• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebeğe Ara Verip,Doğal Yolla Olsun Diyenler

iki transfer arasındaki süre nekadar olmalı? ve transferden sonraki kaç ay normal yolla hamile kalma ihtimalimiz yüksek?

Son düzenleme:
merhaba benim rahmim ters yumurtalıklarımın yarısı alındı rahmim bagırsaklarıma yapışık ve sürekli kist üretiyor bana acil tüpbebek yaptır bu rahim ve yumurtalıklar sende durmaz dediler yaptırdık b-hcg ilk gün 3.9 ertesi gün 8.69 çıktı iki gün sonrada 8.5 yani ve galiba biyo kimyasal gebelik ilgisiz ve beni sinir eden drum bi bilgi vermeden tutmamış dedi napmalıyım bilemedim normal yolla hamile kalabilirmiyimki birinci tüp bebek denemesi ile ikincisi arasındaki süre nekadar olamlı ankarada iyi bi tüp bebek merkezi tavsiye edebilirmisiniz?

öncelikle hoşgeldin,
şu an bayram kimseler yok topikte sana yardımcı olcak. ama daha sonra sorularına cevap yazarlar kızlar... hcg konusunu da ateş ölçme topiğinde sorarsan oradaki kızlar daha bilgili bu konuda...

kızlar hu huuuuuuuu.....,
iyi bayramlar......
biz eve geldik de bende bi bakim dedim kk ya. kimseler yok.
anneme gidemedik bende keyif yok bu bayram :(

selam tatlım neden gıdemedınız ?

iyi bayramlar ikizler :) ben de geldim ama kimsecikler yok , bayramin tadi sevdiklerinle cikiyor gercekten , sen neden gidemedin ki annene ??

ay sormayın kızlar eşim arife günü yarım gün çalıştı. annemlere gitsek arife ve çarşamba yolda geçecek. eşim zaten sürekli araba tepesinde iş gereği çok yoruluyo ve bu sene iş değişikliği yaptığı için hiç izni de yok. dinlenmek istedi kıyamadım ama içim de hiç rahat değil:(
bir de bayram ovulasyona denk geldi o da beni vazgeçirdi biraz. gerçihiç bi işe yaramadı kapalı tüpten yumurta geldi yine:(((((

üüüüf yat yat yastık gibi oldum :(( kimse de gelmiyor canım sıkıldııııııı.....
kuzum siz çıksayadınız bi yerlere biraz.... ailen orada değil mi senin de?

iki transfer arasındaki süre nekadar olmalı? ve transferden sonraki kaç ay normal yolla hamile kalma ihtimalimiz yüksek?

merhaba 2 transfer arasındaki süre en az 3 ay olmalı hem psikolojik olarak hem de vücut olarak dinlenmek gerekli
ben 1. den 3 ay sonra 2. tedaviye başladsım 2. de gebelik oldu 8. haftadan sonra devam etmedi kürtaj oldum haliylen araverdim
düzelme süresi genetik testler başka sorunlarderken 7 ay sonra 3. yü yaptırdım olmadı
3 ay sonra 4. ye gitim yalnış tedavi uygulandı ve yarım kaldı bir sürü problem yaşadım 6 aya idare edecek kadar düzeldim yeniden tüp bebek yaptırdık ama olmadı ara verelim dedik 4-5 ay geçince yeniden tüp bebek için gidecektik ama sürpriz oldu
negatif sonuçtan 3.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim çok büyük bir mucizeydi bebeğim
allahıma çok şükür 3 ayımız bitti herşey yolunda inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime
yani her zaman için bir umut vardır 36 yaşındayım kanda pıhtılaşma dışında bir problemimiz yok onun içinde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
daha önce 2 normal birde tüp bebekle gebeliğim oldu ama kaybettim hep ilk haftalarda umudum bazen azalsada hiç yokolmadı
allahım her isteyene tedaviyle ya da normal yolla evladını versin inşallah...

