- Konu Sahibi umutbizimolsun
- #5.141
kuru fasülyeyi düdüklüye atıp geldim:))))turşu yoğurt turp la başka da bişey yapmıcam heh heh heh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim durumum ben 25 eş 35 benim ilk ameliyatımda 10arcmlik iki kist aldılar dolayısı ile yumurtalıklarımın büyük kısmı yok tüpler açık sonra gene kistler oldu patladı ölüyodum. ikinci ameliyat laparaskopi ondada rahim bagırsaklara yaıpşıkmış açık ameliyata dönmüşler rahim ters ve bagırsaklarıma yapışık sürekli kist üretiyo aslında rahim ve yumurtalıklarım alınmalı ama bebk için duruyo olsa temizliycekler durmazmış bu yumurtalıklar ve rahim bende acil tüp yaptır zamanın yok aniden büyüyen bir kistle almamız gerekebilr dedi drum. tüpü denedik tutmadı. hikayem böle :) daha 15aylık evliyiz
çalışıyorumharıl harıl incir kürü folikasit şimdide ateş ölçümü ve preseed ve ovilasyon testi başka yapmam gereken varmı
![]()
bızım topişe mısafıerler daha cok oluoo cnm :)))))
offlıne gelıolar:)))
ay napım malak gıbı uyudum bugunn zor ayıldım:)))
tatlım bı yerde okudum klomen kıst yaparmı demıssın
gerıden gelırse yumosun ve çalama ığnesı vurulduğun gun 16 mm den kucukse
çatlamayıp folıkul kısıne donusurklı
folıkul kıstlerının coğuda reglle atılır
mıllet korkutmıs orda senii doğum kont hapı verırler dıyee yooo
gerek yok kendılığınden gider diğer aya sadece kıst olduğu ay klomen kullnaamzsın okadar:))))))
yaa kadın bence benim özel gittiğim dr u tanıyo ve kıl oluyo onun reçetesiyle gittim diye gıcık oldu. çok barizdi zaten gıcık olduğu. ben sonuç göstermeye girdim bana diyo ki siz dr unuza gösterin sonucunuzu. ben de dedim reçetemde klomen var onu yazarmısınız? acayip kıl oldu yok işte yumurtlama normal nerden belli açık tüp tarafından klomenin yumurta oluşturacağı ya kist yaparsa dr hatası olur dr kist yaptı olur benim başım ağrır falan filan. tüplerde sorun varsa tüp bebebk yapın vırt zırt.dedimki hsg sonucunu getirseydim o zaman yazabilirmiyiniz? çünkü kolmen mantıklı, açık tarafı da uyarcak denemeye değmez mi? yok yazamazmış. zaten ben yazdırma derdinde değilim zaten ucuz alırım da kadına sinir oldum ondan ısrar ettim.yani dedim açık tüpüm olduğu halde tüp bebeğe mi mahkumum.klomen açık taraftan yumurta geliştirirse ve döllenirse o zaman iyiki denemişiz demezmiydiniz dedim. ateş çıkarıyodu kafasından korkup kaçtım:))))))) ayy deli kadın yaaaa....
saol sende içimi rahatlattın zaten ben kullancam dr um ne derse yapacağım. ateş topiğinden korkmadım kid. kontrol hapı olsun tedavisi basitmiş, gerekirse 1 ay kullanırım nolcek.
