanız gerekiyorbenim amh değerim en son 2021'de 0.1 idi. Şimdi folikül olarak da 2 tane anca görülüyor herhalde 0.06 falan artık AMH düşük olduğu için yumurta da kalitesiz oluyor dediler. ama yaş 35 bana yumurta donör yapmak lazım dediler. Yani bilemedim bence hala yumurta varken olabildiğince yumurta toplama yapılması lazım.
Aynen ben de o arastirma surecindeyim dogru doktorDoktorlar herşeyin kolayına kaçıyor ama bunu yapacak doktor vardır illaki araştırmanız gerekiyor
Merhaba benimde amh 003 fsh de yüksek ona rağmen bana bu lafı kullanmadılar bence başka yere gidin iyi bi doktor seçin. Benimde yaşım 32benim amh değerim en son 2021'de 0.1 idi. Şimdi folikül olarak da 2 tane anca görülüyor herhalde 0.06 falan artık AMH düşük olduğu için yumurta da kalitesiz oluyor dediler. ama yaş 35 bana yumurta donör yapmak lazım dediler. Yani bilemedim bence hala yumurta varken olabildiğince yumurta toplama yapılması lazım.
benim amh değerim en son 2021'de 0.1 idi. Şimdi folikül olarak da 2 tane anca görülüyor herhalde 0.06 falan artık AMH düşük olduğu için yumurta da kalitesiz oluyor dediler. ama yaş 35 bana yumurta donör yapmak lazım dediler. Yani bilemedim bence hala yumurta varken olabildiğince yumurta toplama yapılması lazım.
Cok tesekkurler evet direk degistirdimAmh düşüklüğünün kaliteyle alakalı olduğunu sanmıyorum amh yumurta sayısını gösterir çok düşük amh degeriyle normal yolla bile hamile kalan var kalitesiz yumurtanın sebepleri başka bence benim bütün degerlerim normal ama yumurtalarim kalitesiz sebebini bilsek ona göre duruma bakıcaz bir doktorunda bu şekilde konuşması çok tuhaf 5 denemede negatif alıp 6.da pozitif gorenler var doktorunuzu degistirin bence de
Ne guzel haber umarim bizim de olur evet direk doktor degistiriyorumMerhaba benimde amh 003 fsh de yüksek ona rağmen bana bu lafı kullanmadılar bence başka yere gidin iyi bi doktor seçin. Benimde yaşım 32
Iyi bi doktora gitmenizi öneririm amh 006 ile arkadaşım ilk denemesinde hamile kaldı tüp bebekle şu an hamile
neden tutmadigi ile ilgili doktorun bakmasi gerektigini dusunuyorum benimki de bakmiyor bu nedenle ben doktor degistiriyorum moralinizi bozmayin lutfen denemeye devam edicez pozitifi gorene kadar :)Ben de bugün 3. Transferimin negatif olduğunu öğrendim. Uyuyamıyorum bitik haldeyim. İlk transfer 3. Gün taze 2 embriyo iyi. Kimyasal oldu. 2. Transfer 3. Gün 2 embriyo doğal siklus oldu. Tutmadı. Dr değiştirdim yine opu oldu. 5 embriyo 3. Güne gitti. 2 si dondurulmuşla transfer edildi 6 eylülde sonuç yine negatif. 3 embriyo var geride ama benim umudum ve inancım kalmadı. Başlama sebebimiz düşük sperm hızıydı. Niye olmuyor düşünmekten kafayı yemek üzereyim.
Kendimi topladığımda gidip soracağım ben de nedenini. Çok tatlısınız umarım gücümü toplarım ben de yakında. Allah hiç birimizi daha fazla aratmasın. Sevgilerneden tutmadigi ile ilgili doktorun bakmasi gerektigini dusunuyorum benimki de bakmiyor bu nedenle ben doktor degistiriyorum moralinizi bozmayin lutfen denemeye devam edicez pozitifi gorene kadar :)
neden tutmadigi ile ilgili doktorun bakmasi gerektigini dusunuyorum benimki de bakmiyor bu nedenle ben doktor degistiriyorum moralinizi bozmayin lutfen denemeye devam edicez pozitifi gorene kadar :)
Ne guzel haber umarim bizim de olur evet direk doktor degistiriyorum
Hemen degistirdim:) su an yigit cakiroglu a gidiyorum umarim pozitifi gorurum bir gun:)Değiştirin inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz bende geri eski doktoruma gideceğim adet olunca
Aynen benimde şuan 2. Transfer 9. Gün en zoru da bu bekleyişBen varım şu an 3.transferi bekliyorum belli bir sorunumuz yok ama olmuyor imkanlar el verdigi kadar deneyip olmazsa birakıcam transferi bile beklemek bu kadar zorken araştırmalar yapmak sonuç beklemek bana çok zor geliyor çok yıprandım
Ay ı durumdayım sizinle. İkinci transferim şuan çok olumlu hissetmiyorum. Benimde iki tane kaldı dondurulmuşum. He defasında birinci kalite embriyo diyorlar. Bunlara genetik testi yapmadan mı bunu söylüyorlar acaba. Ben başka düşünmüyorum ama eşim zaten istemiyor artık çok güvenmiyor bu tarz şeylere. Sizin adınıza sevindimMerhaba ilk deneme taze transferdi tutmadı doktor dedi histereskopi yapalım yaptırdık. Sonra dondurulmus transfer denedik tutmadı.En son 2 adet dondurulmus embriyomuz kalmıştı bunlara gen testi yapalım dedi 2 transfer tutmadıysa bu embriyolarda sorun olabilir. Biz vaz geçtik yaptırmadık doktor ve merkezi değiştirdik. Sıfırdan sürece girip yumurta toplattık ve dondurulmuş transfer oldum şuan ikiz kızlarıma hamileyim ekim sonu doğum bekliyoruz
İnşallah pozitifi görürsünüz psikolojik olarak çok yıpratıcı bir süreç ben 3.transferde pozitifi göremezsem bir süre ara vericemAynen benimde şuan 2. Transfer 9. Gün en zoru da bu bekleyiş