Son düzenleme:
merhaba 2 transfer arasındaki süre en az 3 ay olmalı hem psikolojik olarak hem de vücut olarak dinlenmek gerekli
ben 1. den 3 ay sonra 2. tedaviye başladsım 2. de gebelik oldu 8. haftadan sonra devam etmedi kürtaj oldum haliylen araverdim
düzelme süresi genetik testler başka sorunlarderken 7 ay sonra 3. yü yaptırdım olmadı
3 ay sonra 4. ye gitim yalnış tedavi uygulandı ve yarım kaldı bir sürü problem yaşadım 6 aya idare edecek kadar düzeldim yeniden tüp bebek yaptırdık ama olmadı ara verelim dedik 4-5 ay geçince yeniden tüp bebek için gidecektik ama sürpriz oldu
negatif sonuçtan 3.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim çok büyük bir mucizeydi bebeğim
allahıma çok şükür 3 ayımız bitti herşey yolunda inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime
yani her zaman için bir umut vardır 36 yaşındayım kanda pıhtılaşma dışında bir problemimiz yok onun içinde kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
daha önce 2 normal birde tüp bebekle gebeliğim oldu ama kaybettim hep ilk haftalarda umudum bazen azalsada hiç yokolmadı

:46::46::46::46::46::46:
süper bi haber daha. tebrikler. inşallah sağlıkla sonlansın bebeğini kucağına al...

allahım saglıklı ve hayırlı evlat versin sana hamileligindede koylık duualarım seninle teşekkür ederim beni bilgilendirdigin için. hakkımızda hayırlısı.
dün regl oldum sabah bi uyandım yatak yorgan üstüm başım mahfolmuş bir karıştan uzun bir parmak kalınlıgında beyaz bi parça gelmiş şaşırdım acaba o koyulan embriyomudur diye merak ettim bi bilginiz varmı ne olabilir?

saglıklan al kucagına ınsallah canım
darısı bzlere hayırlısıylan ınsallah

kıslar bayramınız kutluu olsunn nbrsınızz bakalımm
bızde bugun geldıkk eve:))))
ovulasyon bayrama denk geldı daha bugun atesım yukseldı:)))
bugun 18.gun
son ve tek ılşkı 12.gun oldu yanı ımkansız:)))sızden nb r

sağlıkla kucakla inşşşşş

nasılsınız kızlarrrrrrr güzel haberlere gebe olsun bu günler inşşşşşşşşşşşşş

Son düzenleme:
kuzum siz çıksayadınız bi yerlere biraz.... ailen orada değil mi senin de?

yok annem ailem burada değil.. var ya cuma akşamı girdim eve yarın sabah çıkıcam ilk kez :37: eşim üşütmüş yattı bütün bayram şimdi de ben grip oluyor gibiyim limon falan sıktım inşallah işe yarar..

yok annem ailem burada değil.. var ya cuma akşamı girdim eve yarın sabah çıkıcam ilk kez :37: eşim üşütmüş yattı bütün bayram şimdi de ben grip oluyor gibiyim limon falan sıktım inşallah işe yarar..

geçmiş olsun eşinede sanada dikat et kendine veeeeeee kızınaaa:34::34:

mrb kızlar herkese iyi bayramlar allah bebek isteyen herkesin dualarını kabul etsin kucaklarınız bebeklerle dolsun inşallaH.
eniştemin yeğeni polikistik over eşindede saYI AZLIĞI VARDI ablamı aradığını dün gibi hatırlıyorum sadece tüp demişler neyse kız soğan kürü yaptı eşide keçiboynuzu arkasından incir falan küt hamile kaldı hatta sitesinde saraçoğlunun ziyaretçi defterinede yazdı..sonra ablamda yaptı soğan kürünü onun adetlerini bozdu :(malesef.

umutcgum hosgeldsın tatlım
kız bellımı olur zaten
tek ılıskıden olmurmu butun bebeler ınsallah senınkıde öle olur
nasıl gıdıor

günaydın kızlar,
hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. biliyorsunuz preseedle denemelere devam ediyorduk son 2 aydır. hiç şaşmayan adetim bu ay 8 gün şaştı ama 6 test yaptım evde negatif:((
hala hasta olacakmışım gibi bi işaret de yok...
inşallah kist filan oluşmamıştır.yarın doktora gidicem bugün de olmazsa.

günaydın kızlar,
hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. biliyorsunuz preseedle denemelere devam ediyorduk son 2 aydır. hiç şaşmayan adetim bu ay 8 gün şaştı ama 6 test yaptım evde negatif:((
hala hasta olacakmışım gibi bi işaret de yok...
inşallah kist filan oluşmamıştır.yarın doktora gidicem bugün de olmazsa.

ınsallah gec dollenmedır vede bebek vardır
kan testı yaptırsan tam anlardın aslında
ay hayrlı haberler ver ınsallah

Back
X