Tüp bebeğe başlayanlar

Ben bu süreci hiç böyle bilmiyordum çok teşekkür ederim canım ☺️ aşırı heyecanlıyım tutacak mı diye 0,14 amh benim doktor solda göremedim sağda 2 tane dedi bir de 3 tane af dedi o ne demek bilmiyorum ama inşallah bende güzel haberler alırım 🤲🏻
Af buyumemis yumurtalar oluyor. Toplam 5 yumurta gormus demek ki. Taze transfer mi olacaksın? Insallah kaliteli embriyoların olur, onlar da tutar insallah 🤲

Kızlar merhaba, bu ay tüp bebek tedavisine başladım süreç hakkında bilgisi olanlar anlatabilir mi ? 🥹
Merhaba sürecin hayırlı olsun arkadaşım :) Aramıza hoşgeldin. Ben bir instagram hesabı açtım orada kendi sürecimi anlattım. Eğer istersen takip et, sormak istediklerini özelden de sorabilirsin :) mandalinaliboyoz hesap ismim.

Merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. Uzun protokol tup bebek başlangıç aşamasındayım. 10 günlük gonapeptyl igne kullaniyorum 7 gun kullandıktan sonra regl olmam gerekiyordu fakat 2 gun gecikti. Ve kaset test yaptım cift cizgi çıktı. Sonrasında acile kan verdim beta hcg 707 çıktı kanda. Gonapeptyl hcg değerini artırabilir mi. Yoksa hamilemiyim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim kızlar

Back