• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe başlayanlar

Tam olarak bende bilmiyorum. Long (uzun) protokol diye geçiyormuş.

Merhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak

Merhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak
Yarın istedikleri gelişim tekrar olmaz ise imha edileceklerdir dondurulmaz o zaman. Yani 2. Veya 3.günden dondurulmuşlar varmıydı?

9 taneden sadece 1 tane mi oldu canım ? Benim 3 tane buldular inşallah uygundur 😔

Merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. Uzun protokol tup bebek başlangıç aşamasındayım. 10 günlük gonapeptyl igne kullaniyorum 7 gun kullandıktan sonra regl olmam gerekiyordu fakat 2 gun gecikti. Ve kaset test yaptım cift cizgi çıktı. Sonrasında acile kan verdim beta hcg 707 çıktı kanda. Gonapeptyl hcg değerini artırabilir mi. Yoksa hamilemiyim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim kızlar
Merhaba hayırlı uğurlu olsun inşallah bebeğiniz bende tüp bebek tedavisindeyim de uzun protokol ne oluyor acaba süreç nasıl ve ne gibi bi problemini vardı bu sürece girdinız yardımcı olursanız mutlu olurum

Merhaba bende ilk tedavime başladım 4 gün önce 2 tane orta kalite embriyo transfer edildi çok erken biliyorum ama test yapmaya başladım psikolojim o kadar bozuldu ki

Yarın istedikleri gelişim tekrar olmaz ise imha edileceklerdir dondurulmaz o zaman. Yani 2. Veya 3.günden dondurulmuşlar varmıydı?
1 orta kalite 1 süper kalitede embriyon oldu dedi doktor. Benim anlamadığım 5. Günde dondurulmaya değer embriyom olmayıp 6.günde nasıl oluyor

1 orta kalite 1 süper kalitede embriyon oldu dedi doktor. Benim anlamadığım 5. Günde dondurulmaya değer embriyom olmayıp 6.günde nasıl oluyor
Belki ilerleme olur diye demişlerdir demek ki olmuş. Aklında soru işaretin varsa ara sor onlar daha doğru cevap verecektir.
Kalite olarak takılma benim en iyisi tutmadı mesela ilk transfer de
Yeterki nasip olsun en kalitesizi bile tutuyor.
Transfer Sonuç bana da yaz lütfen :) unutma

Back