Ben hiç bilmiyorum canım ne için o iğne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben hiç bilmiyorum canım ne için o iğne
Benden 27 bin aldılar ilaçlara da 15 binToplam 30 bine geliyor ilaçlar 15 bin yumurta toplama günü de 15 bin veriyorsun 3 hakkın var 1 de tutmazsa her tedavide fiyat düşüyor
Çok tebrik ederim canımEvet verdim hamileymisim
Yarın istedikleri gelişim tekrar olmaz ise imha edileceklerdir dondurulmaz o zaman. Yani 2. Veya 3.günden dondurulmuşlar varmıydı?Merhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak
Merhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak
9 taneden sadece 1 tane mi oldu canım ? Benim 3 tane buldular inşallah uygundurMerhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak
Merhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak
Dondurmadılar 1 tanesini taze transfer yaptılarYarın istedikleri gelişim tekrar olmaz ise imha edileceklerdir dondurulmaz o zaman. Yani 2. Veya 3.günden dondurulmuşlar varmıydı?
Evet senin 3 yumurta mı toplandı9 taneden sadece 1 tane mi oldu canım ? Benim 3 tane buldular inşallah uygundur![]()
Zeynep kamile gidiyorum da ben yumurta toplama günü 15 bin vereceksin dediler sadece niye böyle bir fiyat farkı var ki acabaBenden 27 bin aldılar ilaçlara da 15 bin![]()
Merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğiniz bende tüp bebek tedavisindeyim de uzun protokol ne oluyor acaba süreç nasıl ve ne gibi bi problemini vardı bu sürece girdinız yardımcı olursanız mutlu olurumMerhabalar. Sizlere bir sorum olacak. Uzun protokol tup bebek başlangıç aşamasındayım. 10 günlük gonapeptyl igne kullaniyorum 7 gun kullandıktan sonra regl olmam gerekiyordu fakat 2 gun gecikti. Ve kaset test yaptım cift cizgi çıktı. Sonrasında acile kan verdim beta hcg 707 çıktı kanda. Gonapeptyl hcg değerini artırabilir mi. Yoksa hamilemiyim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim kızlar
Evet canım maalesef saten amh 0,14Evet senin 3 yumurta mı toplandı![]()
Belki kalanını transfer sonrası veriyorsundur bende hiç bilmiyorum üniversite hastanesinde yaptırıyorum bendeZeynep kamile gidiyorum da ben yumurta toplama günü 15 bin vereceksin dediler sadece niye böyle bir fiyat farkı var ki acaba
Hangi hastahane acaba arkadaşım da yaptırdı aynı hastahane de oda sadece yumurta toplamada verdi ücretBelki kalanını transfer sonrası veriyorsundur bende hiç bilmiyorum üniversite hastanesinde yaptırıyorum bende
Tuzla Okan Üniversitesi hastanesi bana 80 ben dedi. Sigorta karşılarsa 60’a falan olacak. 30 bin, 17 bin nasıl oluyor?Hangi hastahane 17 bin canım ben Zeynep kamildeyim de 30 bin dedi banaT
Hiç belli olmazEvet canım maalesef saten amh 0,14![]()
Yarın istedikleri gelişim tekrar olmaz ise imha edileceklerdir dondurulmaz o zaman. Yani 2. Veya 3.günden dondurulmuşlar varmıydı
1 orta kalite 1 süper kalitede embriyon oldu dedi doktor. Benim anlamadığım 5. Günde dondurulmaya değer embriyom olmayıp 6.günde nasıl oluyorYarın istedikleri gelişim tekrar olmaz ise imha edileceklerdir dondurulmaz o zaman. Yani 2. Veya 3.günden dondurulmuşlar varmıydı?
Üniversite hastahanesinin fiyatı farklı o zaman arkadaşım gece ay 30 bin yaptırdı bu ay bende gittim 15 bin transfer ücreti 15-20 de ilaç ücreti diye bilgilendirildiTuzla Okan Üniversitesi hastanesi bana 80 ben dedi. Sigorta karşılarsa 60’a falan olacak. 30 bin, 17 bin nasıl oluyor?
Belki ilerleme olur diye demişlerdir demek ki olmuş. Aklında soru işaretin varsa ara sor onlar daha doğru cevap verecektir.1 orta kalite 1 süper kalitede embriyon oldu dedi doktor. Benim anlamadığım 5. Günde dondurulmaya değer embriyom olmayıp 6.günde nasıl oluyor