canımmm ben klomenleee aşılama oldumm çok süper cevap verdiimm aşılama oldumm amaaa reglim geçtiii gittim kii nur topu gibi kistim vaarraspire edildi öle ilaçlık diildi yani
ki herkeste aynı olmayar yaa
küçük yumoşlarr ilaç etkisiyle büyüyor çatlatma iğnesinden sonra çatlayamayınca kist oluyo ama bi reski yok yani neticede dene gitsinn bi ay ilaç alırsın dk olur biter
O DA EN KÖTÜSÜ YAAA:dbelllki nur topu gibi bebe yaparrrr
tüptede onlarca risk var dış gebeliği kimyasalı sağlıksız gebeliği kıl tüğ
onuda denemeyek o zmana dimi ama a
![]()
kendi kendime ne sohbet edermişim maşallah
kız msn den gel artık çene çalak. nasılsın bakalım başka başka? alışveriş yaptın mı? nerden yaptın? batikte güzel bişeyler var mı? journey den ne aldın vb vb vb
selammmmmmmmmmmmmmmmmuahhh hepinizzeeee
![]()
yaa kadın bence benim özel gittiğim dr u tanıyo ve kıl oluyo onun reçetesiyle gittim diye gıcık oldu. çok barizdi zaten gıcık olduğu. ben sonuç göstermeye girdim bana diyo ki siz dr unuza gösterin sonucunuzu. ben de dedim reçetemde klomen var onu yazarmısınız? acayip kıl oldu yok işte yumurtlama normal nerden belli açık tüp tarafından klomenin yumurta oluşturacağı ya kist yaparsa dr hatası olur dr kist yaptı olur benim başım ağrır falan filan. tüplerde sorun varsa tüp bebebk yapın vırt zırt.dedimki hsg sonucunu getirseydim o zaman yazabilirmiyiniz? çünkü kolmen mantıklı, açık tarafı da uyarcak denemeye değmez mi? yok yazamazmış. zaten ben yazdırma derdinde değilim zaten ucuz alırım da kadına sinir oldum ondan ısrar ettim.yani dedim açık tüpüm olduğu halde tüp bebeğe mi mahkumum.klomen açık taraftan yumurta geliştirirse ve döllenirse o zaman iyiki denemişiz demezmiydiniz dedim. ateş çıkarıyodu kafasından korkup kaçtım:))))))) ayy deli kadın yaaaa....
saol sende içimi rahatlattın zaten ben kullancam dr um ne derse yapacağım. ateş topiğinden korkmadım kid. kontrol hapı olsun tedavisi basitmiş, gerekirse 1 ay kullanırım nolcek.
tatlım yemek yıyıp geldimm:)))
aldım bısıler cnm ama geçiş mevsımı ya cok bişi bulamadım
journey den bı panolon aldım onun pant.lerı guzel oluo
koondan da bı balıkçı aldımm narçiçeğee
ama cok ınce seyler var bızım okulda kalorıferler ancak ekndını ısıtiii:))))
kalın bısıller alıcam haftaya kont. bvar gözlerı ıcın gıtcem yıne en ıyı yer memleket
ne nerede bulunr bılıosun en azından:))
sen nerden yapmıştın alışverişi ilçeden mi? ilden mi? isim vermiyim yine de dedim.memleket başka tabi.koca şehir hem herşey var.
journey den bende pant. aldım kesimleri güzel kumaşları da.
güle güle giy üstünde paralansın. hatta giyeme gebe kal...
cnm aşımaladan sonrada kıst olabılıo zaten iğne kullansada oluo yanı
gerıden gelenler olacağı ıcın:))))
ayy evet cnm senınkı kesın kıl diğer doktora:)
kuaförler gıbı oluolar ayol hep beğenemzler ya bı oncekını:)))
ayy hadii ozaman bı an once regl olalım bende takıp gıcem yıne napım
hemsıreler dedıkodu yapmasın dıye guzzzzelım yumosu kaçırdık:))))))
salla hemşireleri gıcıklar. benimkiler de bekliyo merakla:)
yaptır canım tabi yaa senin takımlar tertemiz yumurta var bi şekilde ulaşacak biliyorum ben. ne zaman senin bat?
vallahı kuzum bu ay gec yukseldı atesım normalde hafasonu olmam lazımdı
ama bu ay 17. gun çatladı gözokuo onun ıcın 22 23.deolcen bı hafa var yani:))
hah bende onu sölicektim dr a unuttum,
sanki tüp bebek de hiç risk yok sanki çok kolay. ayy dövcem dr u ben yaaaaaaa..uyuz.
hoşgeldinnnnnnnnnnnn
hoşgeldınn derinn nbr kuzum:)))
ee bende 24 26 arası olcam denkleşmişiz