valla bilmem aradı yumuşadım gibi

ama başım beter yaaa:Sbide abukat lazım bana yargıtay kararı inceeliyorum imdaaatttt

yarına yetişecek ama acaba nasıl

yücelin beğenilecek tarafını ben şahsen bulamadım canım.gittim gördüm geldim

işi ticarete dökmüşler hemde RESMEN!ben 2 tüp denemişim almış beni yok video izletiyo tanıtım yapıyo bide ben satış müdürlüğü yaptım geçmişte pazarlama nedir biliyorum bana pazarlama teknikleri kullanan tüm hastane ve eğitim kurumlarından NEFRET EDİYORUM!!!

Ya bii tiksinti gelio o aann ıyyyyyk:S

arrkadaşım ve akrabası yazdıklarımı gözümün önünde yaşadı ihmalkar tarafı çok yüksek bir adam dorusu:Sımsı işide yaş be gülüm bilmem kaç kat ben sana dr olan kuzen,imin araştırmasyla ki kendi aralarında neler konuşuyorlar aklımız almıyo duyunca

ımsı tüp bebekte bir PAZARLAMA tekniğidir...yani sor soruştur araştır vraılan netice bu oldu.gerekçeside sperin başı kıçı ve dış yüzeyi hariç görülemediğine göre bünyesindeki düzgünlükten emin olmak mümkün değil.yani sen kolunu n dış derisini yüzbin kat büyüt içindeki bozukluğu göremezsin.ben tatmin oldum

bunlar ıncık cıncık soruşturuncada inancım dolayısıyla kalmadı.fatura kabartıyorlar şunu yaptık bunu da yaptık diye...
tatlım okadar cok okudumkı orgınal makalelerı
assisted hatchıng,co culture,pgt pgd hepsını arastırdımm
haaa bıde maya upte yalnızca kullanılan mach yontemı varkı am bır sahrekarlık örneği
köylerı arayıp muhtarlarından koydekı ınfretıl çiftlerı soran hasa avına cıkan bı merkezden baska ne beklenirki..
bunca yonemın ıcınde yalnızca IMSI akla yatkın gelıyor cunku ICSI ye göre hızlı gıden sperm sağlıklıdır dıyıp onları
secıolar kı bu da hiç mantıklı ve saglıklı bı seçme yöntemı değil
IMSI de ise en azından dna sını görmek mumkun değil zaten ama hanı bızded mesela
hasta bırı sarı gozukur yuzunde kırmızı noktalar olan bırının cığerlerınden suphelerınız gıbı ıpuçları vardır
embryolar gıbı spermler de gradelere ayrılıor basında delık olanlar ya da vakuoller(ıcı sıvı dolu kesecıkler)
e gore sınıflandırılıor ve bu kesecıkler genelde dna fragmantasyonu olan spemelrde daha cok göruluyor
dna hasarı fazla olan bı spermle dollenmıs yumura embryop halıne gelsı dahıı bolunemıo gelısımı duruo yada
kımyasal gebelıkle sonuclanıo
dna hasarlı spermlerde gebelık baslatır ama yuzdesı onemlıdır
mesela embryolardada oyledır grade1 embryonun gebelık sansı daha fazladır grade3e gore..ha bu grade 3ler gebelık olusurmaz dmeemk değildir daha az olusturur sadece..
onun ıcın ben IMSI bana manıklı gelıo hem embryoya mudale yok boyanmıo spermler boyanmadan secılıo
bu da benım ıcın onemlı boyayınca bı cok sperm öluo cunku...
fakat diğer buun yontemler hakkında olumlu dusunmuorum hepsı paragoz hekımler uyduruk çalışmalaı
hiç bırıyle ılgılı yapılmıs bır makale yapılmıs bır çalışma yok gebeliği artırdığını soyleyen..
bı de ben kendımı ıyı hısedıcem oyle secılırse:)))))
bı merkez secıp ona guvenmeke zorundayız kuzum napalım keske allahım hiç dusurmese onların elıne
ben hiçbırıyle yuzyuze görüşmedım ıstanbula gelmedım bunun ıcın ama gıden arkadsalkrdan
guvendıkelrımın fıkrı mustafa bahcecıyi beğendım bakalım umarım kı hiçbırımızın gerek kalmasınn rabbım ez zamanda hepımıze nbasıp etsın guzel arkadasım:)))